Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ! ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!!!

Μητέρα δύο παιδιών «λούστηκε με οινόπνευμα και αυτοπυρπολήθηκε έξω από την Αλεξανδρούπολη 
«Πάγωσε» την Αλεξανδρούπολη η αυτοκτονία μιας 47χρονης μητέρας...

δύο παιδιών, η οποία εργαζόταν ως υψηλόβαθμη υπάλληλος στο ταμείο του τοπικού νοσοκομείου, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακαλύφθηκε «τρύπα» αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Ο τρόπος με τον οποίο έβαλε τέλος στη ζωή της η 47χρονη γυναίκα το απόγευμα του Σαββάτου έχει αναστατώσει όσους τη γνώριζαν. Αφού άφησε πίσω της ένα σημείωμα με αποδέκτη τον άντρα της, τον οποίο παρακαλούσε να προσέχει τα δύο παιδιά τους και να μην πιστέψει τίποτα από όσα της καταλογίζουν, έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή Νέα Χιλή. Οταν έφτασε σε απόσταση περίπου 500 μέτρων, «λούστηκε» με οινόπνευμα και αυτοπυρπολήθηκε¨, βρίσκοντας φρικτό θάνατο!
Ερευνες
Οταν ο σύζυγος βρήκε το σημείωμα, ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες. Λίγο μετά η γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στο πεδίο βολής. Στο άκουσμα του φρικτού τέλους που διάλεξε για τον εαυτό της οι κάτοικοι της περιοχής έχουν υποστεί σοκ, ενώ ακόμη πιο συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι της 47χρονης.

Και ενώ δεν φαινόταν κάτι να την απασχολεί, όπως λένε ορισμένοι από αυτούς που την ήξεραν, μετά την αυτοκτονία της άρχισε να γίνεται λόγος για ένα έλλειμμα στα ταμεία του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης που λέγεται ότι ξεπερνά τα 150.000 ευρώ και δεν αποκλείεται να φτάνει ακόμη και τα 300.000 ευρώ! Το σημείωμα που άφησε η αυτόχειρας στρέφει την έρευνα των Αρχών σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και οι άνδρες της Αστυνομίας εξετάζουν κατά πόσο σχετίζονται οι πληροφορίες για το ταμειακό έλλειμμα στο νοσοκομείο με την αυτοκτονία της 47χρονης.
ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ (espressonews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου