Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

"ΣΕΙΣΜΟΣ"! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΟΥΤΡΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΤΡΕΠΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

Αυτό που ακούστηκε στη δίκη Κούτρα-Καραμανέα και το οποίο ίσως να έδινε άλλη τροπή στην εξέλιξη της δίκης, ειπώθηκε από τον κατηγορούμενο κατά τη διάρκεια της απολογίας του! 
Ο Πέτρος Καραμανέας ενώ απολογούταν, είπε το εξής φοβερό: 
Ο συνήγορος της κας Κούτρα με πλησίασε πριν από λίγες μέρες και μου είπε "πες στο δικαστήριο ότι τις πληροφορίες αυτές σου της έδωσε ο παπάς κι εγώ θα σε αθωώσω" !!! 
Η αντίδραση του κου Γεωργακά, συνηγόρου της κας Κούτρα ήταν άμεση, λέγοντας στον Π. Καραμανέα ότι ψεύδεται, όμως ο κατηγορύμενος επέμεινε και ζήτησε από την Πρόεδρο του δικαστηρίου να τον βάλει να ορκισθεί.
--Κυρία Πρόεδρε καλέστε τον τα ορκιστεί στο Ευαγγέλιο. Δεν λέω ψέματα! 
Όμως, δεν δόθηκε καμία συνέχεια από την έδρα στην καταγγελία αυτή του κατηγορουμένου η οποία αν μη τι άλλο προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στο ακροατήριο! 
Θυμίζουμε ότι η κα Κούτρα έχει δικαστική διαμάχη με τον ιερέα της εκκλησίας του αγίου Γεωργίου και θεωρητικά, αν ίσχυε η καταγγελία του Καραμανέα, μια τέτοια μαρτυρία από μέρους του θα ήταν ένα ισχυρό νομικό χαρτί στα χέρια της κας Κούτρα. 

Εννοείται ότι εμείς δεν υιοθετούμε καμία άποψη, απλά δημοσιοποιούμε το συμβάν που προκάλεσε αίσθηση στο ακροατήριο.

2 σχόλια:

  1. "Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί" Ο Ιησούς κατήγγειλε την υποκριτική ζωή τους και κατέκρινε το γεγονός ότι έδιναν έμφαση στην τυπολατρία, ενώ ήταν διεφθαρμένοι, φιλάργυροι, εγωιστές και άπλειστοι . . . Το αφιερώνω στη κυρία που ισχυρίζεται ότι είδε το Πρόσωπο του ΚΥΡΙΟΥ λόγω της τιμωρίας του κ. Καραμανέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ESY MAKH EISAI H SYNHSTVSA TOY KARAMANEA?????!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή