Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ.

Ποιο άλλο νοτκουμέντο χρειαζόμαστε για να δούμε τι σχέδιο υπάρχει σε βάρος της Ευρώπης και της Ελλάδος από την Τουρκία και τη Σ. Αραβία; Διεθνές Συνέδριο Τζιχαντιστών στην πρωτεύουσα της Τουρκίας με τις ευλογίες της ίδιας της κυβέρνησης και του Προέδρου Ερντογάν! Και ενώ η Ευρώπη κλέινει τα σύνορά της, η Ελλάδα μπουκώνει όχι από...

Ο Χορηγός του συνεδρίου των τζιχαντιστών!

πρόσφυγες (αυτή είναι η μπλόφα) αλλά από τζιχαντιστές οι οποίοι έρχονται να τα κάνουν γης μαδιάμ! Η Ελλάδα θα δεχτεί ασύμμετρες επιθέσεις μέ όπλα εντός της χώρας και η Τουρκία θα επωφεληθεί για να καταλάβει τα νησιά μας και τη Θράκη! Κανείς Τσίπρας ή Καμμένος δεν βγάζουν τσιμουδιά. Ούτε η Ευρώπη βέβαια η οποία βάζει τη θηλιά στην Ελλάδα, ενώ ετοιμάζεται να δώσει νέα δις στην Τουρκία! 

Διαβάζουμε το ρεπορτάζ, ενώ δείτε συγκλονιστικές φωτό:

Όταν αρχικά είδαμε στο Twitter τους Κούρδους να καταγγέλλουν το Διεθνές Συνέδριο για το Χαλιφάτο, που έγινε στην Άγκυρα την πρωτεύουσα της Τουρκίας την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, σκεφτήκαμε ότι δεν μπορεί, προπαγάνδα κάνουν, υπερβολικοί είναι…


Συγκεκριμένα, οι Κούρδοι είχαν αναρτήσει την παραπάνω εικόνα, «κάλεσμα» στο συνέδριο, στα αγγλικά.
Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, υπάρχει και μια…διαδικτυακή διεύθυνση, που παραπέμπει σε μια σελίδα στο Facebook.

Είναι η facebook.com/Kokludegisim.II. Μπήκαμε, λοιπόν, να ρίξουμε μια ματιά, να δούμε τι γίνεται και οι φωτογραφίες που αντικρίσαμε είναι απλά αποκαλυπτικές.

Χιλιάδες ακραίοι ισλαμιστές, με λάβαρα που ομοιάζουν με εκείνα της Αλ Κάιντα, συμμετείχαν στο συνέδριο, όπου δεν παρέλειψαν να κάνουν και προσευχή.

Συμμετείχαν αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο, όπου υπάρχει Ισλάμ και μάλιστα ακραίο. Φυσικά συμμετείχαν και αντιπρόσωποι τουρκικών φυλών από την κεντρική Ασία αλλά και την Ουκρανία (Κριμαία).

Στο συνέδριο συμμετείχε και ιμάμης από τα Ιεροσόλυμα, για να μην ξεχνάνε ότι ο τζιχάντ (ιερός πόλεμος) δεν θα κοπάσει εάν δεν εξολοθρεύσουν τους Εβραίους.

Το θέμα του συνεδρίου ήταν ειλικρινές: «Χαλιφάτο, φαντασίωση ή κοντινό μέλλον;». Οι άνθρωποι δεν κρύβουν τις προθέσεις τους.

Και ακόμα η Ευρωπαϊκή Ένωση ψάχνει να βρει ποιος βρίσκεται πίσω από τους τζιχαντιστές; Γιατί εάν δεν απατόμαστε και οι τζιχαντιστές αυτό πασχίζουν να αναβιώσουν, το χαλιφάτο και μάλιστα στο άμεσο μέλλον…

Μια χαρακτηριστική φωτογραφία του κοινού. Όπως βλέπετε πρόκειται για λούμπεν στοιχεία, όμως, είναι αυτή η δεξαμενή που αλιεύουν οι τζιχαντιστές.

2 σχόλια: