Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ! ΕΤΣΙ, ΘΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!


Ποιος θα εμποδίσει τους εγχώριους προδότες Τσίπρα και Καμμένο; Έχουν παραδώσει τη χώρα στους Τούρκους δουλέμπορους που στέλνουν κατά εκαντοντάδες χιλιάδες τους λαθρομετανάστες στη χώρα μας! 
Το σχέδιο της Τουρκίας γίνεται ξεκάθαρο μέρα με τη μέρα, με τους εδώ προδότες να μιλάνε για...
πρόσφυγες, την ώρα που είναι βέβαιο ότι ανάμεσά τους έχουν παρεισφρύσει χιλιάδες τζιχαντιστές. Οι τζιχαντιστές αυτοί, όταν λάβουν το σύνθημα θα χτυπήσουν με ασύμμετρες επιθέσεις στην ενδοχώρα. Θα χτυπήσουν τις πόλεις, δημόσιους χώρους, αρχαιολογικές τοποθεσίες, θα αρπάξουν γυναικόπαιδα, μπορεί να προβούν και σε δημόσιους αποκεφαλισμούς! 
Ο ελληνικός στρατός θα είναι αδύνατον να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις. Έτσι, η Τουρκία θα βρει την ευκαιρία να επιτεθεί σε ελληνικά νησιά (το Καστελόριζο πρώτο στη λίστα), αλλά και στη Θράκη! Το ΝΑΤΟ, ως γνωστόν δεν πρόκειται να κάνει τίποτε υπέρ της Ελλάδος. 

Αυτά όλα, οι προδότες πολιτικοί μας δεν τα βλέπουν! Παρά συνεχίζουν να μιλάνε, αυτοί και πολλοί δήμαρχοι, για πρόσφυγες! Είναι τό δόλωμα που έριξαν οι εχθροί μας, το οποίο... τσίμπησε το φιλότιμο και η φιλανθρωπία των Ελλήνων! 
Σε λίγο όλα θα είναι αργά. Η Ελλάδα θα μετατραπεί σε επαρχία της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Την κερκόπορτα όμως την έχουν ήδη ανοίξει οι ντόπιοι προδότες, Τσίπρας, Καμμένος και οι λοιποί που τους στηρίζουν!
Δείτε ακόμη μια φορά το προφητικό βίντεο-συνέντευξη του πατρός Ιωάννη Γκλιόγκου για το τι έρχεται:

1 σχόλιο:

  1. Ούτε 200 χρόνια δε πέρασαν από την ανεξαρτησία και επέστρεψαν οι μουσουλμάνοι στη πατρίδα μας!Με τη σφραγίδα της ελληνικής πολιτείας!Τυχαίο δεν είναι,η Τουρκία τους στέλνει για μελλοντικούς στόχους.Όποιος διαβάζει ιστορία κατά την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως δεν πολέμησαν πρώτα οι γενίτσαροι,αυτοί ήταν ξεκούραστοι για το μετά.Πρώτα έβαλαν προμετωπίδα όχλους φανατικών,με υπόσχεση λαφύρων,να κουράσουν τους αμυνομένους,και μετά οι ξεκούραστοι τούρκοι γενίταροι χτύπησαν τη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή