Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ: "ΛΕΚΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!

Πόσο ακόμη θα αυτοξεφτιλίζεται αυτός ο άνθρωπος; Υποδύεται επί...

χρόνια τον πατριώτη αλλά είναι τομαριστής! Χρησιμοποιεί την πατρίδα και εκτοξεύει πατριωτικές κορώνες μόνο και μόνο για να πάρει καρέκλα εξουσίας! Αφού την πήρε, κάνει ψευτομαγκιές. Δήθεν ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, αλλά...
Έτσι, χτες τα πήρε όλα πίσω για τον Μουζάλα για τον οποίο ζητούσε την άμεση παραίτησή του επειδή αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία"! Χτες λοιπόν στη Βουλή προκάλεσε πανδαιμόνιο όταν σε μια αποστροφή της ομιλίας του, ο Πάνος. Καμμένος  χαρακτήρισε «λεκτικό λάθος» την αναφορά περί «Μακεδονίας» του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα!!! Ναι, για το  ίδιο λάθος απειλούσε να ρίξει την κυβέρνηση, προκαλώντας κυβερνητική κρίση, αλλά χθες τα πήρε όλα πίσω! Ρόμπα ξεκούμπωτη! 
Λίγο νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει λόγο για «αυτοεξευτελισμό» του Πάνου Καμμένου αναφέροντας: «Δήθεν εθνικές ευαισθησίες και τελικά δεν τρέχει τίποτα κ. Καμμένε. Σας βλέπω στα υπουργικά έδρανα, μαζί με τον κ. Μουζάλα».
 Ο Πάνος Καμμένος είπε ακόμη πως ο ίδιος και οι υπουργοί του κόμματός του είχαν υποβάλει την παραίτησή τους ως αποτέλεσμα της δήλωσης του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης.

1 σχόλιο:

  1. Ξεφτίλας Ανθέλληνας και προσκυνημένος έθαψε την χώρα μας και την πούλησε στους τοκογλύφους αφού ψήφισε όλα τα Μνημόνια το ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του Τσίπρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή