Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ....

Μετά την επιστολή Κουγιουμτζόπουλου με την οποία φερόταν να αμφισβητεί τη βοήθεια που εστάλη από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού προς τους πρόσφυγες, είχαμε την άμεση αντίδραση του Δημάρχου κ. Αποστολόπουλου...

Χολαργός, 29 Μαρτίου 2016
Κύριε Κουγιουμτζόπουλε,
Για μια ακόμα φορά προσπαθείτε να δημιουργήσετε λάθος εντυπώσεις.
Καλό θα ήταν όμως να ζητήσετε άμεση ενημέρωση από εμένα τον ίδιο, ή την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Σουρανή, πριν εκτεθείτε δημόσια.
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού έχει διοργανώσει δράσεις συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τα έχει παραδώσει σε καταυλισμούς και την τελευταία φορά στην Περιφέρεια Αττικής.
Συγκεκριμένα παραδώσαμε στην Περιφέρεια Αττικής στις 17 Μαρτίου 2016, εξήντα ένα (61) χαρτοκιβώτια με βρεφικό γάλα και κρέμες, πάνες, μωρομάντηλα, είδη ατομικής υγιεινής, είδη μιας χρήσης, παιδικές κάλτσες και κουβερτούλες από βιοτεχνία, γάλα εβαπορέ, μπισκότα, φρυγανιές, μαρμελάδες, μέλι, τσάι και χυμούς.
Για να πειστείτε για τα όσα λέω σας επισυνάπτω το έγγραφο παράδοσης, στο οποίο φαίνεται η σφραγίδα της Περιφέρειας.
Όσον αφορά στο γιατί δεν συγκαταλέγεται ο Δήμος μας στην ανακοίνωση της Περιφέρειας, έγινε από δικό τους λάθος και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε.
Οι εκδηλώσεις μας λοιπόν δεν είναι εικονικές, αλλά πραγματικές και λυπάμαι ειλικρινά εάν θεωρείτε ότι μπορεί να ‘παίζουμε’ με το δράμα αυτών των ανθρώπων και μάλιστα να χρησιμοποιούμε όλους όσους προσφέρουν από το υστέρημά τους, αλλά και τους εθελοντές που πλαισιώνουν τις δράσεις μας.
Σας παρακαλώ πολύ άλλη φορά να προσέχετε όταν αγγίζετε τόσο ευαίσθητα θέματα και ζητώ την άμεση διόρθωση της ανακοίνωσής σας, κοινοποιημένη στην Περιφερειάρχη κα Δούρου και στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμέρο.
Ηλίας Αποστολόπουλος

   Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού
Ιδού το αποδεικτικό παράδοσης στους πρόσφυγες:


14 σχόλια:

  1. Πολλά "λάθη" γίνονται τώρα τελευταία δήμαρχε και πάντα "σπεύδεις" να τα διορθώσεις...για μάζεψέ το λίγο γιατί αρχίζει να σου ξεφεύγει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποια λάθη μιλάς ρε φιλαράκο. Τι δεν καταλαβαίνεις; Έλεος πια με τη λασπολογία και τους λαϊκισμούς.

      Διαγραφή
    2. Ο δήμαρχός σου φιλαράκο έχει όλους τους δημότες στο κλάσιμο αφού ποτέ δεν ακούει κανένα παράπονο η σχόλιο. Το γραφείο του είναι πάντα κλειστό και για να σε δει πρέπει να κλείσεις ραντεβού προίν μια βδομάδα. Καμμθα σχέση με Ξύδη που όποτε γούσταρες τον έβλεπες. Τα λάθη είναι πολλά και θα σκάσουν μαζεμένα σε λίγο. Οι δικοί του φεύγουν ένας ένας και προσεγγίζουν τον Τίγκα . Περιμένει τον τελευταίο χρόνο για να δείξει έργο. Ο πιο άχρηστος δήμαρχος όλων των εποχών.

      Διαγραφή
  2. Ο Κουγιουμτζόπουλος θέλει να φέρει λαθρομετανάστες στον Χολαργό όπως στην Ειδομένη για να έχουμε Ιμάμηδες φονιάδες και βιαστές μικρών παιδιών έξω από τα σπίτια μας . Η Γ.............. ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ θέλει την ισλαμοποίηση της χώρας γιατί έτσι εξυπηρετούν τα ΣΚΟΤΕΙΝΑ σχέδια των ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ για διχοτόμηση . Όποιο ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ στηρίζει ακόμη την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που μας έχει ξεσκίσει στα χαράτσια και στους φόρους μια ζώή θα ζει σαν το σκουλίκι μέσα στην λάσπη και στον βούρκο . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κουγιουμτζόπουλος θέλει να φέρει λαθρομετανάστες στον Χολαργό όπως στην Ειδομένη για να έχουμε Ιμάμηδες φονιάδες και βιαστές μικρών παιδιών έξω από τα σπίτια μας . Η Γ.............. ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ θέλει την ισλαμοποίηση της χώρας γιατί έτσι εξυπηρετούν τα ΣΚΟΤΕΙΝΑ σχέδια των ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ για διχοτόμηση του Αιγαίου . Όποιο ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ στηρίζει ακόμη την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που μας έχει ξεσκίσει στα χαράτσια και στους φόρους μια ζώή θα ζει σαν το σκουλίκι μέσα στην λάσπη και στον βούρκο . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αριστερά ξεπούλησε τα πάντα σε αυτή την χώρα και θέλει να την ταπεινώσει , να την εξοντώσει με εκατ. φανατικούς μουσουλμάνους που φέρνει από τα βάθη της Ασίας με πρωτόγονα ένστικτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φεύγει και η ΦΑΓΕ από την Ελλάδα . Εκατοντάδες νέοι απολυμένοι . Αυτή είναι η ανάπτυξη που μας έφερε ο Τσίπρας και εσύ σύντροφε χάρη λυπάσαι τους λαθρο μουσουλμάνους . Τους Έλληνες άνεργους και άστεγους τους έχεις γραμμένους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς οι αριστερούληδες πόσα πακέτα με τρόφιμα έχετε παραδόσει σε Έλληνες φτωχούς ............................. ΚΑΝΕΝΑ . Όλα για τον εαυτούλη σας καθάρματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει ο Αποστολόπουλος θα είναι Δήμαρχος για πολλά χρόνια . Ο Χολαργός δεν θα γίνει ποτέ γκέτο λαθρομετανατών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ με το πρώτο σχόλθο κάνεις ένα μεγάλο λάθος να στηρίζεις παχύδερμα του ΣΥΡΙΖΑ σαν τον Φίλη που εχθές στην βουλή κρατούσε μια μπριζόλα στο χέρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Δήμαρχε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι σε όλα τα hot spots οι λαθρομετανάστες σφάζονται μεταξύ τους και έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα με την εγκληματικότητα τα ναρκωτικά και την πορνεία . Κανείς δεν περιμένει από έναν αριστερό Δημοτικό Σύμβουλο να δείξει έστω και το ελάχιστο ενδιαφέρον στα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας . Είναι όλοι τους αδιάφοροι με την Ελληνική Κοινωνία και ακολουθούν τον Τσίπρα γιατί τους έχει βολέψει όλους . Π. Θ Πλατεία Κύπρου Χολαργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς γνώση όλων . Πριν από λίγο τα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι Μαροκινός λαθρομετανάστης στο Νοσοκομείο Κιλκίς έσπασε στο ξύλο Έλληνα τραυματιοφορέα και διέλυσε καρέκλες και τραπέζια που ήταν γύρω του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού είναι ο Αποστολόπουλος ο οποίος είναι γιός του ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ Τάσου Αποστολόπουλου . Ο Αποστολόπουλος θα πραγματοποιήσει μια σειρά από έργα στον Υμηττό και στην πόλη μας που θα αλάξουν τελείως την όψη της . Έργα στην καρδιά του Παπάγου / Χολαργού που θα του δώσουν Κύρος και Σεβασμό από όλους μας . Όσοι τον αμφισβητούν η νομίζουν ότι συνομωτούν εναντίον του με ύπουλα σχέδια θα βρεθούν προ εκπλήξεων και θα το μετανιώσουν . Ο ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ Τάσος Αποστολόπουλος ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και αγαπούσε τον τόπο του όσο λίγοι . Είχε ευεργετήσει αμέτρητους και είχε ένα ΟΡΑΜΑ για την πόλη μας το οποίο δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει γιατί έφυγε νωρίς για ένα μεγάλο ταξίδι........ Ο σημερινός Δήμαρχος δεν έχει το δικαίωμα να αποτύχει και δεν θα αποτύχει κάνοντας τον Δήμο μας ακόμη καλύτερο σε όλους τους τομείς με έργα ποιότητας . Ο χρόνος είναι με το μέρος του και οι πολίτες θα τον ακολουθήσουν την ώρα που οι δεκάδες Μνηστήρες γύρω του τρώγονται πως θα αρπάξουν την Δήμο μας . Με διορισμούς των οικογενειών του παντού τα θέλουν όλα δικά τους αδιαφορώντας για τους γύρω τους . Δήμαρχε Παπάγου Χολαργού δείξε ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας , μην δεχτείς λαθρομετανάστες στην πόλη μας και με στήριγμα την δύναμιν που θα σου δώσουν οι απλοί πολίτες (τους οποίους θα πρέπει να πλησιάσεις περισσότερο) θα είδαι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ για πολλά χρόνια . Αυτή είναι η πραγματικότης σήμερα στην πόλη μας και κανένας Μαυρογιαλούρος δεν μπορεί να αλάξει ούτε με ύβρεις ούτε με φτηνές συκοφαντίες . ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τάσος Αποστολόπουλος ήταν Άνθρωπος Ευεργέτης και Κύριος. Ο σημερινός άχρηστος γιός του δεν έχει καμμία σχέση με τον πατέρα του. Αν φέρει και λαθροπίθηκους στον Χολαργό μας τότε θα φάει τα μούτρα του και θα ξεχαστεί για πάντα. Μέχρι τις εκλογές δεν πρόκειται να δεις ούτε μία πλάκα πεζοδρομίου να αλλάζει. Η εξουσία τον τρέλλανε και καβάλησε τούρμπο καλάμι . Ακόμα και η δική του ομάδα διασπάσθηκε και δύο αντιδήμαρχοι ψάχνουν να ενταχθούν σε νέο πολιτικό σχήμα. Τρία χρονάκια είναι θα περάσουν και θα εξαφανιστεί μαζι με κάθε Μαυρογιαλούρο αφού είναι ένας από αυτους. Το μόνο που ήθελε ηταν η καρέκλα. Ο ανω Χολαργός έχει πήξει στη βρωμιά και στα σκουπίδια αφού μια φορά στις δέκα μέρες περνάςι ο οδοκαθαριστής. Αντε στα κομμάτια να γλυτώσουμε από τον άχρηστο.

      Διαγραφή