Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε απάντηση από τον Δήμαρχο Αποστολόπουλο αναφορικά  με τη φιλοξενεία λαθρομεταναστών (ο ίδιος μιλάει για πρόσφυγες) στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού (δείτε τα δημοσιεύματα εδώ και εδώ).
Η απάντηση μας εξέπληξε για τον τρόπο με τον οποίο καταλήγει και γι' αυτό τον λόγο ανταπαντούμε: 

Χολαργός , 24 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοσιεύματα για φιλοξενία προσφύγων στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού
Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων και φημών των τελευταίων ημερών, σας ενημερώνουμε ότι εντός των ορίων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, η Κυβέρνηση δεν έχει εντάξει στον προγραμματισμό της ουδεμία δομή προσφύγων. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Δήμος μας δεν διαθέτει χώρους κατάλληλους για την εγκατάσταση τέτοιων δομών και ως εκ τούτου όποια συζήτηση είναι ανεδαφική.
Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος επικοινώνησε με την κυρία Καφαντάρη η οποία και  διέψευσε τα εν λόγω δημοσιεύματα.
Η κρίση που βιώνουμε στο προσφυγικό ζήτημα δεν προσφέρεται για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, πολλώ δε μάλλον για την τροφοδότηση μιας ακόμα κοινωνικής αναταραχής


Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Δήμαρχε, ποιος εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες; Εμείς ως τύπος που δεν έχουμε καμία σχέση με τα κόμματα και με πολιτικές σκοπιμότητες; Εμείς οι οποίοι αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες και ανησυχίες του κόσμου, τις οποίες οφείλουμε να μεταφέρουμε στη δημοτική αρχή, εμείς εξυπηρετούμε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τροφοδοτούμε την κοινωνική αναταραχή; Και δεν δημιουργεί κοινωνική αναταραχή η ίδια η κυβέρνηση που με τις μικροκομματικές πρακτικές της έχει γεμίσει και μπουχτίζει καθημερινά τη χώρα με λαθρομετανάστες από όλα τα μέρη της Ασίας και Αφρικής; Και αυτούς τούς λαθρομετανάστες τούς βαφτίζετε πρόσφυγες; 
Εσάς σάς εφησυχάζει η απλή διάψευση της κας Καφαντάρη στα δημοσιεύματά μας;  Και δεν σας προβληματίζει η εύλογη ανησυχία του κόσμου; Όταν είναι γνωστή πλέον η πρόθεση της κυβέρνησης να ανοίξει 5 νέα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στην Αττική, πού νομίζετε ότι θα ανοίξουν αυτά; Μια απλή δήλωσή σας ότι δεν έχει ο δήμος Παπάγου-Χολαργού ελεύθερο χώρο και τις κατάλληλες δομές, νομίζετε ότι αρκεί; Και αν η κυβέρνηση σας υποδείξει τον χώρο γύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τσακού, τι θα κάνετε; Εμείς λοιπόν τροφοδοτούμε την αναταραχή στον κόσμο ή οι αθλιότητες της κυβέρνησης; 

18 σχόλια:

  1. Και αν η κυβέρνηση σας υποδείξει εγκαταλελειμμένες οικοδομές; και εάν η κυβέρνηση σας υποδείξει παλιά εγκαταλελειμμένα σχολικά κτίρια; και εάν η κυβέρνηση σας υποδείξει οικόπεδα; χώρους άθλησης; χώρους αναψυχής; (όχι πως έχουμε και πολλούς, αλλά λέμε τώρα...).

    και μη μου πείτε ότι "δεν γίνεται σε χώρους άθλησης", διότι στα Ολυμπιακά Ακίνητα μια χαρά μπήκανε οι λάθρο.

    Αλλά, αφού βρε παιδιά, μας διαβεβαιώνει η κα Καφαντάρη, γιατί ανησυχούμε;
    Εγώ την πιστεύω. Όλους τους πιστεύω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μια χαρά είναι οι άνθρωποι. Ένα ντορβά ψέμματα αραδιάσανε, πήγε ο ηλίθιος ο Έλληνας και τους ψήφισε (όχι ΜΙΑ αλλά ΤΡΕΙΣ φορές), και τους ψήφισε αφού ήδη ήξερε τι θα πάθει (αυτό κι αν είναι ψυχική διαταραχή), οπότε... γιατί γκρινιάζουμε τώρα;
    Θα τους φέρει τους λάθρο και στον Χολαργό. Φροντίζουν γι αυτό όλοι οι αλληλέγγυοι. Το ότι δεν υπάρχει στον προγραμματισμό της κυβέρνησης, δεν λέει κάτι. Και το κλείσιμο των τραπεζών δεν υπήρχε στον προγραμματισμό, αλλά έγινε. Και το κόψιμο των συντάξεων δεν υπήρχε στον προγραμματισμό, αλλά έγινε. Και το ασφαλιστικό δεν υπήρχε στον προγραμματισμό, αλλά έγινε.

    Άσε που διάβαζα σήμερα ότι όλους τους άνεργους τους στέλνει η κυβέρνηση με αυτά τα voucher στις "ανθρωπιστικές δομές". Υπηρέτες των βρωμιαρέων και των μελλοντικών μας αφεντάδων οι Έλληνες! Εύγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα σπέραντο φρενοκομείο η Ελλάδα . Πως τα κατάφερες έτσι βρε MR ALEXIS ; Τι θσ τους κάνεις 5 , 7 , 8 και 10 εκατ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην χώρα μας . Χάθηκε η λογική σε αυτή την χώρα . Χάθηκαν τα πάντα . ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ . ΑΠΟΧΗ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Βραχιολίδι είμαι άνεργος εγώ και η γυναίκα μου και έχω τρία παιδιά άνεργα . Έχουν μπει στο σπίτι μου δύο φορές αλλοδαποί εγκληματίες και με έχουν ρημάξει . Που στο διάολο θα βρω το δίκιο μου . Μια ζωή στην αριστερά ήμουν στο πουλημένο ΚΚΕ . Τα τελευταία χρόνια φωνάζω με όλη μου την δύναμη ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . Και θα το λέω παντού ότι εκείνα τα χρόνια ο απλός κόσμος δεν έψαχνε στα σκουπλιδια για αποφάγια προκειμένου να χορτάσει την πείνα του όπως σήμερα με αυτή την παλιο κυβέρνηση καθαρμάτων . ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ που ήταν μεγάλος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και γι αυτό τον έφαγαν οι κλέφτες πολιτικοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αντέχετε η πείνα ρε καθάρματα συριζαίοι δεν πάει άλλο . θα έρθει η ώρα σας θα έρθει η μέρα που θα σας πηδήξουμε . Μας έχετε Γ........ στους φόρους και στα μνημόνια . Δεν θα γίνουμε Πακιστάν ρε αλήτες αριστεροί . Θα σας πάρει ο διάολος σύντομα . ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δίκιο σας πουθενά δεν θα το βρείτε καλέ μου κύριε, όπως δεν το βρήκαμε κι εμείς όταν μπήκανε και μας ρημάξανε το 2009 (που δεν ήταν και τόσοι πολλοί όσο είναι τώρα...).
    Τώρα όσο για το ότι μια ζωή ήσασταν στο ΚΚΕ, δεν δικαιούμαι να το σχολιάσω. Να υποθέσω ότι το "πουλημένο ΚΚΕ" όπως λέτε, δεν σας βρήκε δουλειά... ούτε σε σας ούτε και στα παιδιά σας! Σωστά;
    Κρίμα.
    Σας εύχομαι να βρείτε δουλειά να στηρίξετε την οικογένειά σας, και είθε ο έλληνας να ξυπνήσει κάποτε, πριν να είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην κάνεις το λάθος Δήμαρχε και δεχτείς να έρθουν Αφγανοί η Πακιστανοί η Νιγηριανοί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ στον Χολαργό . Εάν κρατήσεις μια σθεναρή κσι αποφασιστική στάση και πεις ΟΧΙ στα σκοτεινά σχέδια της Καφαντάρης και του ΣΥΡΙΖΑ θα έχεις την στήριξη μεγάλης μερίδας των κατοίκων . ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυρία Καφαντάρη πείτε μας εάν θέλετε πια θα είναι η τύχη αυτής της χώρας με εκατ. ισλαμιστές λαθρομετανάστες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξήγησέ του όμως, ποια θα είναι η τύχη του, έτσι και κάνει το ''λάθος'' να υποκύψει και δεχθεί λαθρο-εισβολείς!!
    `Ζ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με κάθε κόστος στο ευρώ και την ΕΕ. Λουστείτε και τους άπλυτους ισλαμοπίθηκους τώρα. Αριστερά θέλατε χαϊβάνια. Και μην ελπίζετε στην Χρυσή Αυγή, είναι υπόδικοι πλέον. Βγάλτε πέρα μόνοι σας, να δούμε πότε θα ξεσηκωθούν οι νεοραγιάδες του καναπέ και της καφετέριας.:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ Ο ΖΗΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ΅ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΠΙ ΞΥΔΗ ΚΑΠΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΝΕ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ Κ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΕΔ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ... ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έξω οι λαθρομετανάστες από τον Χολαργό . Να γυρίσουν στα σπίτια τους και στις πατρίδες τους . Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι . Δεν μπορεί η Καφαντάρη να κάνει κουμάντο στον τόπο μας . Στείλτε στο διάολο τους ξεφτιλισμένους και ανθέλληνες συριζαίους . Άι σιχτίρ Τουρκόγυφτοι του συριζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . ΑΘΑΝΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έξω οι λαθρομετανάστες από Χολαργό-Παπάγου! Οι λαθρομετανάστες να γυρίσουν πίσω στις χώρες τους! Δεν τους θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκτος από τη Καφαντάρη ηθελα να ξερα ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ τι κανει στο θέμα αυτο ως Διευθυντης του Καμμένου για να προσταεψει τον Δημο τον εξελεξε δυο φορές Δημαρχο ...Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ και οι ΑΝΕΛ δεν θα βρει την ψηφο του στη περιοχη αν φέρει μεταναστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να πέσει η μνημονιακή εμετική σιχαμερή εκτρωματική ανθελληνική προδοτική αθεϊστική αντιχριστιανική νεοταξική κυβέρνηση του κώλου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ . ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ . ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΓΚΙΑΟΥΡ ΤΣΙΠΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή