Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΗΣ: "Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΟΥ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ"! ΝΑΙ, ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΧ, ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ!!!





Σε πρωινή εφημερίδα μίλησε η μητέρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα...
Η κ. Αρίστη μίλησε με πολύ στοργή για τον γιο της και τις δύσκολες μέρες που περνάει τόσο η ίδια όσο και ο πρωθυπουργός μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
«Τρεις μέρες τώρα δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας πάνω του», αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του πρωθυπουργού.
Στην συνέχεια αναφέρεται στο ότι πλέον δεν βλέπει όσο συχνά θέλει τον γιο της.« Βλέπω τον Αλέξη πολύ σπάνια πια. Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του. Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε».Αν η ίδια συμβουλεύει τον γιο της ανέφερε.« Όταν μιλάμε του λέω να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του. Μου λέει να μην ανησυχώ και πως όλα θα πάνε καλά».Ενώ τέλος τόνισε πως δεν πίστευε πως ο Αλέξης της θα έφτανε τόσο ψηλά. «Πάντα ασχολούνταν με την πολιτική, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα φτάσει τόσο ψηλά». Κλείνοντας και εμφανώς αστειευόμενη είπε. «Καμιά φορά λέω, αν ήξερα πως θα πιεζόταν τόσο, μακάρι να μη γινόταν πρωθυπουργός».
makeleio.gr (τίτλος: δικός μας)

3 σχόλια:

  1. Θα της έλεγα καμιά βαριά κουβέντα αν δεν σεβόμουνα την ηλικία της της γρια κότας με τον μπάσταρδο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίταξε να δεις καλή μου κυρία, με όλο το σεβασμό στην ηλικία σου και στο γεγονός ότι είσαι μάνα και μια μάνα πάντα νοιάζεται για το παιδί της, έχω να σου πω δυο λογάκια.
    1ον ο γιόκας σου τρώει, και μάλιστα τον περίδρομο. δεν τον έχεις δει που έχει γίνει λες και τον έχουνε φουσκώσει με τρόμπα;
    2ον εάν όπως λες έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας πάνω του, καλά θα κάνει να πάρει ένα ελικόπτερο και να πάει από κει πούρθε. καλύτερα περνάγαμε πριν πέσει όλο το βάρος της χώρας πάνω του και πέσει κι αυτός πάνω σε μας!
    3ον δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, ε; τι να κάνεις! έτσι είναι η ζωή. σκέψου ότι και άλλοι πατεράδες δεν βλέπουν τα παιδάκια τους, αλλά όχι γιατί είναι πρωθυπουργοί αλλά γιατί είναι άνεργοι και δεν έχουν δύναμη να τα κοιτάξουνε στα μάτια και να τους δώσουνε ένα ποτήρι γάλα!
    4ον όταν του λες να κάνει το καλύτερο για τη χώρα, τι ακριβώς εννοείς; εξήγησέ μου, σε παρακαλώ! δηλαδή, τι σκόπευε να κάνει ο Αλέξης και δεν το έκανε αλλά ακολούθησε τη συμβουλή σου "και αυτό που κάνει είναι το καλύτερο για τη χώρα"...; ε; για πες μου!
    5ον κι εγώ το ίδιο λέω στη χήρα μάνα μου, να μην ανησυχεί και ότι όλα θα πάνε καλά. αλλά ξέρω ότι δεν θα πάνε, διότι ο Αλέξης της έκοψε τη σύνταξη και την έχει ξεκατινιάσει με τον ΕΝΦΙΑ και την εισφορά αλληλεγγύης και δεν της μένουνε ούτε 5 ευρώ για να πάρει ασπιρίνη και πρέπει να της αγοράσω εγώ και την ασπιρίνη και τα φάρμακά της που η συμμετοχή της σε αυτά είναι 38 ευρώ/μήνα. με 420 ευρώ σύνταξη.

    Κατάλαβες κυρία μαμά του Αλέξη;
    Γι αυτό, μην στενοχωριέσαι. Πάρε τον Αλέξη, πάρε και τα παιδάκια του και πηγαίντε στην Αργεντινή. Μιά χαρά θα περνάτε εσείς εκεί κι εμείς εδώ καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χα χα χα, πολύ καλός και κόσμιος ο 7:12μ.μ. Τα είπε όλα μέσα σε λίγες γραμμές, ήταν και ευγενέστατος, τι άλλο να πούμε... προσυπογράφω!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή