Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ; ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ; Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ Ή ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ;

Από το πρωί μεταδώσαμε την είδηση για την αντιφασιστική πορεία του αποκαλούμενου Αντιφασιστικού Μαθητικού Μετώπου Παπάγου η οποία...


θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στου Παπάγου. Πληροφορίες οι οποίες μας ήρθανε (αλλά δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν διότι δεν είμαστε αστυνομικοί ή ντετέκτιβς) οι αντιεξουσιαστές ενδεχομένως να έρχονται με περίεργες διαθέσεις, λέγεται δε ότι έχουν στοχοποιηθεί κάποια σπίτια Παπαγιωτών. 
Αναρωτιόμαστε αν η δημοτική αρχή έχει σκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο και αν προτίθεται να λάβει τα μέτρα της...

9 σχόλια:

  1. Το χειρότερο απ΄ όλα είναι είναι ότι θα έρθουν αρματωμένοι και με λαθρομετανάστες που θα είναι αρματωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διασάλευση ''ειρήνης'' σε περιοχή χωρίς προηγούμενο ιστορικό...; Και με τους ''γνωστούς'' κουκουλοφόρους μπαχαλάκιδες από τα Εξάρχεια...! Θα ''το κάψουν'' με την ψυχή τους;;; Μένει να το διαπιστώσουμε σε λίγες ώρες! Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, φαντάζομαι ότι είναι ενήμερο και έχει λάβει τα ανάλογα μέτρα για να διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη και τις περιουσίες των πολιτών! Τώρα, το που αποσκοπεί αυτή η ''γελοία διαμαρτυρία'' στην περιοχή-στόχος ΚΑΙ στα... ''καλά καθούμενα(!)'', αυτό επειδή είναι ακόμα πρόωρο, θα το ''δούμε'' τις επόμενες ημέρες..! Ας μην ξεχνάμε όμως, που κατοικούσαν κάποια ''καλόπαιδα'' (των ΠτΦ) που είναι ακόμα φυλακή και δεν έχουν αποφυλακιστεί, αν και το επιθυμούσαν διακαώς και έκαναν και ''απεργίες πείνας'' για να το πετύχουν, αλλά...ΔΕΝ!!!
    Δεν φταίω εγώ που το συσχετίζω, αλλά αυτοί με την ''ανακοίνωσή τους'' αναφέρουν τον Ρουπακιά και την νομική αδικία, την Χ.Α και τα ''πηλίκια'' των Αξιωματικών!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πρέπει νσ τους αφήσουν ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ να έρθουν στον Δήμο μας και να απειλούν συμπολίτες μαε . Τα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ οι λεγόμενοι ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΕΣ δεν έρχονται τυχαία κάποιοιΑΔΑ συριζαίοι από εδώ τους φέρνουν για να τρομοκρατήσουν , έτσι νομίζουν , κάθε Πατριωτική Φωνή . Τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ του ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ οι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ χρηματοδοτούνται από τον ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ η ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ των Βορείων Προαστείων είναι υπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ . Οι ευθύνες της Αστυνομίας τεράστιες . Εάν γίνουν καταστροφές με φωτιές και πετροπόλεμο μαζί με ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΣΝΑΣΤΕΣ ο κόσμος της περιοχής μας θα πάψει να έχει εμπιστοσύνη στα ΑΤ Παπάγου και Χολαργού . Γι αυτό τον λόγο δεν πρέπει σε αυτά τα μούλικα τους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ να επιτρέψουν να εισβάλουν στον Δήμο μας . ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι χχυσαβγητες νομίζουν οτι πηραν το πανω χερι
      Και εσύ παλιοφασιστακο είσαι μαζί τους απο οτι φαινετε.Εμεις δεν κάναμε την πορεία με διάθεση να καταστρεψουμε κάτι.Η πορεία ηταν καθαρά αντιφασιστική ώστε να διαμαρτιριθουμε.

      Διαγραφή
    2. Οι χχυσαβγητες νομίζουν οτι πηραν το πανω χερι
      Και εσύ παλιοφασιστακο είσαι μαζί τους απο οτι φαινετε.Εμεις δεν κάναμε την πορεία με διάθεση να καταστρεψουμε κάτι.Η πορεία ηταν καθαρά αντιφασιστική ώστε να διαμαρτιριθουμε.

      Διαγραφή
  4. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ / ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΩ$ΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ . ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ . VENCEREMOS ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ VIVA LA REVOLUTION ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΦΥΡΙΖΑ . ΖΗΤΩ Ο ΜΟΜΑΝΤΑΤΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ MR ALEXIS MADE USA ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ / ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΩ$ΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ . ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ . VENCEREMOS ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ VIVA LA REVOLUTION ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΦΥΡΙΖΑ . ΖΗΤΩ Ο ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑ MR ALEXIS MADE USA ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε Γ............ ρε ΓΕΝΙΤΣΑΤΡΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ Τσίπρα εσύ και οι πούστηδες οι αντιφασίστες σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ατιφασίστες κωλοτρυπίδες τελειώσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή