Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ!

Αγαπητέ κύριε Αποστολόπουλε,
Θα ήθελα να σας εξηγήσω λίγο το θέμα για να το καταλάβετε κι εσείς.
Το θέμα μας είναι ότι μια ομάδα δημοτών προσήλθε στο δημοτικό συμβούλιο και ζήτησε να φτιαχτεί ο στίβος του Λόφου Τσακού. Εσείς...

τους απαντήσατε ότι θα το εξετάσετε το ζήτημα ανάλογα με το κόστος.
Τότε εγώ τοποθετήθηκα και είπα ότι έχουμε 14 εγκαταλελειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο δήμο και ότι δεν μπορεί να έρχονται αποσπασματικά οι δημότες και να ζητάνε κάτι (έστω και δικαίως) και εμείς να τους απαντάμε κάθε φορά ότι θα το δούμε και ότι αν έχει λίγα λεφτά θα το φτιάξουμε, ενώ αν έχει πολλά, όχι. Είπα ότι χρειάζεται μια συνολική πολιτική διαχείρισης και ότι έχουμε 14 αθλητικές εγκαταστάσεις τις οποίες πρέπει να τις διαχειριστούμε συνολικά με συνολικό κοστολόγιο, συμπληρωματικότητα χρήσης και χρονοδιάγραμμα. Ετσι όταν έρχονται οι δημότες να τους λέμε αυτό θα φτιαχτεί φέτος, το άλλο έχει προγραμματιστεί για του χρόνου, αυτό θα το μετατρέψουμε σε τένις το άλλο θα το κάνουμε γκολφ, αλλά βάσει προγράμματος και συνολικής μελέτης.
Γι αυτό στην ανακοίνωσή μου αναφέρω ότι δώσαμε μάχη υπέρ του αυτονόητου.
Εσείς τότε αμφισβητήσατε ότι υπάρχουν 14 αθλητικές εγκαταστάσεις μια και πάντα έχετε την τάση όταν σας δείχνουμε το φεγγάρι, να κοιτάτε το δάκτυλο.
Εγώ σας απάντησα ότι θα βγάλω δελτίο τύπου και θα αναφέρω και τις 14 αθλητικές εγκαταστάσεις.
Τώρα αν τη μία εγκατάσταση εσείς την ονομάζετε skate board και την άλλη τοξοβολία, ελάχιστο ρόλο παίζει στο θέμα της συζήτησής μας. Η ουσία βρίσκεται στο ότι κάθε τομέας χρειάζεται μια συνολική ολοκληρωμένη πολιτική με συνολική εκτίμηση των πόρων, των δαπανών και της χρησιμότητας, στη βάση ενός συνολικού χρονοδιαγράμματος, αλλιώς με τις αποσπασματικές ενέργειες διπλασιάζουμε το κόστος, χάνουμε χρηματοδοτήσεις, βάζουμε τους δημότες να πληρώνουν και χανόμαστε στη γραφειοκρατία.
Αυτά τα λίγα, για να σας διευκολύνω και να μπείτε πάλι στο θέμα και στην ουσία της συζήτησής μας. 
Υ.Γ. Είναι ευτελές να τοποθετείτε στο γήπεδο mini tennis κινητές μονάδες φιλέ, τρεις μέρες μετά την επιστολή μου, για να βγάλετε φωτογραφίες και να κάνετε το άσπρο μαύρο. Απαξιώνετε το έργο σας. 


ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Επικεφαλής της παράταξης "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ"


1 σχόλιο:

  1. Καμιά φωτό ''παίζει''; Τι δεν κατάλαβες ρε ''άρχοντα...'';
    Μια χαρά στα εξήγησε ο Χάρης, αλλά αν ΔΕΝ συμφέρει το θεματάκι, τότε κάνουμε δήθεν, ότι ΔΕΝ...!
    `Ζ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή