Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

"Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ! ΑΞΙΟΣ!"

Από αναγνώστη μας:
Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού είναι ο Αποστολόπουλος ο οποίος είναι....

γιός του ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ Τάσου Αποστολόπουλου. Ο Αποστολόπουλος θα πραγματοποιήσει μια σειρά από έργα στον Υμηττό και στην πόλη μας που θα αλλάξουν τελείως την όψη της. Έργα στην καρδιά του Παπάγου/Χολαργού που θα του δώσουν Κύρος και Σεβασμό από όλους μας.
Όσοι τον αμφισβητούν ή νομίζουν ότι συνωμοτούν εναντίον του με ύπουλα σχέδια θα βρεθούν προ εκπλήξεων και θα το μετανιώσουν. Ο ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ Τάσος Αποστολόπουλος ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και αγαπούσε τον τόπο του όσο λίγοι. Είχε ευεργετήσει αμέτρητους και είχε ένα ΟΡΑΜΑ για την πόλη μας το οποίο δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει γιατί έφυγε νωρίς για το μεγάλο ταξίδι........
Ο σημερινός Δήμαρχος δεν έχει το δικαίωμα να αποτύχει και δεν θα αποτύχει κάνοντας τον Δήμο μας ακόμη καλύτερο σε όλους τους τομείς με έργα ποιότητας, όπως αυτό στη Βουτσινά και γύρω από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. Ο χρόνος είναι με το μέρος του και οι πολίτες θα τον ακολουθήσουν την ώρα που οι δεκάδες Μνηστήρες γύρω του τρώγονται πώς θα αρπάξουν την Δήμο μας. Με διορισμούς των οικογενειών τους παντού, τα θέλουν όλα δικά τους αδιαφορώντας για τους γύρω τους.
Δήμαρχε Παπάγου Χολαργού, δείξε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας, μην δεχτείς λαθρομετανάστες στην πόλη μας και με στήριγμα την δύναμη που θα σου δώσουν οι απλοί πολίτες (τους οποίους θα πρέπει να πλησιάσεις περισσότερο) θα είσαι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ για πολλά χρόνια.
Αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα στην πόλη μας και κανένας Μαυρογιαλούρος δεν μπορεί να αλλάξει ούτε με ύβρεις ούτε με φτηνές συκοφαντίες.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ .

23 σχόλια:

  1. Το ονοματάκι σου αγαπητέ αρθρογράφε; Ένα ανώνυμο άρθρο είτε καταγγελτικό είτε υμνητικό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ...
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΑΠΑΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άρθρο είναι πολύ καλό και ειδικά το σημείο που κάνει αναφορά στον πατέρα Τάσο Αποστολόπουλο . Δήμαρχε μόνο με έργα και καθημερινές επαφές με απλούς πολίτες όπως ο Νικολάου θα είσαι ξανά Δήμαρχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα στοιχεία του αρθρογράφου είναι στη διάθεσή μας. Ήρθε ο ίδιος και μας επέδωσε το άρθρο του. Απλά μας παρεκάλεσε να μη δημοσιεύσουμε τα στοιχεία του. Είναι δημότης Παπάγου-Χολαργού και σχετικά γνωστός στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο και να προσπαθεί ο Λιάκος να ξανακερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία του πληρώνοντας παπαγαλάκια δεν καταφέρνει τίποτα. Ο πατέρας του ήταν και άξιος και άνθρωπος και ευεργέτης. Δυστυχώς ο γιος είναι ο πιο αχρηστος δήμαρχος που πέρασε από το Χολαργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια φίλε Αντώνη δεν αλλάζει είτε είναι επώνυμη είτε ανώνυμη . Ειδικά όταν ένα άρθρο είναι κόσμιο χωρίς βρισιές αποκτά μεγαλύτερη αξία . Ο Τάσος Αποστολόπουλος ήταν ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ με όλη την σημασία της λέξεως . Όσοι τον γνώρισαν συμφωνούν μαζί μου . Ο σημερινός Δήμαρχος θα κριθεί από τα έργα του και μόνο . Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας . ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΩ ΧΟΛΑΡΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΤΑΣΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός που έγραψε αυτό το άρθρο το έγραψε με έξυπνο τρόπο και ξεκάθαρο . Υμνεί τον Τάσο Αποστολόπουλο έναν μεγάλο και επιφανή Χολαργιώτη και συγχρόνως στηρίζει τον Δήμαρχο ζητώντας του νσ μην δεχτεί λαθρομετανάστες στον Δήμο μας πραγματοποιώντας παράλληλα σημαντικά έργα όπως αυτό της Βουτσινάς / Ιεράς Μονής Φανερωμένης . Παρά τις κάποιες διαφωνίες μου συμφωνώ με τον αρθρογράφο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσοι γνώρισαν τον Τάσο μόνο καλά λόγια έχουν να πουν . Αγαπούσε πολύ τον Χολαργό όσο λίγοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι εικόνες από τσ θλιβερά επισόδεια στον Πειραιά στο Ελληνικό στην Ειδομένη και στους άλλους καταυλισμούς λαθρο προσφύγων ας προβληματίσει όσους θέλουν λαθρομετανάστες στον Χολαργό . Πριν από λίγο ο Νικήτας Κανάκης από τους γιατρούς του κόσμου είπε ότι περισσότεροι από 500 Αφγανοί λαθρομετανάστες συγκρούονται με Σύριους και άλλους με πολλούς τραυματίες . Αυτά συμβαίνουν στον Πειραιά στο πρώτο λιμάνι της Μεσογείου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ ΚΟΨΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΣΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από τους συριζαίους και κάποιους θολοκουλτουριάρηδες κανένας λογικός άνθρωπος δεν θέλει εγκληματικά στοιχεία μέσα στην πόρτα του σπιτιού του . Αυτοί που βρίζουν είναι αληταράδες και αποβράσματα ρουφιάνοι των συριζαίων .

      Διαγραφή
    2. εσύ μόνο το σκύλο σου δεν κατέβασες για σύνεδρο μαλλόν σε έχει βαρέσει κατακούτελα η πρωίνη !!!

      Διαγραφή
  11. Είναι ντροπή να υπάρχουν υβριστικά σχόλια και μάλιστα ανώνυμα . Αυτό δείχνει ανανδρία . Εγώ μένω στην οδός Αρκαδίου έναν δρόμο που εδώ και δεκαετίες έχει τα χάλια του . Εάν γράψω κάποιο σχόλιο στον Δήμαρχο και δεν σου αρέσει ρε βλάκα πάει να πει ότι μαλακίζομαι ; Άντε χάσου ξεφτίλα παλιάνθρωπε ψευτόμαγκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έλα μωρέ, είναι αυτός που βρίζει τον συγκεκριμένο χολαργιώτη, έχει ένα θεματάκι μαζί του από παλιά. Μη δίνεται σημασία, το κάνει χρόνια και χρόνια τον έχουμε καταλάβει τι ψευτόμαγκας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Αρκαδίου είναι παλιά ιστορία και κανένας Δήμαρχος δεν ενδιαφέρθηκε για αυτή την περιοχή . Ο δρόμος είναι καρμανιόλα χωρίς πεζοδρόμια . Συμφωνώ μαζί σου και λίγα του είπες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασ δουν όλοι τα επισόδεια που δημιουργούν οι λαθρο στον Πειραιά και μετά να μας πουν εάν πρέπει να τους φέρουμε στον Δήμο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η κριτική είναι δικαίωμα όλων μας όπως και η ελεύθερη γνώμη του καθενός από εμάς . Ο καθένας μπορεί να πει ελεύθερα τις απόψεις του . Μόνο σε σταλινικά κομμουνιστικά καθεστώτα απαγορεύουν την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και η ποινή είναι ο θάνατος . Αυτός που βρίζει είναι γνωστός ...... εδώ και καιρό ....... ας κάνει λίγο υπομονή .................... οι καιροί είναι δύσκολοι και πονηροί .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  16. Εδώ και πολλά χρόνια μέσα από μεγάλες κινητοποιήσεις καταφέραμε να κρατήσουμε τους καταπατητές μακριά από τον Υμηττό . Από την εποχή Σκούρτη μέχρι τον Νικολάου Δήμαρχο οι Χολαργιότες έδωσαν πραγματικές μάχες και είχαμε απέναντι μας την αδιαφορία της αριστεράς . Είχαμε φτιάξει μια ισχυρή ομάδα Δασοπροστασίας την οποία κατάφεραν και άρπαξαν οι συριζαίοι . Αυτή την στιγμή πρέπει να απομακρυθεί ο συριζαίος επικεφαλής και στην θέση αυτή να αναλάβει μια προσωπικότητα που θα ενώσει όλους μας στον Υμηττό . Δεν χρειάζονται κομματικές συνιστώσες του συριζα στον Υμηττό . Είναι ένα αγκάθι που πρέπει να δει ο Δήμαρχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το περίεργο είναι ότι η αριστερά δεν έχει κάνει καμία εκδήλωση για την προστασία του Υμηττού . Και σήμερα κάνει κουμάντο στον Υμηττό γνωστός συριζαίος . Γιατί άραγε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχει ευθύνες ο Δήμαρχος που το κάθε σούργερλο της αντιπολίτευσης βρίζει εκ του ασφαλούς ανώνυμα . Τα Ταμεία του Δήμου είναι γεμάτα με πολλά εκατομμύρια ευρώ . Θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει έργα ανάπλασης σε πολλά σημεία του Δήμου μας . Η Αρκαδίου είναι κεντρικός δρόμος και είναι ένα μάτσο χάλια εδώ και πολλά χρόνια . Μην περιμένεις Δήμαρχε την τελευταία χρονιά για να κάνεις κάποια έργα . Το σχολείο στην Κλειούς πρέπει να λειτουργήσει και όχι να γίνει κέντρο λαθρομεταναστών τους οποίους κανείς δεν θέλει εδώ . Αυτός ο ξεφτίλας ψευτοτσαμπουκάς που βρίζει είναι γνωστός ΜΕΓΑΛΟΣ Μ............ Εδώ μας έχουν ξεσκίσει στα Μνημόνια οι συριζαίοι και ο Τίγκας έχει διορίσει και τον γάτο του στο Δημόσιο και δεν μιλάει κανείς . Τον έχει επικεφαλής του οικογενειακού του ψηφοδελτίου για της Νομαρχιακές της ΝΔ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτή την ώρα ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ λεηλατούν την Χίο και ΚΟυγιουμτζόπουλος θέλει να τους φέρει στον Χολαργό . Εάν κάποιος θέλει να γράψει ένα άρθρο η σχόλιο είτε υπέρ είτε κατά του Δημάρχου πρέπει να πάρει την άδεια αυτού του θρασύδειλου ανώνυμου ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ που βρίζει τον Αλεξόπουλο ; Ρε παλιο αδελφή ποιος σου είπε ότι είσαι μάγκας ; Ένας τρύπιος ντενεκές είσαι βρωμιάρη . ΑΝΤΕ ΓΑ............. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΑΔΕΛΦΑΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΑΝΔΡΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από τι υλικά έχουν γίνει οι ταμπέλες στα δυο μονοπάτια στον Υμηττό και κόστισαν 14000 ,00 ευρώ;
    Πολύ ακριβή μήπως είναι η σηματοδότηση;
    Δεν σημαίνει ότι επειδή "υπάρχουν λεφτά" ,πρέπει να τα σκορπάμε ...
    Μια φορά, βασικά πράγματα που ζητά ο απλός πολίτης δεν γίνονται!!!
    "Στου κουφού την πόρτα ,όσο θέλεις βρόντα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή