Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ!!!

Χιλιάδες προσφυγόπουλα και παιδιά λαθρομεταναστών εντάσσονται στην...


ελληνική κοινωνία και στα σχολειά μας! Ο δόλιος εποικισμός της χώρας που επέβαλλαν οι Τσίπρας-Καμμένος συνοδεύτηκε και από δέσμευσή τους προς τη Γερμανία ότι όλα τα παιδιά των λαθρομετανστών θα ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία, αλλάζοντας έτσι τη δημογραφική σύνθεση της χώρας και καθιστώντας πρακτικά τους Έλληνες μειοψηφία στην πατρίδα τους! 
Δεν είναι ότι θα είναι συμμαθητές τα προσφυγόπουλα με τα ελληνόπουλα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Είναι ότι συντόμως οι πατεράδες και μανάδες τους θα απαιτήσουν να μην ακούγεται η πρωινή προσευχή και θα το πετύχουν. Ειδικά με υπουργό Παιδείας τον Φίλη, η προσευχή στα σχολεία καταργείται λόγω μουσουλμάνων μεταναστών!!!
Η φίλη μας Μαρία για το ίδιο θέμα προσθέτει και τα παρακάτω ζητήματα:
"Και ποιος θα κάνει μάθημα σε τόσα παιδιά; έχουμε εκπαιδευτικούς; Και εάν έχουμε, γιατί δεν τους έβαζε το Υπ. Παιδείας τόσα χρόνια στα σχολεία να διδάσκουν τα δικά μας τα παιδιά, αλλά μια ζωή "κάθε Σεπτέμβρη υπάρχουν κενά";
Και πώς θα πληρώνονται όλοι αυτοί οι εκπαιδευτικοί; έχουμε λεφτά; Ή θα δουλεύουν κι αυτοί με voucher ή εθελοντικά;
Έχουμε αίθουσες; Έχουμε σχολεία; Έχουμε βιβλία; Έχουμε γενικώς πόρους για τόσες χιλιάδες παιδιά;

Και μια τελευταία απορία: είναι σίγουρο ότι θα "προλαβαίνουν" να μπαίνουν τα ελληνόπουλα στα δημόσια σχολεία; Διότι με τόσες χιλιάδες "προσφυγόπουλα" τα οποία εννοείται πως προηγούνται λόγω "ανθρωπιστικών" κριτηρίων και επειδή οι γονείς τους (εάν έχουν) δεν θα έχουν εισοδήματα, θα καπαρώνονται όλες οι θέσεις, οπότε τα ελληνόπουλα δεν θα χωράνε!

Και με τις αρρώστιες τι γίνεται;
Ο γραμματισμός τους λείπει δηλαδή; Όλα τα άλλα τα έχουν και τους λείπει μόνο να μάθουν γράμματα και Γερμανικά, για να πάνε έτοιμοι στην κα Άνγκελα; Να μην ξοδευτεί να τους τα μάθει εκείνη.  να είναι έτοιμα τσάμπα εργατικά χέρια ομιλούντα την Γερμανική".

1 σχόλιο:

  1. Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες
    Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 - 15:45 379

    Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες

    Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, ο Ν. Κοτζιάς, προέβη σε μία συγκλονιστική ομολογία περί του τι ακριβώς συμβαίνει με την επερχόμενη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο θα τινάξει στον αέρα την Ελληνική Οικονομία, διαλύοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και «τελειώνοντας» τους συνταξιούχους.

    Αυτό που είπε ουσιαστικά ο Κοτζιάς είναι αυτό που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, δηλαδή ότι όλα γίνονται για τους λαθρομετανάστες και ότι οι Έλληνες πληρώνουν με το αίμα τους την σίτιση, στέγαση κλπ των λαθρομεταναστών. Ιδού η δήλωση στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων:

    Δημοσιογράφος: Τον προηγούμενο χρόνο έφτασαν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Πόσο δαπανηρή ήταν αυτή η εξέλιξη για την κυβέρνησή σας;

    Κοτζιάς: Έχουμε δαπανήσει περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη. Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων που τώρα μας επιβάλλει η τρόικα.

    Αν, λοιπόν, η κυβέρνηση άφηνε την ιδεοληψία των «ανοιχτών συνόρων», ούτε περικοπές συντάξεων θα χρειάζονταν να γίνουν, ούτε τρομοκρατικές ενέργειες θα υπάρχαν στην Ευρώπη και ίσως αύριο στην Ελλάδα. Γιατί, όμως, επιλέγεται αυτή η πολιτική; Ελέω των διαταγών των ταγών της παγκοσμιοποίησης και της διεθνιστικής ιδεοληψίας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή