Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ! ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΒΟΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!

την αποκάλυψη κάνει η Ραχήλ Μακρή:
Πάρε λοιπόν την απόφαση και το ΦΕΚ που μας δουλεύεις και από πάνω...

και απειλείς. Δεν σας βγήκε το εθνικό κεφάλαιο τζάμπα οι λόγοι που έβγαζες για την κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με ηγέτη το εθνικό κεφάλαιο.
Η Παπαδοπούλου Μιχαέλα – Ιωάννα του Κωνσταντίνου είναι η κόρη της κας Χρυσοβελώνη. Κάντε κλικ στις φωτό για να μεγαλώσουν τα ΦΕΚ.


Μόνο τα αγέννητα εγγόνια σας δεν βολέψατε ακόμα.
«Προκαλώ όσους έχουν την ευθύνη για το ψευδές και ανυπόστατο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο αποψινό κεντρικό δελτίο των 21:00, ότι δήθεν «έχω την κόρη μου στο γραφείο του κ. Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας», να επιδείξουν το υποτιθέμενο ΦΕΚ διορισμού της, ή όποιο άλλο έγγραφο απ’ το οποίο να τεκμαίρεται ότι διορίστηκε ή εργάζεται στο γραφείο του ΥΕΘΑ» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Όσο για τη «γραμματέα μου», όπως ατυχώς αναφέρθηκε, πρόκειται για την πρώην επιστημονική συνεργάτιδά μου, η οποία δεν απασχολείται πλέον στο πολιτικό γραφείο μου στο Βόλο.»
«Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Αν ο ΣΚΑΪ δεν προβεί στην επιβεβλημένη επανόρθωση, σε ό,τι με αφορά, το λόγο πλέον θα έχει η Δικαιοσύνη» καταλήγει στην δήλωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
Σημειώνεται πως στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε πως η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ «έχει την κόρη της και τη γραμματέα της στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ».
τίτλος: δικός μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου