Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΜΕΡΚΕΛ: "ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ..."! ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΑΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ!

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΡΑΪΧ, Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ

«Υπέρτατη αξία της Ευρώπης δεν είναι το νόμισμα αλλά ο άνθρωπος» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά την συνάντηση που είχε νωρίτερα απόψε με την Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.
Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του...

προγράμματος, θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους, ενώ σε ό,τι αφορά την φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, αναγνώρισε την ανάγκη συνεργασίας με τους εταίρους και την Frontex, ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο κοινών περιπολιών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής.
Αναφερόμενος στο Προσφυγικό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο για «ζήτημα υπόστασης» της Ευρώπης και επισήμανε ότι η προσφυγική κρίση ανέδειξε ότι το κέντρο βάρους της ΕΕ δεν είναι το νόμισμα, αλλά ο άνθρωπος.
Κλείνοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο για κορυφαίο ρόλο της Άγγελα Μέρκελ στην προσφυγική κρίση και κατέληξε: «Δεν μπορεί οι ευρωπαϊκοί λαοί να αντιμετωπίζουν το προσφυγικό με φοβικά σύνδρομα, τα οποία δεν ταιριάζουν ούτε στον πολιτισμό ούτε στην δημοκρατία μας. Είναι κοινή υπόθεση όλων μας, αλλά με όρους δημοκρατίας και πολιτισμού, όπως ταιριάζει στην Ευρώπη».
olympia.gr

2 σχόλια:

  1. Προκαλεί μεγάλη έκπληξη να είπε ο Παυλό τέτοιο πράγμα μέχρι τώρα ήταν απλά ελεεινός αν άλλαξε να λέει πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βολεμενος Πολιτης ισον καλικαντζαρος.!!! Πολιτικοι φυσικα θα ειναι αξιοι του του Καλικαντζαρου. Φελοι & Φαλοι παντα επιπλεουν. Κριμα για τον νυκοκοιρη Ελληνα Μπραβο στο λαμογιο που δεν εχει δουλεψει ποτε του και θα εχουμε ιδια συνταξη. Αμην και χαμογελο σε οτι κανεις... Και σοτ κανουν φυσικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή