Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ! ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Έφτασε η ώρα μηδέν! Οι δυο ολετήρες Τσίπρας-Καμμένος αφού διέλυσαν...


ό,τι είχε απομείνει στην οικονομία της χώρας, αφού παρέδωσαν τις τράπεζες, τον δημόσιο πλούτο και τα αεροδρόμια στους τοκογλύφους (Γερμανούς), αφού έφεραν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες εντός της Ελλάδος, εγκλωβίζοντάς τους εδώ μέσα, αφού πλέον υπάρχουν χιλιάδες τζιχαντιστές που έστειλαν οι Τούρκοι εντός της Ελλάδος οι οποίοι έχουν ακροβολιστεί σε διάφορα σημεία της χώρας, αφού τα νησιά μας έχουν κατακλυστεί από ισλαμιστές (ανάμεσά τους και στελέχη του ISIS), αφού έφεραν το ΝΑΤΟ εντός του Αιγαίου και επέτρεψαν σε Τούρκους αξιωματούχους να πατήσουν το πόδι τους στα ελληνικά νησιά δήθεν με το πρόσχημα του ελέγχου των μεταναστών, φτάσαμε στο τελικό σχέδιο: έρχονται οι ασύμμετρες επιθέσεις για την απώλεια ελληνικών εδαφών και την παράδοσή τους στους Τούρκους και στο...ΝΑΤΟ (που δήθεν πάλι θα μας σώσει)! Η Τουρκία με τη βοήθεια των τζιχαντιστών που θα εξαπολύσουν επιθέσεις εντός των πόλεων για να προκαλέσουν χάος, θα εισβάλει σε ελληνικά νησιά, ενώ θα χτυπήσει και από την Θράκη! Ο ελληνικός στρατός τον οποίο ο Καμμένος κατέστησε...φιλιππινέζα των λαθρομεταναστών, κόβοντας και κονδύλια από τον προϋπολογισμό του για να τα δώσει στους λάθρους, είναι ξεδοντιασμένος. Δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει τίποτε και κανένα Τούρκο! 
Οι δυο ολετήρες, που χάρισαν και το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, παραδίδουν με τις ενέργειές τους ελληνικά εδάφη στους εχθρούς της χώρας! 
Ετοιμαστείτε για τον όλεθρο και την καταστροφή! Ζούμε μια δεύτερη άλωση! Ο τόπος αυτός ξαναπαραδίδεται στους ισλαμιστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου