Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Με τους ηλίθιους πολιτικούς και κυρίως προδότες Τσίπρα-Καμμένο παίζουν οι Τούρκοι και τους κάνουν ό,τι θέλουν. Ξαμόλησαν τους...


λαθρομετανάστες και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι όλες οι βαλκανικές χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους είναι έτοιμοι να παίξουν το παιχνίδι εκβιασμού και να τα πάρουν όλα! Ήδη προχτές ο Νταβούτογλου είπε στον Τσίπρα κατά την εκεί επίσκεψη του τελευταίου στην Άγκυρα ότι αν η Ελλάδα αποσυρθεί δημοσίως από την άσκηση του θαλασσίου δικαίου (το οποίο προσδιορίζεται στα 12 ναυτικά μίλια), τότε η Τουρκία θα άρει το δικαίωμα κήρυξης πολέμου σε βάρος της χώρας μας. Την ίδια ώρα 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες ισλαμιστές περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα από τα παράλια της Τουρκίας. Αυτό είναι και το γερό χαρτί των Τούκων οι οποίοι θα απαιτήσουν συνδιαχείρηση του Αιγαίου, σε διαφορετική περίπτωση θα αμολήσουν και τα 3 εκατομμύρια στην Ελλάδα, οπότε αντιλαμβάνεται ο κα΄θενας τι έχει να γίνει: αμέσως οι Έλληνες θα έχουν καταστεί πληθυσμιακή μειοψηφία στον τόπο τους! 
Οι ραγιάδες Τσίπρας-Καμμένος ακόμη και σε αυτό μπορεί να πουν "ναι"! 

2 σχόλια:

  1. Το σχόλιο του Φ. Κρανιδιώτη για τον Τσίπρα, είναι όλα τα λεφτά!
    «Ο ιδανικός άνθρωπος για τον Αλέξη και την λαθρολάγνα κομπανία του, είναι gay πακιστανός λαθρομετανάστης, που εκτρέφει καρέτα – καρέτα, πήρε μέρος στα μπάχαλα του 2008, θέλει να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με σκοπιανό και να υιοθετήσει Τσάμη και να διαβάζουν τα βράδια Αύγουστο Κορτώ και ποίηση Κουράκη στο hot spot, όπου θα σερβίρει χαλάλ κοτόπουλο ο Πανάρας με πλάκα όλες του τις μαϊμού πουλάδες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή