Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΣΦΑΓΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 27 ΝΕΚΡΟΙ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Θάνος Αθανασίου στον Real Fm 97,8, οι Βελγικές αρχές κάνουν λόγο για 10 νεκρούς στο Μααλμπέκ και 17 νεκρούς στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.
enikos.gr, Πηγή φωτο: twitter

11 σχόλια:

  1. Θα κάψουν την Ελλάδα οι ισλαμοφασίστες δολοφόνοι του Γ......... ΣΥΡΙΖΑ . θΑ ΣΦΆΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΕ ΒΡΟΜΙΑΡΗ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΤΣΙΠΡΑ . ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΥΡΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριστερές ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αρπάξει εκατοντάδες εκατ. από τα Δημόσεια Ταμεία , μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και δουλέμποροι μεταφέρουν χιλιάδες δολοφόνους λαθρομετανάστες στη Ευρώπη . Οι νεκροί στο Βέλγιο είναι εκατοντάδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανοχύρωτη πόλη η Αθήνα του Τσίπρα και του Καμίνη στα χέρια των τρομοκρατών του Ισλάμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι περιμένουν οι κωλοσυριζαίοι για να διώξουν όλους τους λαθρους ? Να μας σφαζουν και μας σαν τα σκυλιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι περιμένουν οι συριζαίοι; Αυτό ακριβώς που είπατε. Να μας σφάζουν σαν τα σκυλιά. Τόσα χρόνια το ονειρευόντουσαν. Τώρα που το πετύχανε, θα διώξουν τους λάθρο; Μα τι λέτε!
    Βλέπετε να τους ενδιαφέρει οτιδήποτε είναι ελληνικό; Οι παραδόσεις; η σημαία; η ιστορία; τα ήθη; η παιδεία; η ορθοδοξία;
    Κρίμα που οι Έλληνες εμπιστεύτηκαν την τύχη τους (τρεις φορές, αυτό κι αν είναι παράνοια) στα χέρια τύπων σαν τον Αλέξη, τον Αλέκο, τον Νίκο, την Τασία, και όλο αυτό το μαγαζάκι. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας περιμένουν μαύρες μέρες ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ και ΤΡΟΜΟΥ από την ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Θα βάλουν ισλαμιστές τρομοκράτες να σφάζουν Έλληνες μέχρι να μαε εξοντώσουν . Αυτό περίμεναν τόσα χρόνια και αυτό θα κάνουν με τους Αφγανούς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταργούν και την Εθνική Εορτή 25ης Μαρτίου οι Εθνομηδενιστές και Φιλοισλαμιστές συριζαίοι ΠΑΛΙΑΜΘΡΩΠΟΙ . Είναι τόσο ΞΕΦΤΙΛΕΣ που αρχίζουν να μεταδίδουν ειδήσεις τα κρατικά ΜΜΕ στα αραβικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Τουρκία έχει βάλει στόχο την Ελλάδα και θα την πνίξει στο αίμα . Οι συριζαίοι μισούν την χώρα και την καταστρέφουν κάθε μέρα που περνά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχουν γίνει πλούσιοι οι συριζαίοι με τις αριστερές ΜΚΟ . Κλέβουν τους Λαθρομετανάστες και βγάζουν εκατ. Ευρώ σε ξένες τράπεζες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Αθήνα ειδικά απογευματινές και βραδυνές ώρες γυναίκες και μικρά παιδιά δεν κυκλοφορούν γιατί φοβούνται τους λαθρο εγκληματίες . Οι Αφγανοί , Νιγηριανοί και άλλοι έχουν επιβάλει καθεστώς τρόμου για τους Έλληνες με την ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ .

      Διαγραφή