Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ...ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΤΟΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ...

Το είχε προβλέψει ο Τοργκούτ Οζάλ όσο ζούσε: "Δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτησή της, απλώς μόνο η βαθμιαία αποστολή εκεί τριών-τεσσάρων εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων".
Αυτό ακριβώς γίνεται τώρα και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς και με...


την έγκριση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και βεβαίως την άμεση σύμπραξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Η χώρα μας μετατρέπεται βιαίως σε ισλαμική, σε μια επαρχία της Τουρκίας. Εγκαθιστά χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες-σλαμιστές σε διάφορες πόλεις και νησιά, ερήμην των κατοίκων! Οσονούπω οι ισλαμιστές θα γίνουν περισσότεροι από τους γηγενεί Έλληνες. Ειδικά με τα σύνορα κλειστά πάνω από τη Μακεδονία και τη Θράκη, η χώρα μας θα γίνει ένα απέραντο στρατόπεδο ισλαμιστών!!!
Οι πρόγονοί μας που αγωνίστηκαν για να ελευθερώσουν τον τόπο αυτό από τους Οθωμανούς, σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποδουλώνονται στους ισλαμιστές!

1 σχόλιο: