Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! ΚΑΘ' ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΜΟΥΣΑ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Αποκάλυψη σοκ. Καθ' υπόδειξη του φερόμενου εκβιαστή Μασά η σημερινή εκδήλωση για το μεταναστευτικό! 
Διαβάστε τους διαλόγους που είχε ο Μουσάς με τον Κουμουτσάκο ακριβώς...


γι' αυτό το θέμα. Διάλογοι οι οποίοι (προφανώς) βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα. 
Απόψε λοιπόν που ο κ. Κουμουτσάκος έρχεται να μιλήσει στο "Μίκης Θεοδωράκης" σε εκδήλωση για την προσφυγική κρίση είναι...συνταγή του φερόμενου εκβιαστή Μουσά!
Οι διάλογοι Μουσά-Κουμουτσάκου: 
«Δεν παίζεσαι, ρε μαλ... Εσύ, από την ώρα που πάτησες στα πόδια σου... εκτινάσσεσαι. Προσπάθησαν να σε σταματήσουν. Δεν σταματιέται αγόρι μου ο πύραυλος. Ο πύραυλος Κουμουτσάκος-Κουμουτσάκος έχει εξαπολυθεί. Δεν γυρνάει πίσω τώρα». 
Συνεχίζοντας, ο Τ. Μουσσάς συμβουλεύει τον εκπρόσωπο της ΝΔ να δώσει και ένα άλλο στίγμα, να κάνει μία ομιλία, ανάλυση στη Συρία, τι γίνεται και τα λοιπά, στα όρια που αυτός ξέρει γιατί «θα είναι ουρές απ' έξω, λαός, της πουτ... θα γίνει. Θα μιλήσεις για ένα εξωτερικό θέμα... με εσωτερικό αντίκτυπο, όμως στην εικόνα σου. Το 'πιασες; Τι σου είπα; Αντί να βγαίνεις σε κάθε κανάλι, ας πούμε, και να μιλάς κάθε μέρα, θα κάνεις μία, που θα παίξουν όλα τα κανάλια, Γιώργο μου, και θα έχεις ουρές απ' έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου