Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ! ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Αναμφίβολα ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κερδίζει το βραβείο του Δημάρχου που έχει βοηθήσει περισσότερο από κάθε άλλον τους....

πρόσφυγες και μετανάστες με αποστολές τροφίμων, φαρμάκων και ρουχισμού. Πρέπει να έχει φτάσει ή και ξεπεράσει τις 30 αποστολές. Ωστόσο χρειάζεται να του πούμε ότι σε λίγο έρχονται και στον δήμο του μετανάστες, οπότε δεν θα χρειάζεται να τρέχει σε άλλα hot spots.
Δείτε λοιπόν τη νέα του πρωτοβουλία. 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ  



Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής απέστειλε χίλια (1.000) τσουρέκια-σταφιδόψωμα (προσφορά τριών διακεκριμένων συμπολιτών), ρούχα, φρούτα και άλλα αρτοσκευάσματα στην Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών που φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά,  όπως επίσης και τρόφιμα σε χώρο φιλοξενίας Προσφύγων στα Εξάρχεια.  

3 σχόλια:

  1. Αυτοί που σήμερα τρώνε τσουρέκι, αύριο θα μπαίνουν και θα ληστεύουν σπίτια. Διότι όταν σταματήσει το τσουρέκι, και έχει καλομάθει ο πεινασμένος στο τσουρέκι, τι θα κάνει;
    Επίσης, δίνει τίποτε τσουρέκια ο δήμαρχος στους δημότες του;
    στους γέροντες;
    στους ανέργους του δήμου του;
    στους ανήμπορους;
    αν δίνει, ΟΚ.
    αν δεν δίνει όμως...,υπάρχει ένα μικρό θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015
    ΣτΕ: "Όχι σε νομιμοποίηση μεταναστών - Όχι στην παραμονή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα"
    Το ΣτΕ βάζει φρένο στο ανεξέλεγκτο κύμα εισόδου προσφύγων και στην παροχή προσωρινής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ δεν επιτρέπει παραμονή στην Ελλάδα παράτυπων προσφύγων.
    Παράλληλα, επέστρεψε ως μη νόμιμο στους εννέα συναρμόδιους υπουργούς το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο επιχειρήθηκε η νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων εκτοπισθέντων από τις πατρίδες τους αλλοδαπών.
    Όμως, υπογραμμίζει το ΣτΕ, ο επίμαχος νόμος 3907/2011, δεν παρέχει στους αρμόδιους κρατικούς φορείς να θεσπίσουν «διατάξεις με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα να χορηγηθεί αθρόως και σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων το καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους άνευ καθορισμού κριτηρίων και προϋποθέσεων συναφών προς το καθεστώς αυτό και με τις οποίες μεταβάλλονται κατ’ ουσία οι οριζόμενες από τις πάγιες διατάξεις προϋποθέσεις χορήγησης του εν λόγω καθεστώτος».
    στις Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες
    Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 - 15:45 379

    Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες

    Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, ο Ν. Κοτζιάς, προέβη σε μία συγκλονιστική ομολογία περί του τι ακριβώς συμβαίνει με την επερχόμενη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο θα τινάξει στον αέρα την Ελληνική Οικονομία, διαλύοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και «τελειώνοντας» τους συνταξιούχους.

    Αυτό που είπε ουσιαστικά ο Κοτζιάς είναι αυτό που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, δηλαδή ότι όλα γίνονται για τους λαθρομετανάστες και ότι οι Έλληνες πληρώνουν με το αίμα τους την σίτιση, στέγαση κλπ των λαθρομεταναστών. Ιδού η δήλωση στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων:

    Δημοσιογράφος: Τον προηγούμενο χρόνο έφτασαν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Πόσο δαπανηρή ήταν αυτή η εξέλιξη για την κυβέρνησή σας;

    Κοτζιάς: Έχουμε δαπανήσει περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη. Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων που τώρα μας επιβάλλει η τρόικα.

    Αν, λοιπόν, η κυβέρνηση άφηνε την ιδεοληψία των «ανοιχτών συνόρων», ούτε περικοπές συντάξεων θα χρειάζονταν να γίνουν, ούτε τρομοκρατικές ενέργειες θα υπάρχαν στην Ευρώπη και ίσως αύριο στην Ελλάδα. Γιατί, όμως, επιλέγεται αυτή η πολιτική; Ελέω των διαταγών των ταγών της παγκοσμιοποίησης και της διεθνιστικής ιδεοληψίας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή