Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ....



Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ , Η “NOMIMΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. 

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Τα πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα τους τελευταίους τρείς μήνες....



εξελίχθηκαν με τέτοιο τρόπο, που μας έκαναν να “ξεχάσουμε” την επίθεση που δεχόμαστε σαν έθνος από την ΝΤΠ. “NEW WORLD ORDER”.

Το να πιστεύει κάποιος πως ένα κόμμα που αναρριχήθηκε στην εξουσία, το πέτυχε μόνο του και δεν βρίσκεται δεμένο στο άρμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, αυτό θα έλεγα δεν είναι μόνο αφέλεια και ουτοπία, αλλά παραλογισμός. Τα πράγματα πλέον θα τα λέμε με το όνομά τους, γιατί από δω και πέρα με αυτήν την ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ γίνονται πολύ επικίνδυνα.

ΤΟΥΣ 14 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΛΕΞΗ; Ο ΣΟΡΟΣ;

Αν σας πέρασε απαρατήρητο να σας πω, πως στην τωρινή συγκυβέρνηση πολλά υπουργεία, ΔΕΝ τα ανέλαβαν βουλευτές των κομμάτων που ψήφισε ο λαός, αλλά εξωκοινοβουλευτικοί που διορίστηκαν από την “ΝEW WORLD ORDER”. 

14 AΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ, έχουν τοποθετηθεί υπουργοί και υφυπουργοί. Γιατί άραγε; Τόσο άσχετοι και ανίκανοι είναι όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ; Τότε γιατί ζητάνε την ψήφο του λαού οι άχρηστοι; Για να βάλλουν άλλους να κυβερνήσουν; 

Αυτοί λέγονται “σφήνες” της “Νέας Τάξης” και αυτό γίνεται, μόνο όταν η “ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ” θέλει συγκεκριμμένη υπηρεσία. Τότε τοποθετεί άτομα, που θα εκτελέσουν αδιαμαρτύρητα τις εντολές που θα λάβουν. 

Έπιασαν λοιπόν το Υπ. Παιδείας με τον Αριστείδη Μπαλτά, γιατί ΄οπως είχε πει ο Κίσινγκερ “ο Έλληνας πρέπει να χτυπηθεί στην παιδεία”.

Έπιασαν το υπ. Εξωτερικών με τον Νίκο Κοτζιά γιατί πρέπει να ελέγχεται η εξωτερική πολιτική και να μην πιστεύετε τις μπαρούφες περί ανοίγματος στην Ρωσία.

Έβαλαν τον Παναγιώτη Νικολούδη, Υπουργό Επικρατείας αρμόδιo για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Αν σε αυτή την θέση έμπαινε κάποιος αδιάφθορος, θα μπορούσε να κλείσει μέσα τους πάντες, αφού η Ελλάδα είναι η πρώτη διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη. Έβαλαν δικό τους, για να μην κινδυνεύουν οι διεφθαρμένοι. 

Έπιασαν το υπ. Δικαιοσύνης με τον Νίκο Παρασκευόπουλο, γιατί αν δεν ελέγχεις την Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της κάηκες.

Έβαλαν τον Αλέκο Φλαμπουράρη, Υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, για να ελέγχεται από την Νέα Τάξη όλο το έργο της κυβέρνησης. 

Έβαλαν και τον Δημήτρη Μάρδα, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών δίπλα στον Βαρουφάκη και αν καταλάβουμε τον ρόλο του Βαρουφάκη και αναγκαστούν να τον “σχολάσουν”, ΠΑΛΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ αναλαμβάνει υπουργός.

Εδώ είναι έξι από τους δεκατέσσερις. Αυτό για να καταλάβετε πως όλη η Κυβέρνηση ελέγχεται από υπαλλήλους της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και όχι εκλεγμένους Βουλευτές.

ΑΥΤΟΙ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;;;;;; 

Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ούτε ποιοί κυβερνάνε, αλλά τουλάχιστον ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβετε και να τιμωρήσετε αυτούς τους δολοφόνους των Ελλήνων και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ

Όπως είδαμε η Νέα συγκυβέρνηση ΕΚΤΕΘΗΚΕ στον Ελληνικό λαό και έριξε τις ΜΑΣΚΕΣ πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι θα περίμενε και ο πιο υποψιασμένος.

Ήταν δε τόσο κραυγαλέα και απροκάλυπτη η “κολοτούμπα” που έκανε, ώστε έφθασε σε σημείο ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος, που είναι η ΣΗΜΑIΑ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., να τους πει με.... λίγο πιο ευγενικό τρόπο, “αντε βρέ ξεφτίλες που ήρθα και μαζί σας και σας έκανα κυβέρνηση”. 

Επίσης και ο έντιμος αλλά αφελής Αλέξης Μητρόπουλος, είναι κατηγορηματικός: Δεν καταργήθηκε κανένα μνημόνιο. http://www.triklopodia.gr/den-katargithike-kanena-mnimonio-lei-o-alexis-mitropoulos/ 

ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ “ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ”;;;

Καταρχήν σε τόσο σοβαρά ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Ευρωζώνης και παίζονται τρισεκατομμύρια, είναι αστείο να νομίζει κάποιος πως αποφασίζει ο Βαρουφάκης ή ο Τσίπρας, ή ακόμα και ο Σόιμπλε. Οι αποφάσεις παίρνονται στα υψηλότερα επίπεδα της “ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ” και υποχρεώνουν τους “διαπραγματευόμενους” να ακολουθήσουν τις αποφάσεις τους.

Εδώ πάντως έγινε μία ξαφνική αλλαγή της απόφασης που εξέθεσε την Κυβέρνηση. Από αυτό η κυβέρνηση , ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Και εκτός από την εμπιστοσύνη του κόσμου που ήδη την έχασε, έχει αρχίσει και χάνει και την στήριξη των πραγματικών αντιμνημονιακών πολιτικών στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που αισθάνονται πλέον, ότι “κάτι λάθος γίνεται”. 

Δεν είναι όλα τα στελέχη της συγκυβέρνησης συνειδητά πουλημένοι στην Νέα Τάξη ούτε ηλίθιοι. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΦΕΛΗΣ και ακολουθούν την γραμμή του κόμματος που την ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. Όταν όμως διαφωνούν με την ηγεσία, τους παραμυθιάζουν εκπαιδευμένοι “παπαγάλοι” της “Νέας Τάξης”, πως αυτήν την διαφωνία, δεν πρέπει να την δείχνουν προς τα έξω, για το καλό της “ενότητας” της κυβέρνησης, διαφορετικά θα πέσει η κυβέρνηση. Έτσι λοιπόν, κάνουν συνεχώς “γαργάρα” τις διαφωνίες τους και ακολουθούν τις αποφάσεις της “Νέας Τάξης”. Έως πότε όμως;

Τώρα θα πούμε τι συνέβει και γιατί υποχρεώθηκαν, να κάνουν αυτήν την “κολοτούμπα” KAI ΝΑ EΚΤΕΘΟΥΝ. 

ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ο πολυσυνασπισπός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο Αλέξης Τσίπρας και ο τοποθετημένος υπ.Οικονομικών και “εκλεκτός” του ΣΟΡΟΣ Γιάννης Βαρουφάκης, δεν ήρθαν ως κυβέρνηση, για να κυβερνήσουν ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΑ και με τους όρους της Ευρωζώνης. Ούτε περίμεναν πως θα τους πουν τελευταία στιγμή να κάνουν “κολοτούμπα”.

Ήρθαν ως ο Αμερικάνικος “δάκτυλος”, - που τον έδειχνε ο κ. Βαρουφάκης από το 2012 - για να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα μέσα στο ευρώ και να διαλύσουν το ευρώ και την Ευρωζώνη.

Γιάννης Βαρουφάκης: “fuck you Germany”. “Χρεοκοπία μέσα στο ευρώ”. 



http://kyklwpas.blogspot.gr/2015/03/binteo.html?spref=fb

4 σχόλια:

  1. Oι λαοί της Ευρώπης δεν κατάλαβαν ακόμη ότι η διακυβέρνησή τους
    γίνεται με εντολές που έρχονται απ' έξω;;;
    Πότε θα ξυπνήσουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μόνο αυτό, το ότι παίρνονται μέτρα αντιλαϊκά, μέτρα
    εις βάρος των λαών, και οι λαοί δεν αντιδρούν, αλλά κοιμούνται,
    με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι ψεκασμοί δεν είναι
    παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O BAΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΑΠ .ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ
    ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
    ΣΤΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή