Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ!

Ο δολοφόνος του Παύλο Φύσσα αποφυλακίζεται στις 18 Μαρτίου λόγω συμπλήρωσης του ανωτάτου ορίου προφυλάκισης! Αποτελεί ντροπή διότι πρόκειται για δολοφονία που ομολόγησε και ο ίδιος και δεν πρόκειται για....

κάποιον για τον οποίο υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες! Είναι αδιανόητο η αποφυλάκιση να ισχύει για τους πάντες.

Το παρακάτω ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα:
Με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών της Αθήνας (260/2016) αποφυλακίζεται ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 μαχαίρωσε θανάσιμα, στο Κερατσίνι, τον 34χρονο μουσικό Παύλο Φύσσα και είχε προφυλακιστεί για τη δολοφονία – την οποία έχει ομολογήσει - αλλά και για σειρά άλλων αδικημάτων.

Ο Γ. Ρουπακιάς, βασικός κατηγορούμενος πλέον στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αποφυλακίζεται με τους εξής περιοριστικούς όρους:

- Κατ' οίκον περιορισμός υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη. Στον κατηγορούμενο επιτρέπεται μόνο η μετάβασή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατά τις ήμερες που διενεργείται η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και μόνο με αστυνομική συνοδεία και

- Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Η αποφυλάκιση του Γ. Ρουπακιά ήταν «μονόδρομος» για τις δικαστικές αρχές, λόγω παρέλευσης στις 18/3/2016 του ανωτάτου, εκ του νόμου, επιτρεπτού ορίου προσωρινής κράτησης. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γ. Ρουπακιάς είχε προφυλακιστεί δύο φορές. 

Η μία προφυλάκιση ήταν για την ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα με ανώτατο όριο προφυλάκισης τους 18 μήνες και η δεύτερη για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση με όριο προφυλάκισης τους 12 μήνες. Ωστόσο, το ανώτατο όριο προφυλάκισης και για τα δύο αυτά αδικήματα, που είναι οι 30 μήνες, συμπληρώνεται τον ερχόμενο Μάρτιο, οπότε και αποφυλακίζεται ο εν λόγω κατηγορούμενος.

Την ίδια ώρα, η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στο στάδιο της εξέτασης μαρτύρων σε σχέση με τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού, ωστόσο το διάστημα αυτό η ακροαματική διαδικασία έχει «παγώσει» λόγω της αποχής που πραγματοποιούν οι δικηγόροι από την άσκηση των καθηκόντων τους, αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. 

5 σχόλια:

  1. Στην ίδια γραμμή και εσείς με τις μαλακίες των φερέφωνων του ΣΥΡΙΖΑ σε κατ'οίκον περιορισμό θα είναι μέχρι να βγει η απόφαση μετά θα μπει ισόβια για να ηρεμήστε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έβλεπα χτες το βράδυ ειδήσεις, γνωστότατος σχολιαστής και εκδότης έφτυνε χολή για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν λέω, εάν είναι δολοφόνος, όχι απλώς να φυλακιστεί αλλά να κρεμαστεί στο Σύνταγμα. Αλλά, έχω μια απορία. Οι δύο "χρυσαυγίτες" (έτσι αποκαλούνται από τους δημοκράτες των καναλιών", ενώ ας πούμε όλοι οι άλλοι δεν αποκαλούνται "πασοκτζήδες" ή "συριζαίοι"..., τέλος πάντων, το αντιπαρέρχομαι αυτό).. τα δύο λοιπόν παιδιά που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της Χ.Α. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΝΑΔΕΣ; ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ; ΑΔΕΡΦΙΑ; ΖΩΗ; ΣΠΟΥΔΕΣ; ΜΕΛΛΟΝ; μόνο ο Παύλος είχε; πού είναι η δικαιοσύνη; πού είναι οι "δημοκράτες"; πού είναι οι αλληλέγγυοι;

    Έλεγε επίσης ο γνωστότατος σχολιαστής και εκδότης (και τιμητής των πάντων, φυσικά) "γραφικά και τραγελαφικά και απαράδεκτα" όσα κάνουν οι χρυσαυγίτες βουλευτές και όσα λένε στη Βουλή (επειδή είπανε τον Πάνο "προδότη" και τους λοιπούς "φιλιππινέζες"). Δηλαδή, συγνώμη, όλα όσα γίνονται εδώ και κάποια χρόνια στην έρμη τη χώρα μας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; το ότι ο κόσμος ψήφισε ΟΧΙ και ο Αλέξης το έκανε ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; το ότι έταζε για να τον ψηφίσει ο λαός και μετά μας έβαλε τρία μέτρα μέσα στα σκ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; το ότι πλημμύρισε ο τόπος με δήθεν καημένους πρόσφυγες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; το ότι πληρώνω 500 ευρώ κάθε μήνα εισφορά αλληλεγγύης (και δεν ξέρω για ποιόν την πληρώνω) και τώρα θα αυξηθεί κι άλλο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; το ότι η μάνα μου έπαιρνε 700 ευρώ σύνταξη και τώρα παίρνει 420 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;
    Είπα να γράψω μια επιστολή να στείλω στον γνωστό σχολιαστή και εκδότη, αλλά λέω... άστο να πάει, τσάμπα το μελάνι του εκτυπωτή και ο κόπος μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε συνσχολιαστή 10:46π.μ. συγχαρητήρια. Έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λες και τα γράφεις! Περαιτέρω σχόλια περιττεύουν. Μπράβο.
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα εγκλήματα της αριστεράς αμέτρητα και το σάπιο πολιτικό σύδτημα τους καλύπτει . Όταν πριν λίγα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ στην ΜΑΡΓΙΝ αθώους ανθρώπους και μια έγκυο γυναίκα πάλι αυτό το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτικό σύστημα κάλυψε τους δολοφόνους της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΑΤΙΣΤΕΡΑΣ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή