Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Eλληνικό λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Ένα αυτοκίνητο με δυο γυναίκες...

σταματάει έξω από τον καταυλισμό, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο.
Οι γυναίκες μεταφέρουν διάφορα είδη σε σακούλες για να τα παραδώσουν στους πρόσφυγες, χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται να περάσει κανείς μέσα.
Δεν προλαβαίνουν να ανοίξουν τις πόρτες και ένα τσούρμο (άντρες, γυναίκες και παιδιά), ορμά στο αυτοκίνητο και σε χρόνο μηδέν αρπάζει ότι σακούλα υπάρχει μέσα και τις εξαφανίζει.
H οδηγός έκπληκτη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Βγαίνει από το αυτοκίνητο και ζητά πίσω τα πράγματα της, αφού εκτός από τα είδη που θα έδινε στους πρόσφυγες, πήραν την τσάντα, το κινητό της και σακούλες με ψώνια που είχε κάνει για το σπίτι.]
http://katohika.gr/


8 σχόλια:

  1. Για γέλια είναι . Συριζαίες είναι οι χανούμισες της αριστεράς . Είστε τυχερες συντρόφισες που δεν σας πήδηξαν οι ΙΣΛΑΜΟΠΗΘΙΜΟΙ που έφερε στην Πατρίδα μας ο Εφιάλτης ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ MR ALEXIS MADE IN USA ΧΑΙΒΑΝ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ TSIPRAS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για γέλια είναι . Συριζαίες είναι οι χανούμισες της αριστεράς . Είστε τυχερες συντρόφισες που δεν σας πήδηξαν οι ΙΣΛΑΜΟΠΗΘΙΜΟΙ που έφερε στην Πατρίδα μας ο Εφιάλτης ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ MR ALEXIS MADE IN USA ΧΑΙΒΑΝ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ TSIPRAS . Το σχέδιο ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ της χώρας από τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ είναι στην τελική του φάση . Το επόμενο διάστημα θα παραδώδουν χωριά ολόκληρα , δήθεν να καλλιεργήσουν την Γη , στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και με αυτό τον βρώμικο τρόπο θα εγκαταστήσουν εκατ. ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ μόνιμα στην χώρα μας . Δεν υπάρχουν μεγαλύτερα καθάρματα προδότες και δοσίλογοι από τους ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχεται φοροκαταιγίδα και θα μας τσακίσουν στους φόρους . Αυτή η ψευτοκυβέρνηση θα μας γονατίσει μόλους . Καθάρματα όσοι στηρίζουν συριζα . Εύχομαι οι αφγανοί να μπουν στα σπίτια των συριζαίων και να τους τα ρημάξουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος γνωρίζει κάτι για την Πατριωτική Επιτροπή Κατοίκων Παπάγου Χολαργού ας γράψει δυο λόγια . θΈΛΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΝΑ ΤΟΥΕ ΣΤΗΡΊΞΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι συριζαίες Χολαργού τι λένε για όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ; Ας πάνε μια βόλτα προς τα εκεί και μετά μας λένε τις εντυπώσεις τους . Είναι αλήθεια ........ άραγε ότι οι λαθρο αφγανοί βιάζουν μικρά αγοράκια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά να πάθετε συριζαίοι και συριζαίες που ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα καθίστε να σας κλέβουν και να σας πηδούν οι λαθρομετανάστες που έφεραν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε συνεργασία με την Τουρκία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμπληξία γαρ η αλόγιστη "φιλανθρωπία...!"
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι κατάφερε η "ψυχοπονιάρα" μανταμίτσα με το να κάνει την "φιγούρα της"? Να γίνει και ΡΕΖΙΛΙ και ΞΕΦΤΙΛΑ, σε πανελλήνια μετάδοση, "ρωτώντας" για τα πράγματά της τους...ισλαμοπίθηκους κλέφτες!! Σε αυτές τις περιπτώσεις ρε ρεζίλι με το "καρεδάκι", καταπίνουν την "βλακεία τους" και αποχωρούν όσο πιο γρήγορα γίνεται και δεν φωνάζουν και κάμερες για την "δημοσιότητα"!! Αντε τώρα στο μαγαζάκι με κινητά να αγοράσεις καινούριο και κοίτα να είναι "εξελιγμένο" και εφοδιασμένο με "εντοπιστή" γιατί την επόμενη φορά θα σε κλέψουν και εσένα την ίδια, μαζί και με το Ι.Χ σου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή