Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΡΥΕΙ ΣΩΜΑ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ!

Στη χθεσινή εκπομπή του Αντώνη Μυλωνάκη στο ΑΡΤ αποκαλύφθηκε η...


ίδρυση σώματος πολιτοφυλακής (οπλισμένοι από την κυβέρνηση πολίτες για να καταστείλουν λαϊκές εξεγέρσεις), με κατεπείγουσα εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα. Παρόμοια εντολή είχε δοθεί επί Κωνσταντίνου Καραμανλή το 1974, μόλις είχε επανέλθει στην εξουσία στην μεταπολίτευση, υπό το φόβο νέου πραξικοπήματος! 
Ο Στέφανος Χίος και ο Μάκης Βραχιολίδης, προσκεκλημένοι στο δελτίο ειδήσεων του Αντώνη Μυλωνάκη εξέφρασαν τις απόψεις τους. Ο Μάκης Βραχιολίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά στην ίδρυση αυτού του σώματος φοβούμενη εξέγερση τόσο από την πλευρά των λαθρομεταναστών όσο και από την πλευρά του λαού. "Δημιουργείται ένα εκρηκτικό κοκτέιλ με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες να κατακλύζουν τη χώρα" είπα ο Μάκης Βραχιολίδης και συνέχισε: "Οι λαθρομετανάστες μοιάζουν με αγρίμια, με λύκους σε κλουβιά. Είναι επόμενο λοιπόν να εξεγερθούν, θεωρώντας την ελληνική κυβέρνηση υπεύθυνη ότι τους κρατά εγκλωβισμένους στη χώρα μας χωρίς να τους αφήνει να περάσουν στην Ευρώπη. Αντίστοιχα και οι Έλληνες μπορεί να ξεσηκωθούν βλέποντας να ρημάζετε η ζωή τους από τους λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τη χώρα και λεηλατούν τα σπίτια τους..."!
Και ο Στέφανος Χίος από την πλευρά του είπε ότι η εξέγερση δεν είναι μακρυά!
Πάμε για καταστάσεις πρωτοφανείς. Μήπως η Ελλάδα μετατραπεί σε Ουκρανία και Λιβύη, αλλά με το εκρηκτικό μείγμα της παρουσίας λαθρομεταναστών;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου