Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ! ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΖΩΗΣ! ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ...

eksafanisthentesΔραματικές στιγμές περνούν οι οικογένειες των δύο ανδρών, 40 και 35 ετών που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην...

περιοχή Πενταλόφου – Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση απευθύνει η μητέρα ενός εκ των δυο αγνοούμενων.
Κανένα ίχνος των δυο ανδών δεν έχουν εντοπίσει οι αρχές δυο εικοσιτετράωρα μετά την εξαφάνισή τους στην περιοχή Πενταλόφου Μεσολογγίου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Οι οικογένειες των δυο νεαρών ζουν στιγμές αγωνίες και απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει να δώσει ένα στοιχείο για τα τους δύο άνδρες.
Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν και πάλι οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων διάσωσης στο Μεσολόγγι του 34χρονου και του 35χρονου.
Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με πλωτά μέσα έλεγξαν την Παρασκευή (02/01) μεγάλο κομμάτι του ποταμού Αχελώου σπιθαμή προς σπιθαμή αλλά δυστυχώς οι έρευνες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.
Οι δυο άνδρες διασκέδαζαν σε μπαρ στην περιοχή του Πενταλόφου και λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την αποχώρησή τους από το μαγαζί με το αυτοκίνητό τους. Έκτοτε η τύχη τους αγνοείται.
jjj
Το τελευταίο στίγμα που έχουν καταγράψει οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας ήταν στις 5.10 το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Νεοχώρι.
Η ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί να εντοπίσει τη διαδρομή που ακολούθησαν οι νεαροί
Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο 34χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί επιχειρούν να βρουν τους δρόμους απ΄ όπου μπορεί να πέρασαν οι δύο άνδρες, έτσι ώστε να μπορέσουν να επικεντρώσουν τις έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία.
Έκκληση σε οποίον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές ή τις οικογένειες, απηύθυνε η μητέρα ενός από τους αγνοούμενους στην πρωινή εκπομπή του Mega. «Θέλω να παρακαλέσω όλο τον κόσμο, όποιον γνωρίζει κάτι, αν είδε κάτι να ειδοποιήσει είτε εμάς, είτε την αστυνομία. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο να βρεθούν τα παιδιά και είναι καλά, τίποτα άλλο», ανέφερε η κ. Αλεξάνδρα.
«Φοβάμαι μήπως σκότωσαν τα παιδιά»
Το φόβο του για το χειρότερο εξέφρασε σε τηλεφωνική του παρέμβαση σε πρωινή εκπομπή και ο ξάδερφος ενός εκ των δυο αγνοούμενων, ο οποίος κάνει λόγο για μια πιθανή διένεξη που μπορεί να είχε άσχημο τέλος.


Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου