Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΒΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ!

Το προσχέδιο του Κατρούγκαλου για τη -δήθεν- διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων προβλέπει έως και τον πενταπλασιασμό των εισφορών από τους ελεύθερους επαγγελματίες προς τα ίδια τα ταμεία! Αν...


σήμερα ένας επαγγελματίας πληρώνει τον μήνα περίπου 450 ευρώ στον ΟΑΕΕ, σύμφωνα με το προσχέδιο Κατρούγκαλου μπορεί να κληθεί να πληρώνει έως και 5 φορές υψηλότερα. Τουτέστιν η κυβέρνηση θα υποχρεώσει τους επαγγελματίες να καταβάλουν περί τα 2.000 ευρώ μηνιαίως υπέρ του ασφαλιστικού τους φορέα! 

Το προμελετημένο έγκλημα γίνεται με διπλό σκοπό και όχι για να σώσει τα ταμεία. Γίνεται για να δημιουργήσει νέες στρατιές οφειλετών προς τα ασφαλιστικά ταμεία με συνέπεια να τους οδηγήσει εκτός ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και κατ΄επέκταση εκτός σύνταξης! 
Βεβαίως, τα λουκέτα θα πέφτουν βροχή το επόμενο διάστημα, διότι αν σήμερα ο κάθε επαγγελματίας πληρώνει με αίμα και ιδρώτα τα 450 ευρώ στον ασφαλιστικό του φορέα, πώς είναι δυνατόν να πληρώνει 1.500 ή 2.000 ευρώ; Με μια αγορά καταβυθισμένη, από πού θα βγάζει 2.000 ευρώ κάθε μήνα ο επαγγελματίας για να πληρώνει την ασφάλειά του; Βεβαίως, μπορεί οι ασφαλιστικές του εισφορές να 5πλασιάζονται, όμως η σύνταξη που θα πάρει θα είναι τρεις κι εξήντα (3,60)!
Ο Γ. Αυτιάς παρουσίασε έναν σχετικό πίνακα για τον πολύπαθο επαγγελματία ο οποίος θα καταβάλει όλο του το εισόδημα υπέρ του Κατρούγκαλου! 
Καλύτερα να ζούσαμε υπό τον οθωμανικό ζυγό παρά αυτό που γίνεται με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου