Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ! ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ "ΕΚΔΡΟΜΗ" ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ 30 ΕΥΡΩ!!!


του Γιάννη Πετρίδη
Ιερόσυλοι διοργανώνουν "εκδρομή" στο τάφο του Π.Παντελίδη για...

προσκύνημα ζητώντας το "τσουχτερό" αντίτιμο των 30 ευρώ.
"Εκδρομή" στον τάφο του Παντελή Παντελίδη οργάνωσαν άγνωστοι τυπώνοντας χαρτιά και κολλώντας τα σε τοίχους και δέντρα.
Τη φωτογραφία, δημοσίευσε ο στενός συνεργάτης του αδικοχαμένου τραγουδιστή Χάρης Λεμπιδάκης προκαλώντας την οργή των χρηστών του διαδικτύου.
Το TLIFE, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τα δυο τηλέφωνα που αναγράφονται στην ανακοίνωση της "επίσκεψης" για να μάθουμε ποιοι το οργανώνουν αλλά και σε ποια πόλη της Ελλάδας γίνεται αυτό αλλά δυστυχώς το πρώτο κινητό ήταν κλειστό και στο δεύτερο δεν απαντούσε κανείς
Η αφίσσα που βρέθηκε σε δέντρο έγραφε πως το ποσό της συμμετοχής είναι 30 ευρώ. Το όλο θέμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media με τον κόσμο να κάνει λόγο για προσβολή της μνήμης του Παντελή
Την ίδια στιγμή φαίνεται πως πανέμορφη Μυρσίνη Αρναούτη κερδίζει την μάχη για την ζωή καθώς το δεύτερο 24ωρο εκτός καταστολής και μηχανικής υποστήριξης διανύει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»η συνεπιβάτης του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη στο όχημα όπου ο καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή στο Ελληνικό στις 18 Φεβρουαρίου.
 Βαριά τραυματισμένη στον θώρακα, το πόδι και το χέρι η 30χρονη είχε διακομιστεί στον «Ευαγγελισμό» αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα όπου και υποβλήθηκε σε πολύωρη θωρακοχειρουργική και ορθοπεδική επέμβαση. Πλέον συμπληρώνει στη ΜΕΘ 20 ημέρες νοσηλείας, αλλά η κατάστασή της κρίνεται πια σοβαρή και όχι κρίσιμη όπως την χαρακτήριζαν το πρώτο δεκαήμερο οι θεράποντες γιατροί.

Έχοντας χάσει πολύ αίμα και φέροντας πάνω της ξένα σώματα τόσο από το τροχαίο όσο και από τις χειρουργικές επεμβάσεις στον θώρακα και τα άκρα, ο εύθραυστος οργανισμός της κοπέλας εμφάνισε μέσα στο πρώτο 24ωρο σημάδια λοίμωξης. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η ασθενής είναι σε σταθερή κατάσταση και αντιμετωπίζει τη λοίμωξη που την ταλαιπωρεί.

Η 30χρονη δεν δίνει πια μάχη για τη ζωή της, αλλά παλεύει για να συνηθίσει τα νέα δεδομένα στην κατάσταση της υγείας της. Η αποσωλήνωση την περασμένη Δευτέρα ήταν ένα μεγάλο βήμα που επέτρεψε στην βαριά τραυματισμένη κοπέλα να έχει και πάλι αυτονομία στην αναπνευστική της λειτουργία.

Σε ό,τι αφορά το ξύπνημα από το τεχνητό κώμα, δηλαδή την καταστολή στην οποία την κρατούσαν οι γιατροί, η κατάσταση είναι ακόμη ρευστή. Οι ειδικοί έχουν λάβει τις ενδείξεις ότι η πολυτραυματίας ανέκτησε τις αισθήσεις της, πχ αντιδρώντας σε ερεθίσματα που προκαλούν πόνο ή αντιδρώντας σε όσους της μιλούν, ωστόσο κάνουν λόγο για διεγερτική συμπεριφορά της ασθενούς, η οποία δεν έχει αποκτήσει πλήρη επαφή με το περιβάλλον.

Η διεγερτική συμπεριφορά θεωρείται αναμενόμενη σε τέτοια περιστατικά βαριά όπως της Αρναούτη που παρέμειναν επί μακρόν στη ΜΕΘ σε καταστολή. «Ένας ασθενής δεν ξυπνάει από το κώμα και αρχίζει να μιλάει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χρειάζεται  χρόνος έως ότου ανακτήσει συνείδηση του χώρου και του κόσμου  γύρω του» εξηγεί γιατρός της ΜΕΘ. Με αυτά τα δεδομένα εκτιμάται ότι ως το τέλος της εβδομάδας η 30χρονη θα έχει καλύτερη επαφή με το περιβάλλον και θα μπορεί να επικοινωνεί με τους οικείους της. 
pronews.gr (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου