Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ....

Δείτε πώς τον ξεφτιλίζουν και γελάνε μαζί του με όσα λέει και κάνει: "Με αυτό τον χαζοχαρούμενο θα πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας στο πι και φί. Είναι πολύ φλώρος"! 
--Ναι, ναι, γκα-γκα είναι", απαντάει ο Νταβούτογλου. "Παραβιάζουμε συνεχώς τον ...

εναέριο χώρο της Ελλάδος, του λέω ότι δεν υπάρχουν σύνορα αλλά θάλασσα ειρήνης και αλληλεγγύης και το χάφτει ο μακάκας! Σε λίγο θα μπαίνουμε με τα καράβια μας σε όλα τα λιμάνια των νησιών λέγοντάς του ότι σώζουμε τους μετανάστες και θα λέει ευχαριστώ! Μιλάμε για πολύ ξεφτίλα! Θα κατακτήσουμε τα νησιά, το Αιγαίο θα γίνει δικό μας, θα μας φτιάξει και 30 τουλάχιστον τεμένη και στο τέλος θα μας πει κι ευχαριστώ! Τόσο γκα-γκα δεν έχω ξαναδεί. Θα κάνουμε την Ελλάδα δική μας, χωρίς ούτε ένα βόλι! Άσε που σε λίγο θα πάρουμε και την Κύπρο! Γέλα, γέλα, με τέτοιο μακάκα, πώς να μην ξεκαρδίζεσαι στα γέλια"!

Τα πιο πάνω είναι μυθοπλασία, αλλά μην νομίζετε ότι διαφέρουν από την πραγματικότητα. Έχουμε πρωθυπουργό της φάπας!

3 σχόλια:

  1. "Φυλάξου από αυτούς που θέλουν το καλό σου"!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βεβαίως είναι μυθοπλασία, και βέβαια διαφέρουν κατά πολύ απ' την πραγματικότητα που μας λές. Δεν είναι καθόλου μακάκας, ένας πουλημένος διεθνιστής, άθεος και μέγας προδότης, όπως και οι υπόλοιποι που αναφέρεσαι. Με αυτά που γράφεται κατά διαστήματα, κάνετε αυτούς που σας διαβάζουν να τους δίνουν κατά κάποιο τρόπο ελαφρυντικά. Δηλαδή εμείς και εσείς που γράφεται είμαστε ξύπνιοι και έχουμε καταλάβει τα βρωμερά τους σχέδια, ενώ όλοι στην κυβέρνηση και μέσα στην βουλή είναι μακάκες και δεν ξέρουν τι κάνουν και πέφτουν θύματα. Στο τέλος θα μας κάνετε να μην ξαναμπούμε να διαβάσουμε οτιδήποτε, ούτε σε σας, ούτε σε άλλους διότι όλοι την ίδια δουλειά κάνετε. Σε αυτό το θέμα έχουμε αναφερθεί πολλές φορές αρκετοί αναγνώστες και σε σας και σε άλλους, αλλά εσείς το ίδιο βιολί. Όπως επίσης πολλές φορές τίτλοι άρθρων υπερβολικοί ή άσχετοι με το περιεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=FmVplf4QRPU

    Αφγανοί πορεία Πέτρου Ράλλη 09 03 2016.ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΌΠΑΙΔΑ ΒΟΛΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή