Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ: "ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΑΥΤΙ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΑΝΔΡΑ"!!!

Έχουμε ακούσει κι έχουμε ακούσει κουλά πράγματα από τους celebrities, αλλά αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω ξεπερνά.. κάθε φαντασία!
Τι συνέβη; Η Γαλλίδα ηθοποιός Μπεατρίς Ντάλ, που έγινε διάσημη από...

τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Betty Blue» (1986), πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Divan» της γαλλικής τηλεόρασης, και αποκάλυψε πως στο παρελθόν έφαγε το αυτί ενός νεκρού άνδρα!
beatricedallebettyblue.jpg«Δούλευα σε νεκροτομείο και ήμουν “φτιαγμένη”. Μαζί με τους φίλους μου, αποφασίσαμε να… φάμε κάτι. Φάγαμε λοιπόν το αυτί ενός νεκρού άνδρα επειδή θέλαμε να δούμε τι γεύση είχε».
Τάδε έφη η 51χρονη ηθοποιός σύμφωνα με τον «The Independent», αφήνοντας άναυδη την παρουσιάστρια της εκπομπής!
collage1.jpgΚαι δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε λέγοντας πως «εγώ και οι φίλοι μου πουλούσαμε μέλη νεκρών σε φοιτητές Ιατρικής. Κανείς δεν παραπονιόταν».
Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπεατρίς Νταλ προκαλεί με τα καμώματα της.
Το 1991 είχε συλληφθεί για κλοπή σε κατάστημα με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε έξι μήνες φυλακή, ενώ  τέσσερα χρόνια αργότερα (1995) συνελήφθη για κατοχή ηρωίνης και κοκαΐνης.
collage2.jpgΣτα τέλη του 1990, της απαγόρευσαν την είσοδο στην Αμερική για εφτά ολόκληρα χρόνια, επειδή χτύπησε έναν πρόξενο, ενώ το 2005 παντρεύτηκε έναν έγκλειστο στις φυλακές ο οποίος κατηγορούνταν για την απαγωγή, τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό της πρώην του!
grxpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου