Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΛΙΘΕΑ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! ΝΕΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ...

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης.
Εμπρηστική επίθεση κατά του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων Καλλιθέας...

της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε περίπου στις 04.00 τα ξημερώματα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εμπρηστική επίθεση κατά του Ιερού Ναού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έγινε από ομάδα αραβόφωνων που βρίσκονταν στην περιοχή.Αμέσως στον Ιερό Ναό κατέφθασε η Πυροσβεστική η οποία με την επέμβασή της απεσόβησε την επέκταση της φωτιάς, που είχε ως αποτέλεσμα να καεί μόνο η κουζίνα του Ιερού Ναού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Προϊστάμενος και οι εφημέριοι του Ναού από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον Ιερό Ναό.
agioi-pants-1agioi-pants-2agioi-pants-3
Η Romfea.gr επικοινώνησε με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών η οποία καταδίκασε το γεγονός, ενώ ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης επικοινώνησε άμεσα με τις αρμόδιες αρχές.
”Κινηθήκαμε άμεσα και ζητήσαμε την απόδοση ευθυνών και την προστασία των Ιερών μας Ναών” ανέφερε στην Romfea.gr εκπρόσωπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Στην Romfea.gr επίσης μίλησε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Τιμόθεος Μαχαιριώτης, ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός, τονίζοντας ότι μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και έδωσαν ένορκη κατάθεση.
”Ευχαριστώ την Πυροσβεστική, την αστυνομία και όσους συνέβαλαν για την κατάσβεση της φωτιάς” ανέφερε στην Romfea.gr ο π. Τιμόθεος Μαχαιρώτης.
Του Αιμίλιου Πολυγένη
http://newser.gr/

1 σχόλιο:

  1. Δεν πιστεύω να περίμενε κανείς να συγκινηθεί ο Μίστερ Αλέξης με την συγκεκριμένη φωτιά! ή ο Μίστερ Νίκος που ασκεί καθήκοντα Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων!
    Αυτοί έχουν άλλα θέματα να ασχοληθούν τώρα.
    "Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία ΕΡΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ να μεταδίδουν έγκυρη πληροφόρηση για τους πρόσφυγες στη γλώσσα τους" έγραψε ο Πρωθυπουργός στο Twitter.
    Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ!
    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή