Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ! Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ! ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ!!!

9359fa6283a3d07c37eb479fabbd2eed_XL
Aυτή η φωτογραφία ενός βρέφους το οποίο απεικονίζεται μέσα σε...

λάσπες, σε καταυλισμό προσφύγων, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε λόγος για γυναίκα πρόσφυγα, η οποία γέννησε χωρίς τη βοήθεια των γιατρών μέσα στη σκηνή της στην Ειδομένη.
Ωστόσο, ο Ερυθρός Σταυρός από την πλευρά του, αρνείται ότι υπήρξε τέτοιο περιστατικό, κάτι το οποίο – σύμφωνα πάντα με δημοισογραφικές πληροφορίες – επιβεβαιώνει και η αστυνομία, όπως διαβάζουμε στοthestival.gr
Μάλιστα, ο Ερυθρός Σταυρός αναφέρει ότι δυο γυναίκες πρόσφυγες στην Ειδομένη, γέννησαν στις 6 Μαρτίου σε νοσοκομείο -και όχι στον καταυλισμό- η μία στις 4 το απόγευμα και η άλλη στις 6 της ίδιας μέρας.
Σήμερα το πρωί  στις 8:58 το left.gr έγραψε πρώτο την είδηση και στη συνέχεια έγινε χαμός στο διαδίκτυο
“Ένα παιδί γεννήθηκε στις λάσπες της Ειδομένης… Ευρώπη, να σου ζήσει
Μέσα στα λασπόνερα της Ειδομένης, με μοναδική προφύλαξη ένα αντίσκηνο από νάιλον, γεννήθηκε ένα βρέφος.
Η μητέρα ταξίδεψε έγκυος και έφτασε στην Ειδομένη όπου και γέννησε, χωρίς τη βοήθεια γιατρών, μέσα στη σκηνή.
Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται μία μαυροφορεμένη γυναίκα να το ξεπλένει με νερό πάνω από τις λάσπες, ενώ δίπλα της, μέσα στη νάιλον σκηνή, βρίσκονται δύο ακόμη παιδάκια.”
Έκθετοι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι και κατά παραγγελία εργολάβοι της “ενημέρωσής” , εκφωνητές και φερέφωνα μεγαλοεργολάβων, ενημερωτικά πόρταλ φαρμακοβιομήχανων, και η κρατική ΕΡΤ, που θέλουν με ψέμματα να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα. 

3 σχόλια:

  1. Τα καθάρματα οι ΣΚΑΤΟ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και αριστερές ΜΚΟ είναι πίσω από αυτή την ελεεινή παραπληροφόρηση του Ελληνικού Λαού με σκοπό την μεταφορά 7.5 εκατ. Ισλαμιστών στην Πατρίδα μας . Ψοφήμια συρυζαίοι θα έρθει μέρα που ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΤΥΦΤΕΙΤΕ . ΔΙΓΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο μεγάλο δεν είναι αυτό για νεογέννητο;

    Και εν πάση περιπτώσει, άντε και να γέννησε η γυναίκα αυτή στην Ειδομένη. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Να ετοιμάσουμε σουίτα στον Αστέρα; Πάει!Πουλήθηκε στους Άραβες τώρα, και δεν μας βρίσκεται εύκαιρη!

    Έλεος παιδιά! Έλεος! Πηγαίντε μια βόλτα στον Άγιο Σάββα να δείτε τι τραβάνε οι ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν έχουν λεφτά ούτε για τα φάρμακα που τους κρατάνε στη ζωή! Εντάξει, μπράβο της αν γέννησε και νάναι καλά κι αυτή και το μωρό της, και γρήγορα να μας αδειάσει τη γωνιά, γιατί δεν υπάρχουν ούτε λεφτά ούτε και δουλειές για να δουλέψουνε (όχι πως θα έψαχναν για δουλειά, αλλά λέμε τώρα).
    Ξεχάσαμε ξαφνικά ΟΛΑ τα άλλα προβλήματα, και ασχολούμαστε με τους "κατατρεγμένους". Με αυτά που έρχονται και που θα ισοπεδώσουν την ΕΛΛΑΔΑ, ασχολείται κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα που έσκασε και κρούσμα ηπατίτιδας στην Ειδομένη... τι θα γίνει;
    Θα ασχοληθεί κανείς; ή πρέπει να σκάσει χολέρα για να ευαισθητοποιηθεί ο Mr. Alexis-διορίζω-όλο-μου-το-σόι-αλλά-και-όποιον-περνάει-έξω-από-του-Μαξίμου-αρκεί-να-έχει-προσφέρει-αλληλέγγυες-υπηρεσίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή