Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ! ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ 11ΧΡΟΝΗΣ!

Ζευγάρι καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τις σεξουαλικές τελετές

Ποινή φυλάκισης 34 χρόνων επιβλήθηκε σε ένα ζευγάρι Βρετανών που κατηγορήθηκαν ότι χρησιμοποίησαν μαύρη μαγεία προκειμένου να πείσουν ένα 11χρονο κορίτσι να λάβει μέρος σε σεξουαλικές τελετές, κατά τη διάρκεια των οποίων της έπιναν το αίμα!

ΠΤΗΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!!!

Μετά την χθεσινή τρομακτική πτήση που πραγματοποιήθηκε με 160 επιβάτες προς Μυτιλήνη, με το αεροσκάφος να κοντεύει να φύγει από τον αεροδιάδρομο λόγω θυελλωδών ανέμων, επίσης χθες η πτήση προς Κάλυμνο υπήρξε εφιαλτική για τους επιβαίνοντες, με το αεροσκάφος να επιστρέφει πίσω προς Αθήνα...

ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΡΩΣΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ...


Νέα επίθεση, σκόρπισε τον θάνατο στη Μαριούπολη της ανατολικής Ουκρανίας. Η πόλη βομβαρδίστηκε από αυτονομιστές αντάρτες και τον ρωσικό στρατό, όπως κατήγγειλε το Κίεβο, σκοτώνοντας πάνω από 30 άτομα και τραυματίζοντας 76.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Ψυχρολουσία επικράτησε καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα 

Oπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, αποχώρησε από το στούντιο...

Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΟΕ WEB RADIO"!

Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" θα δώσει το παρόν στις ΕΚΛΟΓΕΣ 2015. Θα συμμετάσχει στην μεγάλη διαδικτυτακή ραδιοφωνική ενημέρωση (http://www.eoellas.org/2014/10/16/simera-zontana-apokalipsis-webradio/) του δημοσιογάφου Γιάννη Παπαζήση με σχολιασμούς, εκτιμήσεις γύρω από τα exit polls, αλλά και για το τι έρχεται την επαύριο των εκλογών. Ήδη ο σταθμός έχει αναρτήσει το σχετική πρόσκληση για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αποτελεσμάτων από το διαδίκτυο. 
ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΕ την Κυριακή (25/1) των εκλογών, για ακομμάτιστη ενημέρωση με γνώμονα, όπως πάντα, την αλήθεια στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση από το 1974!
*Ζωντανή ενημέρωση με εικόνα και ήχο από τις 13:00 έως τις 00:00 την Κυριακή των εκλογών
*Με πάνω από 20 καλεσμένους και ζωντανές συνδέσεις
*Έγκυρη ενημέρωση από το δημοσιογραφικό τμήμα του Οργανισμού με ρεπορτάζ και εκπομπές
*Ανοιχτή γραμμή για τις δικές απόψεις και νέα. 


Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΛΗ!

από τον Δημήτρη Λαζαρίδη
π.υποψήφιο Δήμαρχο Χολαργού/τ.αντιδήμαρχο Χολαργού
Δευτέρα 26 Μάη 2014. Η κεντροδεξιά συνεργασία (ΝΔ & ΠαΣοΚ) στην χτεσινή εκλονική μάχη έχασε περίπου 12% από τις προηνούμενες εκλογές. Η αυτοπροσδιοριζόμενη αριστερά [ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ.) εγκλωβισμένη στο "... ανήκουμε στην Ε.Ε., ανήκουμε στο NATO και δεν το αμφισβητούμε..,/ με δήλωση του Τσίπρα στον ΑΝΤ1 και την Μαρία Χούκλη στις 14-5-2014, έμεινε μετεξεταστέα.
Θα πείτε: Kαi τι έχει αλλάξει τη Δευτέρα το πρωί; Τη Δευτέρα το πρωί...

ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ! ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΙΨΕΙ!

Το χιούμορ του Έλληνα είναι αστείρευτο. Δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στους εμπνευστές αυτής της μακέτας-κολάζ την οποία προφανώς αφιερώνουμε στην κα Βούλτεψη μετά τις δηλώσεις της για έλλειψη χαρτιού. Τη φωτό βρήκαμε στο blog kinima-ypervasi.blogspot.gr/

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΑΜΠΑΝΗ; ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ &...ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!! ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!

ΣΑΜΠΑΝΗΣ, ΔΗΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”

            Στην σημερινή Ελλάδα της απόλυτης κατάπτωσης και του απόλυτου ευτελισμού των αξιών, πέρασε “αβρόχοις ποσίν” ένα τεράστιας σημασίας ζήτημα. Αντίθετα στην γείτονα χώρα της Αλβανίας, ο θόρυβος που έχει προκληθεί από αυτό το ζήτημα δε λέει να κοπάσει μέχρι σήμερα. Και πιο συγκεκριμένα:

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΟΣ. "ΜΑΥΡΙΣΤΕ" ΤΟΝ...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”

            Και ενώ οι ημέρες περνούν γρήγορα και ολοταχώς οδεύουμε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, διαπιστώνουμε πως η «πληγή» που κουβαλάει στις πλάτες του ο απερχόμενος Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δεν λέει να κλείσει.  
            Έτσι από τη μια μεριά, έχουμε έναν από τους κατηγορούμενους για τα “μαύρα ταμεία” της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Siemens – μέσω των οποίων γινόταν ο χρηματισμός των πολιτικών προσώπων - Τάσος Μαντέλης πρώην Υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, να ...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΔΕΙΤΕ....

Σύμφωνα με το meteo.gr, αύριο Κυριακή 25/01, ημέρα εκλογών, μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας, ενώ οι βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν, με σταδιακό...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ SUPERLEAGUE! (19.30)


Κάντε κλικ σε ένα από τα παρακάτω LINK που θα βρείτε στα περισσότερα...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗ SUPERLEAGUE! ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...

Δείτε ζωντανά τον αγώνα  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ στα παρακάτω LINK.Μπείτε στα περισσότερα:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ!

Σχόλιο δικό μας: Έχουμε ξανατονίσει ότι σε αυτή την εφημερίδα δημοσιεύονται όλα τα επώνυμα άρθρα. Με τις απόψεις που εκφράζει ο Διαμαντής Καρασούλας στο συγκεκριμένο άρθρο διαφωνούμε ριζικά, ωστόσο το δικαίωμα στην ελεύθερη διατύπωση της άποψής του, το υποστηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας, γι' αυτό και του δίνουμε το βήμα:



Από τον ΕΝΦΙΑ στον εφιάλτη
του Διαμαντή Καρασούλα


Η σύντομη προεκλογική περίοδος τελειώνει την Κυριακή, όχι όμως και τα τεράστια προβλήματα της Χώρας και της κοινωνίας κατ' επέκτασιν. Αυτά θα υπάρχουν και την Δευτέρα και σίγουρα θα γιγαντωθούν ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος.  Όπως σε κάθε εκλογική μάχη έτσι και αυτή την φορά τίθενται στο λαό διάφορα διλήμματα. Αυτές τις ημέρες ακούσαμε πολλά τέτοια. "Μνημόνιο ή αντιμνημόνιο", "ευρώ ή δραχμή", "δεξιά ή αριστερά". Για να δει όμως...

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ Η ΕΕ: "ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ" ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ, ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Σχόλιο Α.Π.: Για ποιο λόγο άραγε παραμένουμε στην ΕΕ; Αφού έτσι κι αλλιώς μας σκάβουν τον λάκκο οι Ευρωπαίοι και λοι τοκογλύφοι της! Να πάνε στον αγύριστο τα καθίκια. Για καθίκια πρόκειται! 
Σημαντικό αντίκτυπο στο μοναδικής ποιότητας ελληνικό μέλι και τους 20.000 Έλληνες μελισσοκόμους έχει η απόφαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να απορρίψει τροπολογία για την υποχρεωτική σήμανση γενετικά τροποποιημένης γύρης στο μέλι. Έτσι, το ελληνικό μέλι εξομοιώνεται με το χαμηλής ποιότητας και βιομηχανικό άλλων χωρών κι επιπλέον, χάνεται το ποιοτικό πλεονέκτημα των ελλήνων μελισσοκόμων, έναντι μελισσοκόμων τρίτων χωρών που καλλιεργούν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (ΓΤΟ) και εισάγονται αθρόα στην Ε.Ε.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο καταναλωτής δε θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν το μέλι που επιλέγει περιέχει γενετικά τροποποιημένη (ΓΤ) γύρη.

Με αφορμή την απόρριψη της τροπολογίας, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης κατήγγειλε την απόφαση, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση: «Είναι δυστυχώς μια μέρα ντροπής για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η Ολομέλεια απέρριψε την τροπολογία για υποχρεωτική σήμανση γενετικά τροποποιημένης γύρης στο μέλι. Οι φιλελεύθεροι, η δεξιά, οι συντηρητικοί και οι αντιευρωπαϊστές συντάχθηκαν με τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών συσκευασίας και των εισαγωγέων μελιού, ενάντια στους μελισσοκόμους και τους πολίτες που ήθελαν να αναγράφεται αν το μέλι περιέχει ΓΤΟ.

Είναι θλιβερό ότι παρά το γεγονός ότι χώρα μας δεν επιτρέπει την καλλιέργεια “μεταλλαγμένων”, η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε από τους Ευρωβουλευτές να ψηφίσουν ενάντια της σήμανσης. Η γραμμή της κυβέρνησης δυστυχώς ήταν ευνοϊκή για τους εισαγωγείς μελιού και όχι – ως όφειλε – για τους Έλληνες μελισσοκόμους και τους πολίτες. Χάρη στην επίμαχη τροπολογία οι Έλληνες μελισσοκόμοι θα προστατεύονταν από τον ανταγωνισμό από χώρες που παράγουν «μεταλλαγμένα» και αποτελούν βασικούς εξαγωγείς μελιού στην ΕΕ, όπως η Κίνα και ο Καναδάς. 

Και τα ερωτήματα προκύπτουν εύλογα: Γιατί η Κυβέρνηση στάθηκε στο πλευρό των εισαγωγέων και όχι των μελισσοκόμων; Γιατί η ελληνική κυβέρνηση συντάχθηκε με τις μεγάλες εταιρείες και όχι με τους καταναλωτές;  Γιατί δεν θέλει να γνωρίζουν οι πολίτες αν καταναλώνουν “μεταλλαγμένα”»;

 naxosnow.gr, awakengr.com (τίτλος: δικός μας)

ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ O ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΕΛ ¨Η ΣΥΡΙΖΑ! ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Η απόφαση του Ε.ΠΑ.Μ. για μη συμμετοχή στις εκλογές
Στις 7 Ιανουαρίου το Ε.ΠΑ.Μ. εφαρμόζοντας την Δημοκρατία στην πράξη, διεξήγαγε ένα δημοψήφισμα με το οποίο τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. σε ολόκληρη τη χώρα, ψήφισαν για την συμμετοχή ή μη στις προσεχείς εκλογές. Η εικόνα που έχουμε από τα αποτελέσματα όπως τα λάβαμε από το Ο.Γ., βρίσκεται περίπου στο 83% κατά της συμμετοχής μας. Τα ακριβή ποσοστά θα δοθούν με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης από την επιτροπή.

Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟ... ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΩ: ΤΑ..."ΜΑΣΑΕΙ" ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΑΛΛΑ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ...ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Η τοπική εφημερίδα "Θόρυβος" η οποία έχει για έδρα της τις περιοχές Ψυχικού-Φιλοθέης αλλά έχει κάνει την εμφάνισή της και σε Χολαργό-Παπάγου-Αγ. Παρασκευή, τούς δουλεύει όλους κανονικά! Έχει εκδώσει (μέχρι σήμερα 20 τεύχη) και στην έντυπη έκδοσή της έχει δώσει γραμμή πλεύσης... Νεοδημοκρατική! 
Δείτε τις διαφημίσεις που έχει στο τελευταίο της τεύχος από υποψηφίους...

ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ 25αράκι! ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ!


Για ένα αυτοδύναμο μουσικό σχήμα…

Το Σαββατοκύριακο των εκλογών, δεν πρέπει να λείψει κανείς από το 25ράκι του Πρίαμου!
Δείτε γιατί...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ!

Χαμός επικράτησε στο MEGA, μετά την πολιτική εκπομπή κατά την οποία φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος ''ΠΟΤΑΜΙ'' Σταύρος Θεοδωράκης.

ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΛΥΓΕΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

Κριτική Αξιολόγηση βιβλίου Σταύρου Λυγερου Κυπριακο Η Αιρετική Λύση από την Δρ. Ερατώ Κ. Μαρκουλλή τέως Υπ. Εξωτερικών

Κλείνοντας την παρέμβαση μου θα ήθελα να τονίσω ότι η πρόταση του κ. Λυγερού δεν είναι καλοδεχούμενη, όχι μόνο γιατί η μεγάλη πλειοψηφία του Κυπριακού λαού επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση των κοινοτήτων της Κύπρου στην κοινή μας πατρίδα, αλλά κυρίως γιατί δεν μάθαμε να απεμπολούμε έτσι εύκολα εδάφη της ...

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ (ΣΥΡΙΖΑ)! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

O στρατιωτικός αναλυτής Dr Αθανάσιος Δρούγος, προβάλλει και στηρίζει από το προφίλ του και την ιστοσελίδα του την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάη. Ο ίδιος εξηγεί το γιατί:

ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ (ΣΥΡΙΖΑ) : ΘΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΟΖ! ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ...

Το κυβερνητικό μιξ του Σφύριζα παρουσιάζεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον καθώς λίγο πριν τις κάλπες προσπαθούν στις υποσχέσεις τους να χωρέσουν πραγματικά τα πάντα !
Τρεις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, τα «Επίκαιρα» συνομίλησαν με την υπεύθυνη Εξωτερικής Πολιτικής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια βουλευτή στη Β’ Περιφέρεια της Αθήνας Νάντια Βαλαβάνη. Το προσδοκώμενο αποτέλεσμα στις εκλογές, η διαπραγμάτευση με τους εταίρους, οι έξωθεν και εγχώριοι εκβιασμοί του...

ΑΓΡΙΟΣ...ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΞΥΔΗ (π. ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ): "ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ"! ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    • Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες και στο facebook έχει ξεσπάσει καυγάς για το τι θα ψηφίσουμε, με ποιο σκεπτικό πρέπει να πάμε πίσω από το παραβάν και άλλα σχετικά. Ο Βασίλης Ξύδης πρώην Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού είναι κλασικός ιντερνετάκιας και ειδικά τώρα που έχει αποχωρήσει από τα δημοτικά δρώμενα βγάζει το άχτι του και ανεβάζει τα σχόλιά του και ξεκινάνε οι κόντρες. Πάρτε μια γεύση του τι γίνεται. Μπορεί αργότερα, αν τον κεντρίσετε περισσότερο τον Δήμαρχο να γίνει…χαμός!
      Δεν είναι δύσκολο να μαντέψετε που κλίνει η πολιτική του σκέψη …

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ !!!

Ναι, επιβάλλεται !!!

Όχι απλά πρέπει. 
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !!!
Και θα ήταν επιβεβλημένο ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που δεν θα το επεδίωκε ούτε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος !!!


 Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας


Τα γιατί είναι πολλά.

Πολύ περισσότερα από τα λάθη του φίλου μου του Πάνου, που αρνήθηκε να πιστέψει στον εαυτό του όσο πιστέψαμε σ'αυτόν όλοι εκείνοι που του χαρίσαμε το μαγικό 10,6% τον Μάιο του 2012.
Και ακόμη περισσότερα από τον εγωισμό όσων παραμείναμε πιστοί και...

ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ...ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ MALL ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Τελικά  … μετά από  περιπέτειες και ενστάσεις
Ο  ΚΛΑΠΑΚΗΣ  ΔΟΡΥΛΑΟΣ   ανακηρύχτηκε  υποψήφιος στην Β΄ Αθηνών 

ΕΛΛΑΔΑ
·         
·     



Ο ΔΟΡΥΛΑΟΣ ΚΛΑΠΑΚΗΣ ΣΤΗ Β΄ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25.1.2015
·         Είναι τόσο μοναδική και εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα η περίπτωση ΚΛΑΠΑΚΗ και των συνεργατών του, που φαίνεται οτι δεν συμφέρει να  "διαρρεύσει" στους αγανακτισμένους, απελπισμένους και αναποφάσιστους πολίτες, γιατί μπορεί και να βρει αποδέκτες η αλτρουιστική, ηρωικά τολμηρή και μαχητική μέχρι αυτοθυσίας συμπεριφορά τους.
·          
·         Εξ αιτίας αυτής της λογικής μετά από 12 χρόνια δικαστικούς αγώνες εναντίον του Λάτση για το παράνομο MALL, κι ενώ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ τελεσίδικα από το Ανώτατο Δικαστήριο, κανένα μέσο μαζικής επικοινωνίας, μα απολύτως κανένα, από το πιο δεξιών αντιλήψεων μέχρι το πιο αριστερών δεν ανέφερε ποτέ το όνομά του.
·         Όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες πληροφορούσαν τους «πολίτες –ψηφοφόρους» ότι  την υπόθεση του παράνομου ΜALL πήγαν στα δικαστήρια κάποιοι πολίτες του Αμαρουσίου και όχι ο ΔΟΡΥΛΑΟΣ ΚΛΑΠΑΚΗΣ και οι συνεργάτες του.
·          
·         Γιατί? Μα γιατί  αυτομάτως θα μπορούσε κανείς να κάνει 2 συνειρμούς - ερωτήματα.
·          
·         --  Πρώτον ποιός είναι αυτός που «τα΄βαλε» με το Λάτση αλλά και Λασκαρίδη, Μουνδρέα,       
·              Βωβό κλπ.?
·         --  Δεύτερον γιατί  την απαίτηση της νομιμότητας δεν τη διεκδίκησε απολύτως κανένα κόμμα                      
·              από τα υπάρχοντα εντός και εκτός βουλής, που γι΄αυτό είναι εξουσιοδοτημένα?
·              Δεν πρέπει να μας  προστατεύουν από την παρανομία, τη διαφθορά και τη διαπλοκή ?         
·              Αυτός δεν είναι ο ρόλος που πρέπει να παίζουν και η αιτία ύπαρξής τους?
·          
·         Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, με την απόφαση απόρριψης της συμμετοχής του συνδυασμού «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ» για τις επικείμενες εκλογές μία ημέρα μόνο πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων, επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά ότι το όνομα αυτό κάτω μάλιστα από έναν συνδυασμό με ουσία και τίτλο ειδικού βάρους, όπως είναι η λέξη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, είναι επικίνδυνο και πρέπει να «διαμελισθεί» και συνεπώς ο ΔΟΡΥΛΑΟΣ ΚΛΑΠΑΚΗΣ να κατέβει μόνος του στη Β’ ΑΘΗΝΩΝ χωρίς τους συνυποψήφιούς του και χωρίς τον τίτλο του συνδυασμού του.
·          
·         Έτσι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, για τις ανάγκες του «νέου έργου» που ανεβαίνει στη σύγχρονη ελληνική πολιτική σκηνή, από συνδυασμός που γεννήθηκε στις προηγούμενες  βουλευτικές εκλογές έγινε μέρος διαφημιστικού σποτ που προβάλλεται με άνεση και με τις ευλογίες της «χόμπιτ» δημοκρατίας μας.
·          
·         Τα συμπεράσματα δικά σας και οι εκλογές ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
  

       

·         art111a@yahoo.gr
  M.F.X.
ART GRAPHICS

   Μετά από ένσταση,  με   την νέα  63/15.1.2015  διορθωτική  ( λίγες ώρες μετά  την λανθασμένη   4/14.1.2015)   απόφαση του  Αρείου Πάγου  τελικά
 ο Δορυλαος Κλαπακης  
θα συμμετέχει  σε μοναδικό  ψηφοδέλτιο στις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης .1.2015

Με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ο Δορύλαος  Κλαπάκης  τελικά έστω και ως μεμονωμένος στις  Βουλευτικές εκλογές 2015

Ανακηρύχτηκε  «λίγες»  μέρες πριν τις εκλογές  μετά το «λάθος» του Αρείου Πάγου υποψήφιος

στην Β΄Αθηνών ο Δορύλαος  Κλαπάκης  




Μετά από ένσταση, με την νέα 63/15.1.2015 διορθωτική(λίγες ώρες μετά την λανθασμένη  4/14.1.2015) απόφαση του  Αρείου Πάγου, τελικά ο Δορυλαος Κλαπακης & θα συμμετέχει σε μοναδικό  ψηφοδέλτιο στις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015

Τα ερωτήματα που τίθενται πλέον είναι...

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Ο Χρήστος Παππάς έστειλε ζωντανό ηχητικό μήνυμα μέσα από τη φυλακή κατά την προεκλογική εκδήλωση του Ηλία Παναγιώταρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου. 
Η σύζυγος του φυλακισμένου βουλευτή της ΧΑ Ειρήνη Παππά, κρατά το κινητό της μπροστά από τα μικρόφωνα την ώρα που ο άνδρας της απευθύνει μήνυμα από τον Κορυδαλλό! Στο βάθος ο Ηλίας Παναγιώταρος
Η σύζυγός του φυλακισμένου βουλευτή Ειρήνη, κρατούσε  το κινητό τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση μπροστά από το...

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής «Ελλήνων Πολιτείας»

            Μετωπική επίθεση εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ομιλία της κατά του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, μια βδομάδα πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Ισχυρίσθηκε για πρώτη φορά δημόσια, αυτό που επί μήνες γράφαμε και διακηρύτταμε σε όλους τους τόνους: «Αυτοί που ανέτρεψαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, κατέστρεψαν την χώρα». Και βέβαια, τα πολιτικά φαρμακερά βέλη εξαπολύονται κατά ...

13 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ. ΔΕΙΤΕ...

Δείτε την πρόσκληση για συνεδρίαση που απευθύνει ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Οικονόμου...

Καλείστε να παρευρεθείτε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 28/01/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55) προκειμένου να συζητηθούν και αποφασιστούν τα κάτωθι θέματα της Ημερησίας Διατάξεως:

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΟΙ ΑΝΕΛ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΡΙΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

Άλλη μια δημοσκόπηση δύο ημέρες πριν τις εκλογές δίνει "κλειδωμένο" και σαφές προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ επτά μονάδων από την ΝΔ ή και περισσότερο στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.
 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗ SUPERLEAGUE!

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ έστω κι αν αυτές αφορούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ: ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Με αεροπλάνα και βαπόρια…

Του Γιάννη Δαραβίγκα
Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια λένε οι στίχοι του τραγουδιού του Σαββόπουλου, με αεροπλάνα και βαπόρια προσπαθούν να μας πείσουν οι προπαγανδιστές των κομμάτων της πρώην συγκυβέρνησης για να κάνουμε το ίδιο λάθος και να τους εμπιστευτούμε ξανά το πηδάλιο. Με έναν άπειρο πιλότο να λέει στους επιβάτες ότι πετάει για πρώτη φορά, και δύο καπετάνιους που τσακώνονται πάνω στο τιμόνι του πλοίου, για το που βρίσκεται το λιμάνι, προσπαθούν να πείσουν τους ιθαγενείς ψηφοφόρους ότι εκείνοι είναι έμπειροι, ξέρουν, ενώ αυτοί που έρχονται είναι άσχετοι, ανίδεοι και δεν ξέρουν την τύφλα τους.

ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ! "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ", ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!


Σοβαρή καταγγελία σε βάρος του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλλια έφτασε στην εφημερίδα μας, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Λέρου φέρεται, όχι μόνο να κάνει πλάτες αλλά και να νομιμοποιεί αυθαίρετες κατασκευές και κατάληψη πλατείας! Όπως μάλιστα μάς ειπώθηκε από την καταγγέλλουσα πλευρά, η υπόθεση γίνεται όζουσα από τη στιγμή που ο νομικός σύμβουλος του Δήμου φέρεται να είναι ταυτόχρονα και δικηγόρος του αυθαιρετούντα! Εφόσον αληθεύει σε όλες της τις λεπτομέρειες η καταγγελία, άντε να βρει το δίκιο του ο καταγγέλλων πολίτης. Διότι και να στραφεί εναντίον του Δήμου ή και του παρανομούντα, θα βρει μπροστά του ...τείχος συμμαχίας ανάμεσα και στις δύο πλευρές. 
Η εφημερίδας μας...

ΠΕΘΑΝΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΚΑ! ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 44 ΕΤΩΝ!!!

Σε ηλικία 44 ετών πέθανε το πρωί της Παρασκευής σε νοσοκομείο της Αθήνας η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα, κοινοβουλευτική συντάκτρια του τηλεοπτικού σταθμού Star και σχολιογράφος της εφημερίδας Espresso.

Η Κ. Γκίκα έδινε μάχη με τον καρκίνο από το 2004 και τις τελευταίες βδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

ΚΙ' ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ! ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΟΜΟΡΦΗ ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ!

Το τελευταίο διάστημα ακούστηκε ότι η Τζένη Θεωνά πάσχει από νευρική ανορεξία. 
Η ίδια, απαντώντας στα 
parapolitika.gr το αρνείται ωστόσο δύσκολα γίνεται πιστευτή. Μακάρι βέβαια να έχει δίκιο αλλά έχασε 8 κιλά όπως...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ 1.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΝΙΑΤΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Μέσα σε κλίμα άγριας λιτότητας, αιματηρών θυσιών του ελληνικού λαού και απόλυτης εξαθλίωσης, υπάρχουν ακόμη υπουργοί που ξοδεύουν 1.500 ευρώ για μία καρέκλα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ 300.000 ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ! ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΑΚAΒΡΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

Να ταφεί με το …μαξιλάρι του ζήτησε ένας υπερήλικας σε χωριό του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, εντός του έκρυβε έναν ολόκληρο «θησαυρό»!

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ 
ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ
Ο υποψήφιος Βουλευτής στη Β' Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος και ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λευτέρης Συνοδινός, πραγματοποιούν...

ΠΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ; ΔΕΙΤΕ...

Αρετοί αναγνώστες μας μάς επισήμαναν ότι δεν είδαν να κυματίζουν ελληνικές σημαίες στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ/ κεντρική ομιλία του Τσίπρα, στην Ομόνοια. Αντιθέτως, όπως μας είπαν, είδαν πράσινες σημαίες των Πακιστανών οι οποίοι θα...ψηφίσουν στις εκλογές. Αυτόπτες μάρτυρες δεν ήμασταν ωστόσο βλέποντας τα βίντεο από το newsbomb.gr είδαμε μια ελληνική σημαία και σας τη δείχνουμε. Δείτε κι εσείς ...

ΒΟΥΛΤΕΨΗ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΑΪ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΜΑΣ"

Η αηδιαστική εμφάνιση της Βούλτεψη στην εκπομπή των Οικονομέα-Καμπουράκη, θύμισε τα παλαιότερα "ευχαριστώ" τλου Σημίτη στις ΗΠΑ! Η Βούλτεψη, τον εξπέρασε. Εκτός από τα τρομοκρατικά διλήμματα που έβαλε για μια ακόμη φορά, προκειμένου να πείσει τον κόσμο να μην...

ΞΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΤΕΨΗ: "ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ"! ΒΙΝΤΕΟ

Τον κίνδυνο να χρεοκοπήσει η χώρα και να σταματήσουν οι εισαγωγές καυσίμων, πρώτων υλών και φαρμάκων σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές τόνισε η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ 6.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

Το διάστημα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών η ηλεκτρονική μας εφημερίδα μας -για μερικές ημέρες- είχε εκτοξευτεί  στις 11.000-14.000 καθημερινές επισκέψεις. Από τον περασμένο Οκτώβριο έχουμε...