Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

"ΒΟΜΒΑ"! ΤΟ ΗΟΤ SPOT ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΗΟΤ SPOT ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ, ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΝΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ! ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ 

Το χώμα που δώσανε οι οσφυοκάμπτες, νεοταξίτες, καρεκλοκένταυροι, γραικύλοι πολιτικοί, για να γίνουν τα καταλύματα των...
 λαθρομεταναστών, αφενός αγιάσθει με τον τίμιο και ζωοποιόν Σταυρόαφετέρου μολύνθηκε με γουρουνοκεφαλήποδαράκι και το αίμα αυτούΣύμφωνα με τον νόμο του Ισλάμ δεν μπορούν να ζήσουν σε μολυσμένο έδαφος. Μη τους φοβάστε, είναι λίγοι και είμαστε πολλοί. Είναι ανθρωποειδή ερπετά που σέρνονται στη γη. Οι προδότες εφιάλτες έρπονται στη γη και οι απόγονοι του Λεωνίδα ανοίγουν τα φτερά, σκίζουν του αιθέρες σαν τους αετούς και για άλλη μια φορά φωνάζουν «Μολών Λαβέ»




(Ελάτε να τα πάρετε). Η Ελλάδα έχει ιδιοκτήτη τηνΥΠΕΡΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ

Ακούστε Έλληνες. Ακούστε Χριστιανοί τη φωνή του Κυρίου που μας ενδυναμώνει και μας σκεπάζει.«ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΓΩ ΝΕΝΙΚΗΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»




ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ....

Χωρίς την Βοήθεια των Αντιχρίστων Εβραίων δεν θα υπήρχε το ΙΣΛΑΜ το οποίο είναι παιδί του Εβράίσμού που του εμφύσησε το μίσος κατά του Χριστού και των οπαδών Του. Υπάρχουν αδιάσειστες μαρτυρίες ότι το κοράνι συντάχθηκε από ομάδα Εβραίων με την σημερινή μορφή του , μετά από 200 και πλέον χρόνια από τον θάνατο του Μωάμεθ. 

Μερικές διδασκαλίες από το Κοράνι. 

• Η αμφισβήτηση του Κορανίου απαγορεύεται ρητά και τιμωρείται με θάνατο(2,1) 

• "Ευλογεί" κάθε είδους ψέμα και απάτη, για την εξάπλωση του Ισλάμ(3:2β, 16:106). 

• Επιτρέπει στους μωαμεθανούς να κλέβουν και να ληστεύουν τους απίστους.(κεφ.8) 

• Οι μωαμεθανοί έχουν αυστηρή υποχρέωση να τρομοκρατούν εμάς τους απίστους.8:12 

• Διατάζει τους μωαμεθανούς να εκπληρώνουν το "ιερά" καθήκον τους να σκοτώνουν τους απίστους (9:5). 

• Απαγορεύει στους μωαμεθανούς να έχουν για φίλους τους μη μουσουλμάνους.(5, 51). 

• Επιτρέπει στους μωαμεθανούς το βιασμό και στο 4, 23-24 να έχουν για σεξ όσες σκλάβες μη μωαμεθανές θέλουν(23,13). 

• Ο μόνος εγγυημένος τρόπος να πάνε στον "παράδεισό" τους οι μωαμεθανοί, είναι σκοτώνοντας κάφρους (στον παράδεισο τους περιμένουν κάθε "καλό" μωαμεθανό για τη σεξουαλική του απόλαυση, 72 παρθένες και "αγοράκια που από μακριά θα φαίνονται σαν γυναίκες"(9:11). 

• Διατάζει στο όταν γίνουν οι μωαμεθανοί αρκετοί σε μια περιοχή, να δίνουν 2 επιλογές στους απίστους 1ή να γίνουν μωαμεθανοί 2.ή να πεθάνουν (9:29). 

• Διατάζει τους μωαμεθανούς να μη δείχνουν ποτέ έλεος στους απίστους επειδή "είναι τα πιο σιχαμερά πλάσματα"(98,6). 

Ο σκοπός του ΙΣΛΑΜ 

Στόχος των Ισλαμ ιστών είναι η καταστροφή των αλλόθρησκων χωρών, η εκκένωσή τους από τους «άπιστους κατοίκους» τους και ο εποικισμός τους με ισλαμιοτές (21,11). 

Ο Ισλαμιστής δεν είναι ποτέ «πολιτικός πρόσφυγας»δεν είναι ποτέ «οικονομικός μετανάστης» Είναι πάντα «θρησκευτικός/πολεμικός εισβολέας»


ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ , ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ......



ΒΙΝΤΕΟ : 
Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΡΟΝΤΙΟΝΩΦ
Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΡΟΝΤΙΟΝΩΦ
 

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥ.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ

 

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου