Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΕΠΕΣΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ! ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ

"ΓΑΛΛΙΚΑ" ΚΑΙ ΨΙΛΕΣ
Διεκόπη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής μετά από...
βίαιο επεισόδιο που εκδηλώθηκε την ώρα που ανέβηκε να μιλήσει ο επικεφαλής της παράταξης “Ελληνική Αυγή”, Ηλίας Παναγιώταρος, στη συζήτηση για το Προσφυγικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα θεωρεία των επισκεπτών είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από 20 άτομα που ξεκίνησαν να χειροκροτούν την ώρα που άρχισε την ομιλία του ο Η. Παναγιώταρος.
Στον ίδιο χώρο υπήρχαν και νεαρά άτομα προσκείμενα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μεταξύ των δύο ομάδων υπήρξαν φραστικά μικροεπεισόδια πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση και όταν άρχισε η ομιλία Παναγιώταρου, οι νεαροί θέλησαν να φύγουν μαζί με περιφερειακούς συμβούλους και εμποδίστηκαν από τους “αντιπάλους”. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα με τον Η. Παναγιώταρο να... ουρλιάζει από το μικρόφωνο με ύβρεις όπως “τραμπούκοι”, “μαχαιροβγάλτες”, “κότες”, απευθυνόμενος στους περιφερειακούς συμβούλους του ΚΚΕ.
Λίγο αργότερα, ο δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη Π. Αναστασιάδης, που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση δέχθηκε μπουνιές όταν προσπάθησε να σταματήσει την επίθεση κάποιων χειροκροτητών της “Χρυσής Αυγής”, οι οποίοι με την σειρά του προσπάθησαν να αρπάξουν το κινητό με το οποίο κάποιος τραβούσε βίντεο!
Κάποιοι άλλοι σύμβουλοι, μάλιστα, δέχτηκαν προπηλακισμούς από τους ίδιους την ώρα που προσπαθούσαν να βγουν από την αίθουσα. Οι αστυνομικοί που υπήρχαν έξω από την αίθουσα δεν μπήκαν στην φάση του επεισοδίου και όταν ρωτήθηκαν, απάντησαν ότι δεν τους κάλεσε η διοίκηση της Περιφέρειας.


Η ανακοίνωση του ΚΚΕ
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι "οι ναζιστές της ΧΑ, στη συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη με θέμα το προσφυγικό, άρχισαν να προκαλούν και να προπηλακίζουν όσους ήθελαν να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του περιφερειακού συμβούλου της ΧΑ και του ρατσιστικού οχετού που αυτός εκτόξευε".
Συγκεκριμένα αναφέρεται: "Κατά τη διάρκεια των προπηλακισμών επιτέθηκαν και χτύπησαν το δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη Π. Αναστασιάδη που κάλυπτε τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου".
Η ανακοίνωσή του ΚΚΕ καταλήγει ως εξής: "Για μια ακόμα φορά η ναζιστική εγκληματική ΧΑ δείχνει το αποκρουστικό ρατσιστικό της πρόσωπο. Ο ελληνικός λαός που καθημερινά εκφράζει την αλληλεγγύη του στους χιλιάδες πρόσφυγες χρειάζεται να απομονώσει τους φασιστές της ΧΑ και το χυδαίο ρατσισμό τους."

newsit.gr , http://scottishbetting.blogspot.gr/, πληροφορίες ΑΜΠΕ

2 σχόλια:

  1. Οι τραμπούκοι του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΚΕ έκαναν παράπονα ότι τάχα έφαγαν χαστουκάκια από τους χρυσαυγίτες . Η απάντηση μας είναι η εξείς . ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ . Οι σφαγείς του Ελληνικού Λαού αξίζουν χειρότερα . Άι στο διάολο καθάρματα τουρκόγυφτοι ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ και ανθέλληνες . Τα παράπονα σας στο Πακιστάν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαπίστε τους στο ξύλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή