Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ(;) ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ! ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: "ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ"! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ;

Έρχονται στις 4 Μαρτίου στου Παπάγου και μάλιστα με άγριες διαθέσεις. Την ανακοίνωση της πορείας τους την έχουν αναρτήσει στο athens.indymedia.org. Τιτλοφορούνται ως "Αντιφασιστικό Μαθητικό Μέτωπο Παπάγου", αλλά όπως βλέπετε είναι κουκουλοφόροι! Με την ανακοίνωσή τους, ουσιαστικά ονοματίζουν "φασίστες" το σύνολο των Παπαγιωτών μια και λένε "οι φασίστες στην περιοχή μας πιστεύουν ότι έχουν το πάνω χέρι. ΟΧΙ, δεν θα περάσει. ΟΧΙ ,δεν θα τους αφήσουμε να σηκώσουν κεφάλι". Μιλούν βέβαια για Χρυσή Αυγή αλλά δεν έχει κανένα πάνω χέρι στου Παπάγου.....


...επομένως η παρουσία τους έχει στόχο να καταδείξει ότι το σύνολο των Παπαγιωτών εμφορείται από...φασιστικά ιδεώδη! Η σημασία της πορείας τους είναι διττή: από τη μιά πλευρά να διαμαρτυρηθούν για την αποφυλάκιση του Ρουπακιά, λόγω παρέλευσης του ανώτατου ορίου προφυλάκισής τους και από την άλλη να συμπαρασταθούν στους μετανάστες!
Δείτε τι ακριβώς λέει η ανακοίνωσή τους και η αφίσα τους:
Στις 4 Μαρτίου οργανώνουμε αντιφασιστική πορεία στον Παπάγο. Οι φασίστες στην περιοχή μας πιστεύουν ότι έχουν το πάνω χέρι. ΟΧΙ, δεν θα περάσει. ΟΧΙ ,δεν θα τους αφήσουμε να σηκώσουν κεφάλι. Δεν θα αφήσουμε να περάσει το δικό τους. Δεν θα περάσει η ναζιστική και φασιστική τρομοκρατία που σπέρνουν καθημερινά σε μετανάστες και κατοίκους της γειτονιάς μας.
Η πορεία έχει σκοπό να αφήσουμε εμείς οι αντιφασίστες το στίγμα μας . Να τους δείξουμε ότι δεν κυριαρχούν στην περιοχή μας. Εμείς δεν έχουμε βοήθεια από το κράτος  δεν έχουμε βοήθεια από την αστυνομία. Είμαστε αυτοοργανωμενοι. Η πορεία έχει ως σκοπό  να συμβάλλει στον πολύμορφο αγώνα για να ξεβρομίσουμε από την Χρυσή Αυγή.
Με τα συνθήματα, και τους αγώνες παλεύουμε για έναν κόσμο ισότητας και αλληλεγγύης. Ο φασισμός τσακίζεται στους δρόμους. Υποστηρίζουμε τους αναρχικούς πολιτικούς κρατουμένους. Με βάση το γεγονός  της αποφυλάκισης του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα ,Ρουπακιά θα φωνάξουμε συνθήματα  για τους άδικους κανόνες και τις άδικες πράξεις του κράτους. Ο Ρουπακιάς είναι αποδεδειγμένος δολοφόνος, όμως αποφυλακίστηκε λόγω παρέλευσης του ανωτάτου ορίου προσωρινής κράτησης. Το κράτος και οι δικαστές εφαρμόζουν τρομονόμους και κουκουλονόμους ενάντια σε αναρχικούς και αγωνιστές όμως στους φασίστες κάνουν τις πλάτες.
Καμία ανοχή στην αδικία. Καμία ανοχή στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής
ΘΑ ΠΑΛΈΨΟΥΜΕ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΊΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΆΤΟΣ  ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΆ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΠΑΛΈΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΌΣΜΟ ΙΣΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΎΗΣ.
4 μαρτη 5μμ αντιφα πορεια εθνικη αμυνα σταση μετρο

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

 

3 σχόλια:

  1. Τα πουσταριά του ΣΥΡΙΣΛΑΜ όι μπούληδες φλώροι των Βορείων Προαστείων ψάχνουν αφορμή να λεηλατήσουν την περιοχή μας . Πουσταριά από πλούσιες οικογένειες που έβγαλαν εκατ. Ευρώ σε ξένες τράπεζες λεηλατούν και καταστρέφουν περιουσίες απλών ανθρώπων με την στήριξη του ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πληρωμένοι κουκουλοφόροι φασίστες είναι ένα τσούρμο από άρρωστους, λεπρίτες, χολέρες, δολοφόνοι και μολύνουν τους Έλληνες!

    Οι πληρωμένοι κουκουλοφόροι φασίστες είναι κατώτεροι μορφής άνθρωποι και στιγματισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρουφιάνοι και Καταδότες της Μέρκελ και του ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΚΕΤΑΣΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ είναι όλα αυτά τα σκουπίδια που τα χρηματοδοτεί ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΣΟΡΟΣ και η Τουρκική Πρεσβεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή