Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: "ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΚΡΗ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ...ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ"!!!

Παρά το γεγονός  ότι το από τις αρχές Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής διεύψευσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα μας, την έντονη φημολογία ότι στα πρώην εκπαιδευτήρια Μακρή (επί της οδού Ελ. Βενιζέλου) ετοιμάζονται δωμάτια για την υποδοχή 1.000 μεταναστών, πολλοί κάτοικοι συνεχίζουν να εμφανίζονται τρομοκρατημένοι, υποστηρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος χώρος έχει "κλειστεί" οριστικά για....

να φιλοξενήσει τουλάχιστον 1.000 λαθρομετανάστες (κάνουν λόγο ακόμη και για 1.500 αλλοδαπούς)!
Μάλιστα, λένε ότι γίνονται εργασίες στα κρυφά για τη δημιουργία φιλόξενων χώρων των μεταναστών, ώστε να αποφευχθούν οι αντιδράσεις των κατοίκων και να βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων, όταν πια θα μπουν  σε χρόνο "dt" μέσα στον χώρο των πρώην εκπαιδευτηρίων πάνω από 1.000 αλλοδαποί!  Οι ίδιοι κάτοικοι κάνουν λόγο για μεταφορά δεκάδων καμπινέδων οι οποίοι τοποθετούνται στις πρώην αίθουσες του σχολείου οι οποίες -υποτίθεται- θα φιλοξενήσουν τους λαθρομετανάστες! 
Κάποιοι άλλοι κάτοικοι-προφανώς πιο ψύχραιμοι- ζητούν την επίσημη παρέμβαση του Συλλόγου Κατοίκων του Τσακού και δη του προέδρου του Βασίλη Σαββίδη, ζητώντας του όχι απλά να διαψεύδει με δηλώσεις του τις φήμες, αλλά να πάει ο ίδιος στον χώρο του σχολείου Μακρή με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, με επιτροπή κατοίκων, ακόμη και με δημοσιογράφους ώστε να διαπιστωθεί ίδιοις όμμασι αν όλα αποτελο΄πυν φήμες ή όχι! Επίσης ζητούν την επίσημη θέση του Δημάρχου κ. Σταθόπουλου και όχι με δηλώσεις του στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή". 

1 σχόλιο:

  1. Να ξεσηκωθούμε όλοι μας στην Αγία Παρασκευή και να διώξουμε τον Δήμαρχο και όλους τους λαθρομετανάστες που θέλουν να μας καταστρέψουν! Πάμε να τους πολεμήσουμε τώρα μέχρι θανάτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή