Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ...ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ: "ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"! ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ; ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;;;

Εκστρατεία συλλογής τροφίμων σε συνεργασία με το Σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλος αναλαμβάνει μεθαύριο 12 Μαρτίου ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού με τον τίτλο: Το Σάββατο 12 Μαρτίου «ΣτηρίΖΟΥΜΕ» όλοι τους πρόσφυγες. Τα ερωτήματα όμως που τίθενται είναι πολλά:
α) είναι όλοι πρόσφυγες δήμαρχε αυτούς που δολίως στέλνονται από 77 χώρες του κόσμου στην Ελλάδα; Δες τη φωτογραφία επάνω και πες μας....

ποιοι από αυτούς είναι πρόσφυγες και ποιοι οικονομικοί μετανάστες. Μήπως υπάρχουν ανάμεσά τους και τρομοκράτες;
β) Γιατί δεν λες τίποτε για το σχέδιο διάλυσης και ισλαμοποίησης της χώρας;
β) γιατί δεν λες τίποτα για το ότι η χώρα μας γίνεται αποθήκη μεταναστών και προσφύγων;
γ) «όλοι στηρίζουμε τους πρόσφυγες»; Ποιοι όλοι δήμαρχε; Οι εξαθλιωμένοι Έλληνες που εξαθλιώνονται περισσότερο με τα συνεχή  σε βάρος τους μέτρα;
δ) τελικά πόσους πρόσφυγες-μετανάστες μπορεί να χωρέσει αυτός ο τόπος; 1 εκατομμύριο, 2, 5 ή 8 εκατομμύρια που η κυβέρνηση Τσίπρα θα τους κάνει και Έλληνες για να χαθεί τελικά το ελληνικό έθνος; Οι πρόγονοί μας τους οποίους τιμάται εκεί στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτου αγωνίστηκαν να διώξουν τους κατακτητές ισλαμιστές, για να μας κατακτήσουν με το…κόλπο της δήθεν προσφυγιάς από 77 χώρες τλου κόσμου; Γιατί δήμαρχε δεν λες τίποτε γι αυτά;

Ιδού τι αναφέρει το δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής για την εκστρατεία υπέρ των προσφύγων:
Χολαργός, 9 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 12 Μαρτίου «ΣτηρίΖΟΥΜΕ» όλοι τους πρόσφυγες

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, στο πλαίσιο της Κοινωνικής του πολιτικής και αλληλεγγύης, διοργανώνει εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για την ενίσχυση των προσφύγων σε συνεργασία με το Super Market ‘ΑΒ Βασιλόπουλος Παπάγου’, το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρες 10:00 – 18:00.
Σε κάθε αγορά μας, ας σκεφτούμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και ας αφήσουμε την προσφορά μας σε τρόφιμα και άλλα είδη, στα ειδικά καρότσια με την αφίσα του Δήμου Παπάγου - Χολαργού με την ένδειξη «ΣτηρίΖΟΥΜΕ όλοι».
Σε αυτή τη δράση θα μας στηρίξουν 21 μαθητές του Λυκείου Παπάγου τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα (Πληροφορίες: 213 2002894).
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


15 σχόλια:

  1. Ποιος θα τα απαντήσει αυτα; Ο ανύπαρκτος δήμαρχος πολιτικάντης; Για τα hot spots που ετοιμάζουν σε όλη την άττική και σύντομα και στον δήμο μας θα απαντήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιούς πρόσφυγες ρε άχρηστε καραγκιόζη δήμαρχε ? Τους Έλληνες να στηρίξεις που ψάχνουν στα σκουπίδια που μαζεύουν οτι περισρψε απο τις λαικες αγορές που είναι άστεγοι που λιποθυμάνε τα παιδιά στα σχολεία. Ξαφνικά τα ξέχασες όλα αυτά και σε έπιασε ο πόνος για τους Αφγανούς ? Όλοι θα μαζέψουμε τρόφιμα. Αλλά θα αλλάξεις την επιγραφη και θα γραψεις Στηριζουμε Τους Ελληνες. Αλλιως μαυρο φιδι που σ εφαγε θα πεσει ντοματα συννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ. ΜΗ ΞΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ. ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ. ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΞΑΝΕΙΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πίσω από όλη αυτή την σιχαμερή εκστρατεία δήθεν υπέρ των ισλαμιστών λαθροπροσφύγων είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εφαρμόζει το ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ της Ελλάδος με την μεταφορά σε πρώτη φάση 7.5 εκατ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ και σε δεύτερη φάση ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ . Οι Γενίτσαροι Δοσίλογοι και Ανθέλληνες ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ALEXIS και ΦΟΝ ΚΑΜΕΝΟΣ γλύφουν το 4ο ΡΑΙΧ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕΡ εισπράτοντας ΟΦΙΤΣΙΑ σε Τούρκικους Οντάδες . Το Ένδοξο Έθνος των Ελλήνων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πια . γιατί οι Νεοέλληνες Γραικύλοι και Ραγιάδες στηρίζουν απατεώνες και καθάρματα . Εχθρός του ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ είναι ΕΝΑΣ και μόνο . Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ , οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του Κιουταχή και τα Απομεινάρια του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΕΜΑΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑ δεν θα ησυχάσουν εάν δεν ξεριζώσουν και την τελευταία ΙΚΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ σε αυτή την ...... ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ . Είναι Ντροπή . Αίσχος και ΚΑΤΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ σε αυτή την πόλη να υπάρχουν 15 υποψήφιοι Δήμαρχοι από τις υγιείς δυνάμεις την ώρα που οι ΑΓΕΛΕΣ ΛΥΚΩΝ (ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ) κατασπάράζουν την χώρα μας . Θέλουμε ΕΝΑΝ Δήμαρχο από τον χώρο της κεντροδεξιάς που θα ενώσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ γύρω από μια ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με ένα ποσοστό πάνω από 60% . Σε αντίθετη περίπτωση οι προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΩΝ και τα ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ . ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ . ΟΛΙΓΟΘ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πίσω από όλη αυτή την σιχαμερή εκστρατεία δήθεν υπέρ των ισλαμιστών λαθροπροσφύγων είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εφαρμόζει το ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ της Ελλάδος με την μεταφορά σε πρώτη φάση 7.5 εκατ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ και σε δεύτερη φάση ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ . Οι Γενίτσαροι Δοσίλογοι και Ανθέλληνες ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ALEXIS και ΦΟΝ ΚΑΜΕΝΟΣ γλύφουν το 4ο ΡΑΙΧ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕΡ εισπράτοντας ΟΦΙΤΣΙΑ σε Τούρκικους Οντάδες . Το Ένδοξο Έθνος των Ελλήνων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πια . γιατί οι Νεοέλληνες Γραικύλοι και Ραγιάδες στηρίζουν απατεώνες και καθάρματα . Εχθρός του ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ είναι ΕΝΑΣ και μόνο . Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ , οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του Κιουταχή και τα Απομεινάρια του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΕΜΑΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑ δεν θα ησυχάσουν εάν δεν ξεριζώσουν και την τελευταία ΙΚΜΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ σε αυτή την ...... ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ . Είναι Ντροπή . Αίσχος και ΚΑΤΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ σε αυτή την πόλη να υπάρχουν 15 υποψήφιοι Δήμαρχοι από τις υγιείς δυνάμεις την ώρα που οι ΑΓΕΛΕΣ ΛΥΚΩΝ (ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ) κατασπάράζουν την χώρα μας . Θέλουμε ΕΝΑΝ Δήμαρχο από τον χώρο της κεντροδεξιάς που θα ενώσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ γύρω από μια ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με ένα ποσοστό πάνω από 60% . Σε αντίθετη περίπτωση οι προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΩΝ και τα ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ και θα αρπάνουν / λεηλατήσουν τις περιουσίες σας . ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ . ΟΛΙΓΟΘ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ σαν και σένα φίλε !!! Μπράβο για την ανάρτηση !! Κάνε κίνηση και δεν φαντάζεσαι πόσοι θα ακολουθήσουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτη φορά Αποστολόπουλος...Δοξάστε τον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την Κυριακή της αποκριάς,με τους μασκαράδες,περιμένετε τις σχετικές φωτογραφίες ( δήμαρχος,αντιδήμαρχοι,σύμβουλοι,κιβώτια με υλικό,μασκαρεμένα παιδάκια γύρω-γύρω ).Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχατητήρια φίλε ΑΡΚΑΔΑ .Εύχομαι ολόψυχα η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ να αγκαλιαστεί από χιλιάδες δημότες και να ακουστεί η φωνή μας για μια ισχυρή Δημοτική Αρχή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να προσκαλέσει ο δήμαρχος μερικούς πρόσφυγες στο σπίτι του--θα τους βρει γύρω από την πλατεία Βικτωρίας--για να κάνουν ένα μπάνιο,να αλλάξουν ρούχα και να τσιμπήσουν κάτι νηστίσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ 21 ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ''ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ'' ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ??
    ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρότεινε εσύ ένα δήμαρχο ΠΑΤΡΙΩΤΗ και ΕΛΛΗΝΑ και μεις ακολουθούμε. Όλοι οι σημερινοί είναι μόνο για τη μάσα και για το συμφέρον τους. Πουλημένοι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θα έρθει η ώρα θα έρθει ............ Οι καιροί είναι ΟΡΓΙΣΜΈΝΟΙ ........ Και οι καταστάσεις απρόβλεπτες ......... ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή