Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΛΑΘΡΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ Ή ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ! ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ... ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 δημοσιευόταν στην Ελεύθερη Ώρα το άρθρο μου: “Το προσφυγικό διαλύει την ΕΕ”. Ήταν η αρχή γεννήσεως...

του προβλήματος της εισόδου των προσφυγικών ροών στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη. Επεσήμανα δε ιδιαίτερα πως “… η Ελλάδα είναι ο πλέον αδύνατος κρίκος της ΕΕ επί σειρά ετών στο λαθρομεταναστευτικό (Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ) αλλά και σήμερα στο προσφυγικό κύμα από χώρες που εμπλέκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, εξακολουθεί να μην έχει καμιά μεταναστευτική πολιτική. Κανένα πρόγραμμα, καμιά διαβούλευση μεταξύ όλων των κομμάτων για ένα Εθνικό θέμα, μείζονος σημασίας. Όμως, αυτό το φλέγον ζήτημα αγγίζει όλη την Ευρώπη, αλλά δείχνει και εκείνη ανέτοιμη να το αντιμετωπίσει. Από “προοδευτικές” χώρες της Ευρώπης παίρνονται μέτρα αποσπασματικά που στην εδώ γη της Επαγγελίας χαρακτηρίζονται, ρατσιστικά και φασιστικά. Γιατί, στην Πατρίδα μας “περισσεύει” ο φαρισαϊσμός και “ξεχειλίζει” η δημοκρατικότητα… Οσονούπω, η διάλυση της ΕΕ θα έλθει πολύ νωρίτερα απ΄ όσον  εκτιμούσα, μιας και το προσφυγικό ζήτημα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας και παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. Εάν δεν υπάρξει μια ευρύτερη Ευρωπαϊκή αντιμετώπιση του προβλήματος, δεν θα μιλάμε μόνο για μια διαλυμένη Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά για μια άλλη Ευρώπη, που σε λίγα χρόνια δεν θα έχει κανένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που την διέκριναν. Συνεπώς, το ζήτημα δεν είναι η μελλοντική ύπαρξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά γενικότερα η ύπαρξη της Γηραιάς Ηπείρου…”.
Σήμερα, μετά από 6 μήνες θεωρώ πως επαληθεύομαι απόλυτα.   
Το μεταναστευτικό διαλύει ολοσχερώς το σαθρό οικοδόμημα της Ε.Ε.

Τα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα επιταχύνουν τη διάλυση της ΕΕ.

Όλος ο πλανήτης συνταράσσεται από το νέο τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες. Εκατόμβη νεκρών ακολούθησε το εγκληματικό χτύπημα των ακραίων Μουσουλμάνων στο αεροδρόμιο και το μετρό της πρωτεύουσας του Βελγίου. Που έρχεται να προστεθεί στο προ μηνών εγκληματικό τυφλό χτύπημα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι. Όπου στο θέατρο Μπατακλάν θρηνήσαμε περισσότερους από 118 νεκρούς, κυρίως νέους ανθρώπους.
Αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα γεμίζουν φόβο και τρόμο τους Ευρωπαίους πολίτες, με αποτέλεσμα οι χώρες τους να προαναγγέλλουν – όσες δεν το έχουν ήδη πράξει – κλείσιμο των συνόρων τους. Ήδη η Ολλανδική κυβέρνηση, μετά το χτύπημα των Βρυξελλών ανακοίνωσε το κλείσιμο των συνόρων της με το Βέλγιο.
Έτσι, επί της πράξεως θα καταργηθεί η Συνθήκη Σένγκεν περί ελεύθερων ευρωπαϊκών συνόρων. Δηλαδή, η συνθήκη που είχε ως στόχο την προοδευτική κατάργηση των ελέγχων στα κοινά σύνορα, την καθιέρωση της ελεύθερης κυκλοφορίας, για όλα τα πρόσωπα, υπηκόους των κρατών που υπέγραψαν τη Συμφωνία, καθώς και την αστυνομική και δικαστική συνεργασία.

Σιδερόφραχτη Ευρώπη.
Ωστόσο, πριν από μικρό χρονικό διάστημα οι “εταίροι” μας στην ΕΕ μας κουνούσαν επιδεικτικά το χέρι πως, θα μας πετάξουν έξω από την Συνθήκη Σένγκεν, γιατί τάχατες δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τις προσφυγικές ροές από Τουρκία.
Σήμερα οι εξελίξεις τους προσπέρασαν και η Ενωμένη Ευρώπη των Εθνών λαών μετατρέπεται σε ένα σαθρό οικοδόμημα που είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Όλες οι χώρες ή έστω οι περισσότερες κατασκεύασαν φράχτες στα σύνορά τους και έχουν μεταβάλει την Ευρώπη της δήθεν αλληλεγγύης, σε μια σιδερόφραχτη Ευρώπη. 

Γέμισε η Ελλάδα Μουσουλμάνους.

Όλη αυτή η διαμορφωμένη κατάσταση, μιας Ευρώπης σε κατάσταση πολιορκίας, έχει ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό χιλιάδων Μουσουλμάνων στην Πατρίδα μας. Ήδη με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες. Και η ελληνική κυβέρνηση, όχι μόνο είναι ανίκανη να διαχειρισθεί αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση και να προστατέψει την ασφάλεια των Ελλήνων, αλλά δίνει την εντύπωση πως συναινεί και στο ξεχαρβάλωμα των αρχών του Έθνους μας.

Αποκαθήλωσαν την Παναγιά μας.

Αλιεύουμε από την διαδικτυακή σελίδα http://www.elliniko-fenomeno.com/ την παρακάτω είδηση:
«Πολλά ερωτηματικά έχουν προκαλέσει στην Ορθόδοξη μικρή κοινωνία της Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου τα πρωτόγνωρα περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα εν μέσω Σαρακοστής κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας από φανατικούς πρόσφυγες μουσουλμάνους οι οποίοι αποκαθήλωσαν με μία προκλητική ενέργεια την εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης στο οποίο φιλοξενούνται και σιτίζονται τις τελευταίες εβδομάδες 209 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ. Μπροστά στα έντρομα μάτια εθελοντών και δημοτικών υπαλλήλων οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έλειπε η εικόνα της Παναγίας και παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, με την επικράτηση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Τα ακραία και προκλητικά μουσουλμανικά στοιχεία δεν δίστασαν σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να απαιτήσουν ακόμα και από τον ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου να μην χτυπά τις καμπάνες γιατί ο ήχος τους προκαλεί τα θρησκευτικά τους πιστεύω. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πετάξουν ακόμα και να ποδοπατήσουν μην κάνοντας αποδεκτές τις λειτουργίες (πρόσφορο) που εστάλησαν από την Μητρόπολη Ελευθερούπολης προς σίτισή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου έθεσε καταληκτική ημερομηνία φιλοξενίας των προσφύγων την 31η Μαρτίου προκειμένου να αποδοθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης και πάλι στη νεολαία και στους αθλητικούς συλλόγους ενώ η έλλειψη σχεδιασμού από πλευράς κυβέρνησης είναι εμφανής μιας και κανείς δεν γνωρίζει το που θα οδηγηθούν οι 209 περίπου πρόσφυγες».
Εξοπλίζονται με μπαλτάδες.
Θα περιμένουμε τη διάψευση της είδησης που μας έφθασε από τη Μυτιλήνη. Μας κατήγγειλαν πως σε μεγάλο κρεοπωλείο του νησιού έγινε διάρρηξη. Όμως, προς γενική κατάπληξη, δεν είχαν αφαιρέσει από το ταμείο χρήματα και τιμαλφή, αλλά έλειπαν χασαπομάχαιρα και μπαλτάδες. Αυτό το γεγονός οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι δράστες ήταν πρόσφυγες ή μετανάστες που “φιλοξενούνται” στο νησί.
Κανένας πρόσφυγας στο Hot Spot της Μυτιλήνης.
Από τη λίστα καταγραφής στο Hot Spot της Μυτιλήνης που δημοσιεύουμε παρακάτω, καταγράφονται άνθρωποι από Αλγερία, Αφγανιστάν, Ιράν, Μπαγκλαντές και Πακιστάν. Ουδείς από Συρία. Και όπως θα διαπιστώσετε, η πλειοψηφία είναι άνδρες νεαρής ηλικίας. Ελάχιστες οι γυναίκες, ανύπαρκτα τα παιδιά. Παρά ταύτα τα Συστημικά ΜΜΕ μας αποκρύπτουν αυτή την ωμή αλήθεια και εστιάζουν το φακό, εκεί όπου υπάρχουν παιδιά προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την ελληνική ψυχή.
Συμπέρασμα.
Αυτή η κυβέρνηση απειλεί τις ζωές μας και έπρεπε να έχει φύγει χθες!!!! 

    



1 σχόλιο:

  1. Φοβερό κείμενο και φοβερή αποκάλυψη. Δεν υπάρχουν πρόσφυγες. Όλοι αυτοί είναι λαθρομετανάστες-τζιχαντιστές και είναι έτοιμοι να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα και να σκοτώσουν τους Έλληνες και ας μην κάνουν πως δεν ξέρουν Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος που τους έφεραν στην Ελλάδα για να ισλαμοποιηθεί από ισλαμοφασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή