Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

"ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ, ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ"! ΒΙΝΤΕΟ

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκε την Τετάρτη προκειμένου να απολογηθεί ο 52χρονος σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο του...



Γέρακα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δεκάχρονης μαθήτριας. 

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και οδηγήθηκε το Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργου Νούλη, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ασέλγειας με ανήλικη κάτω των δέκα ετών έναντι αμοιβής, κατά εξακολούθηση, και αποπλάνησης παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.







«Είμαι ένα τέρας. Μετανιώνω. Συγγνώμη»


Με απίστευτη ψυχραιμία ο 52χρονος υπεύθυνος του κυλικείου παραδέχθηκε τις πράξεις του σε βάρος τριών κοριτσιών του δημοτικού, η μία από τις οποίες είναι συμμαθήτρια με το δικό του παιδί. «Είμαι ένα τέρας. Μετανιώνω. Συγγνώμη, Τα ομολογώ όλα» είπε στην τρίτη τακτική ανακρίτρια αφήνοντάς την άφωνη. 

Ο 52χρονος κατηγορούμενος μιλώντας με άνεση στους δημοσιογράφος έξω από το ανακριτικό γραφείο παραδέχθηκε πως επί μία ολόκληρη εβδομάδα διήρκεσε... η δράση του και υποστήριξε: «Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι...»

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος δεν είχε συνήγορο ενώ η σύζυγός του φάνηκε εντελώς διαφοροποιημένη από αυτόν δηλώνοντας αποφασισμένη να ζητήσει διαζύγιο από αυτόν. Η σύζυγός του 52χρονου κατέθεσε μάλιστα και στην ανακρίτρια.

Τελικώς ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το ανακριτικό βρέθηκε και η μητέρα της 10χρονης, από την οποία ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικώδους αποκάλυψης.


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου