Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η... ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ-ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΜΠΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ! ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Ξαναψηφίστε την γελοία πολιτικά και ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Καφαντάρη. Δείτε πόσο ρόμπα έγινε μόνη της από ερώτηση του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, όπως το θέμα παρουσιάζει το omadaalithias.gr:
Εξαιρετικά αστείο: δημοσιογράφος ρωτάει τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη την άποψη της για τη δήλωση της Χριστοδουλοπούλου πως η...

εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ειναι επικίνδυνη. Η Καφαντάρη ακούει “Χριστοφιλοπούλου” και ξεσπαθώνει λέγοντας πως ειναι αστείο να ακούγονται τέτοιες απόψεις για το ΝΑΤΟ και ειδικά απο άλλους πολιτικούς χώρους. Ο δημοσιογράφος της επισημαίνει πως πρόκειται για την Τασια Χριστοδουλόπουλου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Καφαντάρη τα ψιλοχάνει, ανασυντάσσεται και λεει πως ολοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν τον προβληματισμό και τις ανησυχίες τους.
Φαντάζομαι εννοεί όλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι υπόλοιποι αποκλείονται.
Ακούστε το ηχητικό και γελάστε με την ψυχή σας!

6 σχόλια:

  1. Για πολύ κράξιμο...
    Και της το είχαν πει της κυρίας, να επισκεφθεί επειγόντως Ω.Ρ.Λ. αλλά αυτή δεν ''άκουγε''!!!
    Τέτοιους έχουμε, τέτοιοι μας αξίζουν!
    Και σε τελική ανάλυση ποιοι ήταν όλοι αυτοί χθες, που έχουμε και ''απαιτήσεις'' σήμερα, από τέτοιους ανθρώπους;;
    Και για να κλείσω όπως άρχισα, δηλαδή με αστεϊσμούς, είναι οπαδός του Π.Α.Ο.Κ; Ρωτάω, γιατί πολύ Τούμπα βλέπω...Τούμπα, Τούμπα, Τούμπα...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτιλισμένοι είναι όλοι τους οι κλεφταράδες βρομοσυριζαίοι . Άρπαξαν συντάξεις μισθούς , αρπάζουν σπίτια Ελλήνων και τα δίνουν σε Πακιστανούς και Αφγανούς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ δολοφόνους και βιαστές . ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ . Μας έφεραν την φτώχεια την πείνα την εξαθλίωση κσι υπάρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ που τους ψηφίζουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Βραχιολίδη το φρούτο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την πρόταση ξανά να διώξουν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες από το ίδρυμα Άγιος Στυλιανός στην οδό Φανερωμένης και Μελά και στην θέση τους να φέρουν 500 Αφγανούς ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Και το ερώτημα είναι πόσοι συριζαίοι υπουργοί και βολευτές του συριζα έχουν ασπαστεί το Ισλάμ και στο γραφείο τους έχουν το κοράνι ; Ανάμεσα τους είναι και μία πρώην υπουργίνα σκέτο μπουμπούκι . Ρε πια είναι ; Πια είναι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Βραχιολίδη το φρούτο του ΣΥΡΙΖΑ η Χσρούλα έκανε την πρόταση ξανά να διώξουν τα παιδιά με ειδικές oανάγκες από το ίδρυμα Άγιος Στυλιανός στην οδό Φανερωμένης και Μελά και στην θέση τους να φέρουν 500 Αφγανούς ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Και το ερώτημα είναι πόσοι συριζαίοι υπουργοί και βολευτές του συριζα έχουν ασπαστεί το Ισλάμ και στο γραφείο τους έχουν το κοράνι ; Ανάμεσα τους είναι και μία πρώην υπουργίνα σκέτο μπουμπούκι . Ρε πια είναι ; Πια είναι ....... Δ.Κ Ανω χολαργός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 20 με 25 χιλιάδες λαθρο Πακιστανοί , Αφγανοί και άλλοι έρχονται παράνομα κάθε ημέρα στην Πατρίδα μας με την ανοχή και στήριξη της κυβέρνησης δοσιλόγων και προδοτών ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Σε λίγο καιρό οι λαθρομετανάστες θα είναι πάνω από 7.5 εκατ. και όλοι τους ισλαμιστές . Κυρία Κσφαντάρη δεν σας ψήφισε ένα τμήμα (αφελείς) του Ελληνικού Λαού για να κάνετε την Ελλάδα ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ του Πακιστάν . Αυτό είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . Δεν σας έδωσε κανείς το δικαίωμα να αρπάζετε χρήματα από τα Δημόσια Ταμεία και να τα δίνετε σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και συγχρόνως εμάς τους Έλληνες να μας έχετε πηδήξει στους φόρους και στα χαράτσια . Μας έχετε Γ....... στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ εσείς οι βρομοσυριζαίοι και θα σας πάρει ο Διάολος σύντομα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της Γ..... ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ αριστεράς των ΜΠΟΥΛΗΔΩΝ με τα εκατ. ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ . ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή