Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ! ΔΙΕΚΟΜΙΣΘΗ ΣΤΟ "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ"!

Ο Μάκης Βραχιολίδης και ο γιος του Αποστόλης....


ολοκλήρωσαν επιτυχώς μια ακόμη (τη δυσκολότερη) διαδρομή. 21 χιλιόμετρα στον δρόμο βουνού Υμηττός. 
Δείτε τους χρόνους που έκαναν. Ο γιος πέρασε τον πατέρα. Από το 2ο χιλιόμετρο της διαδρομής πέρασε μπροστά και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τον τερματισμό. Ο Αποστόλης τερμάτισε σε 2.29'30'' (net time) και ο πατέρας, ο Μάκης σε 2.30'.32'' (net time). Ένα λεπτό μετά! Όμως υπήρχαν και τα άσχημα: ο Μάκης Βραχιολίδης τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά πέφτοντας στο 16ο περίπου χιλιόμετρο της διαδρομής πάνω σε πέτρες και μάλιστα το τραύμα του ήταν πολύ βαθύ (στο γόνατο), όπου χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν" για να του το ράψουν. 
Ο Μάκης στο χειρουργείο του Ερρίκος Ντυνάν, στα επείγοντα περιστατικά. Σημειώνεται ότι ασθενοφόρο του πολύφημου νοσοκομείου βρισκόταν με πρωτοβουλία του Γιάννη Κεχρή στο χώρο του σταδίου, και με οδηγό τον κο Ιάκωβο, μετέφερε τον τραυματία αμέσως μετά τον τερματισμό του για να του γίνουν ράμματα στο γόνατο!

Σημαντικό είιναι ότι τα τελευταία τουλάχιστον 5 χιλιόμετρα της δύσκολου αγώνα, ο Μάκης τα έτρεξε με το πόδι του ανοιγμένο σαν βεντάλια να τρέχει συνέχεια αίμα...
Δεν πειράζει όμως. Μετράει η προσπάθεια...
Ο Μάκης Βραχιολιδης μπορεί να μην κέρδισε στην πραγματικότητα κύπελλο αλλά αισθάνθηκε σαν να το κέρδισε μια και επί 5 τουλάχιστον χιλιόμετρα έτρεχε με το πόδι του ανοιγμένο και το αίμα να τρέχει συνέχεια. Κάποιοα, την ώρα πουτ σήκωνε το κύπελλο με τα μετάλλια του φώναξε "fake", όμως έστω και για λίγα δευτερόλεπτα αισθάνθηκε νικητής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου