Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΑΛΟΥ - ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ! ΒΙΝΤΕΟ.

Μια νέα ανατρεπτική σειρά της Εγνατίας Τηλεόρασης και του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων με πρωταγωνιστές στο πρώτο επεισόδιο την Δημοσιογράφο Αντωνία Παππά και τον Ψυχίατρο/Ψυχοθεραπευτή Ευάγγελο Κατσιούλη. Το πρώτο ανατρεπτικό επεισόδιο...

με θέμα παράλληλες σχέσεις!
Δείτε το:

CREDITS: Σκηνοθεσία: Πρόδρομος Κοφσανίδης, Βοηθός Σηνοθέτη: Σεμίνα Γκόρη, Εικονοληψία: Δημήτρης Καμπούρογλου & Χρυσάνθη Χασιώτη, Ηχοληψία: Τμήμα Ηχοληψίας ΕΟΕ, Μοντάζ: Αλέξια Θεοδωράκη, Ιωάννα Δελήπαλτα & Δημιουργικού ΕΟΕ, Make up Artist: Κατερίνα Καγιά, Ενδυματολογία: Νίκη Βασίλογλου, Ευχαριστίες: Capsis Hotel Thessaloniki για την φιλοξενεία, Παραγωγή/Δικαιώματα: History Moments by eoellas.

4 σχόλια:

  1. Το προηγούμενο διαγράφηκε λόγω ενός ορθογραφικού λάθους.

    Η λύση αυτού του προβλήματος με τις ψυχοθεραπευτικές διεξόδους (: μείνε μόνη με το παιδί στην κοιλιά ή κάνε μια ακόμη σχέση με άλλον, πάλι με το παιδί στην κοιλιά) που δόθηκαν, δημιουργούν περισσότερη εμπλοκή. Δεν είναι λύση, είναι επιδείνωση λύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαγραφή, πάλι, λόγω λάθους (δυσλεξίας)

    - Ποιο θα είναι το Δεύτερο επεισόδιο ;

    - Χμμ... Η σύζυγος λέει την αλήθεια, τι ακριβώς συμβαίνει, στο σύζυγο και εκείνος πηγαίνει στον ψυχοθεραπευτή και Ψυχίατρο να του ανακοινώσει το δικό του πρόβλημα : Είναι ομοφυλόφιλος !

    Συνέχεια επί της εικονικής / ψηφιακής οθόνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή