Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

"ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ...ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ...

Δημοσιεύεται ως σχόλιο σε μια
ανάρτησή μας, ωστόσο είναι εντυπωσιακό και γι' αυτό το αναρτούμε σε ξεχωριστή ανάρτηση. Μία διαφορετική σκοπιά ενός Έλληνα, αναφορικά με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που κατακλύζουν τη χώρα ,μας και για τους οποίους οι δήμοι διοργανώνουν εκστρατείες αλληλεγγύης και συμπαράστασής τους:

"Με τους ΈΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ρε, τι θα γίνει;
Κάθε μέρα αφανίζεται μια μικρή πόλη από τις αυτοκτονίες, τα εμφράγματα, την κατάθλιψη και τα εγκεφαλικά, από το άγχος του...

αβέβαιου και δυσοίωνου ''αύριο'' των ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!
Δεν έχω καιρό, ούτε και την παραμικρή ανησυχία για όλους αυτούς, ας πάνε από εκεί που ήρθαν, ας πάνε στον ''αγύριστο'', ούτε με ενδιαφέρει...! Εμένα με νοιάζουν ΜΟΝΟ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!!! (και είμαστε λίγοι πλέον)
Κάθε μέρα ψάχνω για χρήματα, για να πληρώσω φόρους που ΔΕΝ μου αναλογούν, για να βάζουν μερικοί τον χοντρό κώλο τους σε πολυτελείς δερμάτινες καρέκλες, ''φτηνιάρικων και ιδιοτελών θώκων''!!!
Κάθε βράδυ ΔΕΝ κοιμάμαι, από την αγωνία, αν θα έχω και αύριο εργασία, για να έχω ευρώ να σας πληρώνω ρε, για να πηγαίνετε εσείς να τα δίνετε στους Μογγόλους;;;
Αφήστε ρε την ''αλληλεγγύη και την ΔΗΘΕΝ φιλανθρωπία'' κατά μέρος, γιατί αν ασθενήσω από όλα αυτά και είμαι ΚΑΙ ανασφάλιστος, θα πάω ''σαν το σκυλί στο αμπέλι''!!!
Καταλάβατε βλαχοδήμαρχοι όλης της ΕΛΛΑΔΟΣ...
ΜΕΝΙΠΠΟς
(και κάθε ''Μένιππος'' αυτής της χώρας)"

4 σχόλια:

  1. Μαζί σου μέχρι την ΚΟΛΑΣΗ έτσι και αλλιώς χαμένοι είμαστε χωρίς ΕΛΠΙΔΑ σε αυτή την ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ όπου τα καθάρματα οι βρομοσυριζαίοι μας έκαναν ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ στον τόπο μας ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ θα σας πάρει ο διάολος και θα σας σηκώσει ΜΙΑΣΜΑΤΑ της Γης συριζαίοι ΑΛΗΤΕΣ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξω από την όμορφη Πατρίδα μας τα ΟΡΚ - ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ εγκληματίες λαθρομετανάστες . Έξω και τα βρομο σκυλα οι συριζαίοι και οι χανούμισες του ΣΥΡΙΖΑ . Κάτω οι κλεφταράδες συριζο ανελ κοπρίτες . ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει μέλλον γι' αυτόν τον τόπο;
    Ζω στην απελπισία. Έλληνας είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηλά το κεφάλι ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ !!! Θα πολεμήσουμε τους βρώμικους πολιτικούς, θα πολεμήσουμε όπως οι πρόγονοί μας, κάθε επιβουλή, εναντίον κάθε εχθρού... όποιος και από όπου και αν έρθει!!!
    ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!! Και αφού σ΄ εμάς ''έλαχε'' να υπερασπιστούμε ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, θα πράξουμε το ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ!!! Προπάτορές μας, που αγωνίστηκαν για εμάς, πριν γεννηθούμε και ''κληρονομήσουμε'' την ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΕΛΛΑΣ-!!!
    Και θα το κάνουμε ακόμη και αν χρειαστεί να πεθάνουμε για την ΠΑΤΡΙΔΑ!!! ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στις επόμενες γενιές ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή