Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!

Οφειλές από απλήρωτους φόρους διαφημίσεων και πρόστιμα που...
ξεπερνούν τα 34 εκ. διατηρούν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί προς το Δημόσιο όπως απεκάλυψε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ο οποίος διαβεβαίωσε, πάντως, για την πρόθεση
της κυβέρνησης να μπει τέλος σε αυτό το καθεστώς.
«Την περίοδο 2010 – 2015 οφείλονται 34 εκ. ευρώ από φόρους σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και πρόστιμα του ΕΣΡ» αποκάλυψε ο κ. Αλεξιάδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου και υπογράμμισε ότι οι πληρωμές των σταθμών είναι μικρότερες από τις οφειλές τους αφού την ίδια περίοδο έχουν εισπραχθεί 28,6 εκ. ευρώ. Σημείωσε, μάλιστα, ότι οι μη καταβληθέντες φόροι διαφημίσεων ανέρχονται περιπου σε 20 εκ. ευρώ και τα μη καταβληθέντα πρόστιμα του ΕΣΡ σε 14 εκ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία του TAXIS.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε, πάντως, ότι θα διερευνηθεί για ποιο λόγο έχει καθυστερήσει η καταβολή των οφειλών καθώς και αν υπάρχουν ευθύνες ή δικαστικές εξελίξεις που εμποδίζουν τις πληρωμές.
«Θα πληρώσουν όλοι και ειδικά αυτοί που κάθε βράδυ και κάθε Κυριακή χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και αφιερώνουν πολλές ώρες για τα πόσα χρωστά ο κόσμος και οι ίδιοι δεν λένε τι οφειλές έχουν» συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός και προεξόφλησε ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα αποκρύψουν το θέμα. «Αυτή η συζήτηση θα μείνει μεταξύ μας. Δεν θα την δούμε σε εκπομπές ή σε κυριακάτικα ρεπορτάζ» είπε στον ερωτώντα βουλευτή. Πρότεινε μάλιστα να περνάει ένα κρόουλ από κάτω στην οθόνη που θα αναφέρει το χρέος του καναλιού «για να ενημερώνονται οι τηλεθεατές».


Tromaktiko, 
newsnow.gr

1 σχόλιο:

  1. Η Παγκοσμιοποίηση (διεθνές οικονομικό κατεστημένο)
    εξαθλιώνει τις λαϊκές μάζες.
    Οι ανήμποροι και αδύνατοι, είναι γνωστό ότι δεν μπορούν
    να αντισταθούν στην ισχύ του χρήματος.
    Η υποδούλωση θα είναι πανεύκολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή