Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

Τα όσα συνέβησαν μέχρι να τελειώσει το θέμα του νέου συμβολαίου της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης θα μπορούσαν να γίνουν ταινία!

Τους πρόλαβε όλους στη στροφή και την κράτησε δική του, σύμφωνα με...



το περιοδικό YES. Η Ελένη Μενεγάκη θα παραμείνει τελικά στο δυναμικό του Alpha, αφού το κανάλι της Κάντζας με κίνηση-ματ κατάφερε να “δέσει” τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, πριν η υπόθεσή της εξελιχθεί σε άγριο θρίλερ με απρόβλεπτες διαστάσεις. Άλλωστε ο Alpha δεν έπαιζε μόνος του και το ήξερε πολύ καλά, αφού δυο ακόμη κανάλια είχαν μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής της.

Βέβαια για να πει το “ναι” η βασίλισσα θα έπρεπε και η συμφωνία να ήταν… βασιλική. Και ήταν! Η Ελένη είναι το πιο hot όνομα της TV και δέχθηκε να μείνει αφού σχεδόν όλοι οι όροι που έθεσε έγιναν αποδεκτοί.

Ήθελε ηρεμία

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, η Μενεγάκη από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει ότι θα ήθελε ένα συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας και όχι μονοετές ή 1+1, όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην ελληνική τηλεόραση.

Κι αυτό γιατί ο ΑΝΤ1 την είχε ήδη προσεγγίσει μέσω του Τζώνη Καλημέρη και της είχε προτείνει τριετές με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμη! Η συγκεκριμένη διάρκεια ήταν δέλεαρ για την Ελένη και αυτός ήταν ο λόγος που “κλότσησε” αρχικά στις δυο προτάσεις του Alpha για 1+1 και μετά για κλειστό διετές συμβόλαιο. “Θέλω να είμαι ήρεμη και όχι κάθε χρόνο να σκέφτομαι τι θα γίνει με το συμβόλαιό μου”, φέρεται να είπε η παρουσιάστρια στους ανθρώπους του καναλιού της Κάντζας που είχαν πληροφορηθεί ότι και ο ΑΝΤ1 και το MEGA (που επίσης πολιορκούσε, αλλά όχι σε τόσο μεγάλη ένταση την Ελένη) πρόσφεραν πολυετή συμβόλαια.

Έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν… ρότα και να κάνουν αποδεκτό το αίτημα της Μενεγάκη. Η ανακοίνωση για την παραμονή της στο κανάλι για τέσσερα ακόμη χρόνια μπορεί να τους άφησε όλους με το στόμα ανοικτό, μιας και δεν υπογράφονται πλέον τέτοια συμβόλαια στην TV, όμως υπάρχει μια πολύ σημαντική διαφορά: Η Ελένη είναι… μια κατηγορία μόνη της! Και γι’ αυτό κάθεται εδώ και 20 χρόνια στο θρόνο της.

Χρυσό deal

Το “χρυσό κορίτσι” της ελληνικής τηλεόρασης βέβαια για να υπογράψει το συμβόλαιό της έπρεπε να… δικαιολογήσει και τον τίτλο της! Η συμφωνία της δηλαδή να είναι… χρυσή! Και ήταν…

Δεν είχε κρύψει ποτέ ότι πρώτος στόχος της ήταν να μείνει στο κανάλι που ένιωθε σαν οικογένειά της, αλλά με το… αζημίωτο! Στην πρώτη της επαφή το κανάλι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μείωσης του μισθού της, όμως με αύξηση των μπόνους από τις πωλήσεις των προϊόντων της εκπομπής της, δεδομένου ότι οι χορηγοί της την ακολουθούν πιστά και στηρίζουν πάντα την Ελένη.

Όλα άλλαξαν όμως όταν επιχείρησε δυναμικό μπάσιμο ο ΑΝΤ1. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κανάλι του Αμαρουσίου έκανεσούπερ πρόταση στην παρουσιάστρια βάζοντάς την σε πολλές σκέψεις για το μέλλον της, αφού της πρόσφερε γύρω στα35.000 ευρώ τον μήνα συν το 15% από τις πωλήσεις των προϊόντων της εκπομπής της. Ποσό που σίγουρα προκαλεί ίλιγγο αλλά σήμανε και συναγερμό στον Alpha που έπρεπε να κάνει τη δική του ρελάνς για να μη χάσει τη Μενεγάκη.

Η σφήνα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρότασή του άγγιξε εκείνη του ΑΝΤ1 και πλέον ήταν ολοφάνερο ότι είχε το πάνω χέρι στις συζητήσεις. Η υπογραφή ήταν θέμα ημερών και μόνο ένα εξαιρετικό απρόοπτο θα άλλαζε τις εξελίξεις.

Όμως, το θρίλερ δεν είχε τελειώσει. Πριν γίνει το τελικό ραντεβού με τον Alpha για να κλείσει η συμφωνία με υπογραφές, ο ΑΝΤ1 έκανε νέα “σφήνα” για να αρπάξει την “ωραία Ελένη”. Νέα πρόταση, ακόμη καλύτερη, όμως χωρίς αντίκρισμα. Κι αυτό γιατί η Μενεγάκη είχε δώσει το λόγο της στους ανθρώπους του Alpha και δεν υπήρχε περίπτωση να τον πάρει πίσω. Έτσι έκλεισε οριστικά το deal και ήρθε η ανανέωση του χρυσού συμβολαίου της.


Πηγή: http://www.zoomblog.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου