Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: "ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ! ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ...."!

Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος παρεμβαίνει στο τεράστιο πρόβλημα του μεταναστευτικού με μια άποψη που σε άλλους μπορεί να αρέσει και άλλους να τους ξενίσει. 
Δείτε...

Τι θα κάνουμε ως δήμος για το προσφυγικό;

Πατριωτισμός δεν σημαίνει να πρωτοστατείς στις παρελάσεις και να βγάζεις εθνικοπατριωτικές κορώνες στις εθνικές εορτές για τα κατορθώματα των προγόνων σου.
Πατριωτισμός σημαίνει να ανταποκρίνεσαι άμεσα και σε κάθε στιγμή, που η πατρίδα σε χρειάζεται και να διαθέτεις όλες σου τις δυνάμεις για να την προστατεύσεις και για να υπερασπιστείς εμπράκτως τις εθνικές αξίες που κληρονόμησες.

Σήμερα λοιπόν που η πατρίδα μας περνάει την μεγαλύτερη δοκιμασία μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και καλείται να σηκώσει το μεγαλύτερο μεταναστευτικό ρεύμα που παρατηρήθηκε ποτέ προς την Ευρώπη, ο δήμος μας δεν μπορεί να παραμένει αδρανής.
Οφείλουμε ως τοπική ελληνική κοινωνία να συμβάλουμε στην αποσυμφόρηση των νησιών μας που κινδυνεύουν να χάσουν την εθνική πληθυσμιακή τους ταυτότητα.
Οφείλουμε να συμβάλουμε στην απάλυνση του ανθρώπινου πόνου που παρατηρείται στα ελληνικά εδάφη.
Οφείλουμε να συμβάλουμε στην διασπορά των βαρών που καλούνται να σηκώσουν άλλοι δήμοι.

Γι αυτό πρέπει να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο (κυρίως τα σχολεία, τους επαγγελματίες και τα άτομα της τρίτης ηλικίας) και να τον οργανώσουμε έτσι ώστε να δεχθεί χωρίς ρατσιστικά και φοβικά σύνδρομα το βάρος που του αναλογεί και να ενεργοποιηθεί και να συμβάλει σε μια κοινή προσπάθεια.
Να ενεργοποιήσουμε τα εθελοντικά δίκτυα αλληλεγγύης του δήμου και να τα καθοδηγήσουμε.
Να συλλέξουμε ρουχισμό, τρόφιμα και φάρμακα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τις εξειδικευμένες μη κυβερνητικές οργανώσεις.
Να εντοπίσουμε χώρους και να σχεδιάσουμε την φιλοξενία προσφύγων σε περίπτωση που χρειαστεί.
Οι Ελληνες υπερηφανευόμαστε για τις αξίες που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας όπως ανθρωπιά, αλληλεγγύη, δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα, φιλοξενία και αυτός είναι ο Ελληνικός Πολιτισμός μας. Αυτόν καλούμαστε και σήμερα να υπερασπιστούμε και πρέπει να το κάνουμε. 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

87 σχόλια:

  1. Ανθρωπιά είναι να πάρεις πρώτος εσύ μερικούς Αφγανούς λαθρο εγκληματίες στο σπίτι σου μαζί με τα παιδιά σου και όχι να τους φορτώσεις σε εμάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. spiti sou partous xarh... kai an kopsoun to kefali ton paidion sou ego sto orkizome tha pao uper tous sto dikasthrio gia na kano praksh ta logia sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατριωτικό καθήκον όλων μας είναι να κρατήσουμε αυτή την χώρα όρθια με αξιοπρέπεια και όχι να γίνει Ιαλαμικό χαλιφάτο επειδή το θέλουν οι φίλοι σου οι Τούρκοι . Δεν υπάρχει μέλλον σε αυτή την χώρα εάν οι πόλεις γίνουν γκέτα λαθρομεταναστών . Πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος και να λες αυτές τις μαλακίες . Οι φίλοι σου λαθρομετανάστες έχουν σακατέψει εκατοντάδες Χολαργιώτες μέσα στα σπίτια τους και τους έχουν λεηλατήσει . Αυτοί οι άνθρωποι είναι στο έλεος το δικό σου και των αποβρασμάτων που εχύ καλύπτεις και σκοτώνουν χωρίς ίχνος ανθρωπιάς . ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ . Όλοι πρέπει να θυμηθούν την Μυρτώ και τι της έκανε ο μακελάρης Πακιστανός . Ντροπή σου και πάλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολλά τα λεφτά ρε ........ Είναι πολλά τα λεφτά . Όλη η ιστορία είναι οι απατεώνες της αριστεράς να αρπάξουν χρήματα του Δημοσίου . Θα χεστούν στο χρήμα οι αριστερές ΜΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν θέλουμε εγκληματίες μέσα στα σπίτια μας και βιαστές μικρών παιδιών . Συμφωνώ και εγώ πάρτους σπίτι σου και μετά να μας πεις τις εντυπώσεις σου . Όλα για το χρήμα . Εσείς οι αριστερούληδες κατεβάζετε τα βρακιά σας στην Μέρκελ για να τα οικονομήσετε και να πάει να πηδηχτεί η χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πατριωτικό καθήκον όλων μας είναι να κρατήσουμε αυτή την χώρα όρθια με αξιοπρέπεια και όχι να γίνει Ιαλαμικό χαλιφάτο επειδή το θέλουν οι φίλοι σου οι Τούρκοι . Δεν υπάρχει μέλλον σε αυτή την χώρα εάν οι πόλεις γίνουν γκέτα λαθρομεταναστών . Πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος και να λες αυτές τις μαλακίες . Οι φίλοι σου λαθρομετανάστες έχουν σακατέψει εκατοντάδες Χολαργιώτες μέσα στα σπίτια τους και τους έχουν λεηλατήσει . Αυτοί οι άνθρωποι είναι στο έλεος το δικό σου και των αποβρασμάτων που εχύ καλύπτεις και σκοτώνουν χωρίς ίχνος ανθρωπιάς . ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ . Όλοι πρέπει να θυμηθούν την Μυρτώ και τι της έκανε ο μακελάρης Πακιστανός . Ντροπή σου και πάλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάφτισαν γκρίζα ζώνη όλο το Αιγαίο οι ξεφτιλισμένοι συριζαίοι για το χαρίσουν στους Τούρκους . Αυτό είναι το σχέδιο τους . Γι αυτό φέρνουν εκατ. λαθρο στην Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ δεν έχω δει αριστερό που να έχει πατριωτισμό μέσα του και να ανησυχεί για την τύχη αυτής της χώρας . Ο Χάρης μας δουλεύει όλους . Μας νομίζει αμερικανάκια σαν τους συριζαίους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν καταφέρεις χαρούλη της αριστεράς και του ξεφτιλισμένου συριζα και φέρεις λαθρο ασιάτες στον ΧΟλαργό αναλαμβάνεις και τις ευθύνες για ότι συμβεί γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι αφγανοί πακαιστανοί νιγιριανοί και σια είναι πρώτοι στους βιασμούς μικρών παιδιών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουν κάνει την Ελλάδα μια τεράστια χαβούζα λαθρομεταναστών για να βγάζουν χρήματα πατώντας επάνω σε πτώματα και για αυτό πνίγουν μικρά παιδιά στο Αιγαίο αριστερές ΜΚΟ . Το ίδιο θέλουν να κάνουν και στον Δήμο μας . Οι επώνυμοι παράγοντες οι ψευτο πατριώτες γιατί δεν αντιδρούν στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας στους ισλαμιστές . Δεν μπορεί η Ελλάδα να αντέξει 5 και 10 εκατ. μουσουλμάνους . θα χαθεί αυτή η χώρα για πάντα . τα δικά μας παιδιά τι θα γίνουν που εσείς οι βρομο αριστεροί τα έχετε καταδικάσει στην ανεργία και στην φτώχεια . Άι στο διάολο εσύ και οι λαθρομετανάστες σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να δείτε που ο σύντροφος χάρης θα ζητήσει από τον Δήμαρχο να του φτιάξει και Μιναρέ / Τζαμί στην Περικλέους για να προσεύχονται οι Πακιστανοί και άλλοι λαθρο μετανάστες . Θέλει να κάνει τον Χολαργό Αγιο Παντελεήμονα . Εκεί κάθε μέρα βιάζουν και μια Ελληνίδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δώσε το παράδειγμα κύριε Κουγιουμτζόπουλε και πάρε καμιά δεκαριά στο σπίτι σου και πες το και στους άλλους συντρόφους να κάνουν το ίδιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από πότε ρε (xα)ρούλη έγινες ''μπροστινός'';;;;
    KΡIMAAAA!!!! Έχασα πάσα ιδέα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά γιατί καμιά φορά είχες και κάποιες καλές ιδέες! Όχι απαραίτητα εφαρμόσιμες, αλλά το ξέρουμε το ''χούϊ'' των αριστεριστών...''γοητεύονται'' από την ''θεωρία'' (κοσμοθεωρία να το πω;) ...και ως εκεί!!!
    Και σε αποκαλώ ``αριστεριστή΄΄ γιατί απλά, δεν είσαι ''αριστερός''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πέστον μεταλλαγμένο να τελειώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θέλετε να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο που παρατηρείται στα ελληνικά εδάφη; Δώστε κανά ευρώπουλο στους ΕΛΛΗΝΕΣ γέροντες που πληρώνουν το 1/3 της σύνταξής τους σε συμμετοχή για τα φάρμακα.
    Θέλετε να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο που παρατηρείται στα ελληνικά εδάφη; πάρτε την έκτακτη εισφορά (που έγινε μόνιμη) και δώστε τη στους ΕΛΛΗΝΕΣ που ΠΕΙΝΑΝΕ και είναι ΑΝΕΡΓΟΙ.
    Θέλετε να μοιραστούμε τα βάρη; Μας ρωτήσατε και σας είπαμε ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΗ και ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ;
    Θέλετε να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές και οι γονείς και οι καταστηματάρχες; ΡΩΤΗΣΑΤΕ τους καταστηματάρχες και σας είπανε ότι ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ οπότε τους περισσεύουν χρήματα για να δώσουν στους λαθρομετανάστες;
    Θέλετε να μοιράσετε τα βάρη και να αποσυμφορήσετε τα νησιά; εμείς γεμίσαμε τα νησιά με λαθρομετανάστες ή εσείς με τις πολιτικές σας;
    Ρωτήσατε τους γονείς και σας είπανε ότι χαίρονται να έχουνε δίπλα στα σχολεία των παιδιών τους ΒΡΩΜΙΑ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ κορίτσια σαν την Μυρτώ;
    Ρωτήσατε τους Χολαργιώτες εάν θέλουνε να ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΝΑ ΨΕΛΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ;
    Όταν μπαίνουν οι λάθρο και κλέβουν, ληστεύουν, βιάζουν, βασανίζουν, δολοφονούν, ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ;
    ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ να μην θέλουμε χολέρα στην πατρίδα μας;
    ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ να μην θέλουμε να γίνουμε μουσουλμάνοι ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ κάποιων;
    Και όσο για την πατρίδα, υπάρχουν άνθρωποι που πολέμησαν, έμειναν ανάπηροι, υπηρέτησαν την θητεία τους στα σύνορα και όχι στο Πεντάγωνο, οπότε καλό θα είναι να αφήσουμε το χρέος μας προς την πατρίδα στην άκρη, και να μην το βάζουμε στο στόμα μας.
    Το χρέος μας προς την πατρίδα είναι ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ. Και αφού η πατρίδα έχει ξεπουληθεί, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΝΥΦΗ;
    Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι πραηματικοί πρόσφυγες είμαστε εμείς οι Έλληνες που με σκατο κυβέρνηση τους ελεεινούς αναρχοσυριζαίους είμαστε πρόσφυγες στον τόπο μας . Για τα δικά μας τα παιδιά δεν υπάρχει Πατριωτισμός ; Μόνο για τους Πακιστανούς φίλους σου σε ενδιαφέρει ; Μπορεί η χώρα να αντέξει εκατ. λαθρο τριτοκοσμικούς ; Το περασμένο Σάββστο μόνο στο Αιγαίο ήρθαν παράνομα 38.000 και όλοι μουσουλμάνοι . Τι θα τους κάνεις όλους αυτούς χάρη ; Πόσους θέλεις να φέρεις στον Χολαργό ; Απέναντι στην Τουρκία είναι άλλα 2.5 εκατ. λαθρο τριτοκοσμικοί . Κσι αυτούς εδώ θα τους φέρεις ; Και μετά και άλλους ..... και άλλους ..... άλλους . ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΧΑΡΟΥΛΗ ; Που ; Σε πιο νούμερο ; Η Ασία έχει 3.5 Δις κατοίκους . Είναι μυαλά αυτά που κουβαλάς ; Για τα Μνημόνια δεν λες τιποτα και είσαι και αριστερός του συριζα . Μας έχετε πηδήξει με τον ΕΝΦΙΑ κσι τους φόρους . Εάν εσύ είσαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ τότε η Μέρκελ είναι η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ . Α ρε Καραισκάκη που είσαι να .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι πραηματικοί πρόσφυγες είμαστε εμείς οι Έλληνες που με σκατο κυβέρνηση τους ελεεινούς αναρχοσυριζαίους είμαστε πρόσφυγες στον τόπο μας . Για τα δικά μας τα παιδιά δεν υπάρχει Πατριωτισμός ; Μόνο για τους Πακιστανούς φίλους σου σε ενδιαφέρει ; Μπορεί η χώρα να αντέξει εκατ. λαθρο τριτοκοσμικούς ; Το περασμένο Σάββστο μόνο στο Αιγαίο ήρθαν παράνομα 38.000 και όλοι μουσουλμάνοι . Τι θα τους κάνεις όλους αυτούς χάρη ; Πόσους θέλεις να φέρεις στον Χολαργό ; Απέναντι στην Τουρκία είναι άλλα 2.5 εκατ. λαθρο τριτοκοσμικοί . Κσι αυτούς εδώ θα τους φέρεις ; Και μετά και άλλους ..... και άλλους ..... άλλους . ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΧΑΡΟΥΛΗ ; Που ; Σε πιο νούμερο ; Η Ασία έχει 3.5 Δις κατοίκους . Είναι μυαλά αυτά που κουβαλάς ; Για τα Μνημόνια δεν λες τιποτα και είσαι και αριστερός του συριζα . Μας έχετε πηδήξει με τον ΕΝΦΙΑ κσι τους φόρους . Εάν εσύ είσαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ τότε η Μέρκελ είναι η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ . Α ρε Καραισκάκη που είσαι να ........... Σήκω Γέρο του Μωριά να δεις τους ξεφτιλισμένους αριστερούς ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ πως κατάντησαν την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΑΛΕ ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ . ΒΑΛΤΟ ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ DEFENCENET ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ . ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δηλαδή, πατριώτης είναι αυτός που συνδράμει τον ''αδελφό σομαλό'', τον ''αδελφό πακιστανό'' που θα βιάζει και θα σφάζει, έτσι ακριβώς ρε...(x)!! Πατριώτης είναι αυτός που ''φιλοξενεί'' ανοίγοντας το σπίτι του στον ''αδελφό μαροκινό'' για να τον κλέψει πρώτα και μετά να κάνει ότι κάνει και ο πακιστανός και ο σομαλός...;Mάλιστα, είσαι ''ωραίος'' ρε....(δεύτερη φορά γλυτώνεις το μπινελίκι)!!!
    Άρα ''πατριώτης'' είναι αυτός που ''χέζει τους συμπατριώτες του'' για να περάσουν καλά οι λαθρομεταναστές. Μήπως να τους δίνουμε και τις κατασχεμένες ``πρώτες κατοικίες΄΄ των ΕΛΛΗΝΩΝ;;;
    Και ποιος σου είπε ότι δεν θέλουμε τους λαθρομετανάστες ΜΌΝΟ στον δήμο μας; ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ρε....(άντε πάλι το γλύτωσες το ''στόλισμα'' και αυτή την φορά)!!!
    Που έμαθες γράμματα ρε, για να είναι ''άξια η αφεντιά σου'' να μας δώσει ''μαθήματα πατριωτισμού'';;;;
    Λοιπόν για να τελειώνουμε με ''ευφυολόγους'' σαν και εσένα, μια και καλή, και για να μην ''ξεθαρρέψουν'' και άλλοι αγκιτάτορες, χειρότεροι και από εσένα, ΠΡΩΤΑ όλοι εσείς, ΘΑ παίρνετε ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ένα-δύο ''σομαλομαροκινοπακιστανούς'', στην ηλικία των 20-25 χρόνων, θα τους κρατάτε για δύο χρόνια, θα πάθετε ότι πάθετε και μετά ''θα βουτάτε την γλώσσα στο μυαλό''...για να μιλήσετε!!!
    Και βεβαίως πολύ σωστά, οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε υπερήφανοι για τις αξίες που κληρονομήσαμε από του ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, αλλά για να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ και εμείς ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ στα παιδιά και τα εγγόνια μας, ΠΡΕΠΕΙ να διώξουμε ΟΛΟΥΣ τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!
    ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ένα-δυό ''σομαλομαροκινοπακιστανοί'' στην ηλικία των 20-25 χρονών που αναφέρεις, να ξέρεις, είναι σε ηλικία ''αναπαραγωγής'', φίλε/φίλη ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ. Προσοχή στις...''συνέπειες''!

      Διαγραφή
  21. μιλάμε για πολύ θράσος ρε παιδιά. πάντως ακόμα δεν πιστεύω αυτό που είδα από άνθρωπο που πριν λίγο καιρό ζητούσε την ψήφο μας, τι να πει κανείς, ο ΘΕΟΣ μας φύλαξε και ευτυχώς πάτωσε ο τυπάς.
    μπράβο σε όλους τους σχολιαστές που έστω και ανώνυμα πήραν και θα πάρουν θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το σχόλιο που λέει για τον Καραΐσκάκη και την Μπουμπουλίνα είναι καταπληκτικό . Ο Χάρης Καραϊσκάκης και η Μέρκελ ΜΠΟΥΛΙΝΑ . ΧΑ ΧΑ ΧΑ . Η απόλυτη ξεφτίλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος και να γελοιοποιηθεί . Μόνο ένας αριστερός μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ . ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ . ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΡΕ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μήπως μπορεί να μας πει κανείς όταν θα θελήσουν να πηδήξουν όλοι αυτοί οι λάθρο τι θα κάνουν ......... ποιον θα πηδήξουν ............. Μήπως κάποια συριζαία γνωρίζει κάτι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μετά το ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ, μήπως να κάνουμε πρόταση για ένα ακόμη ΝΟΜΠΕΛ; Αυτό το ΝΟΜΠΕΛ θα το πούμε ''ΝΟΜΠΕΛ ΒΛΑΚΕΙΑΣ'' !!!
    Πως σου φαίνεται Rouli;;;
    Καλή η ιδέα; Αν και δεν είναι ''δική σου''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι ντροπή σου να μιλάς για ηλικιωμένους κύριε ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΌΠΟΥΛΕ . Πριν λίγους μήνες μπήκαν στο σπίτι μου ρουμάνοι και μου πήραν ότι είχα αφού πρώτα με σακάτεψαν στο ξύλο τα κτήνη που εσύ προστατεύεις . Είσαι ο πολιτικός [παρεισακτος] ΧΟΛΑΡΓΟΎ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι έγινε ρε παιδιά...? Μετά την ''ξεφωνημένες'' πήξαμε και στους ανθέλληνες? Είναι της μόδας, ή έχει τόσο ''μαρούλι'' και εμείς κοιμόμαστε με τα... ''πατριωτικά τσαρούχια''???
    H.G

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για πες μας κύριε Χάρη πόσους ηλικιωμένους έχουν σακατέψει όλοι αυτοί οι λαθραίοι έξω από τράπεζες και μέσα στα σπίτια . Ουδέποτε έβγαλες μια ανακοίνωση συμπαράσταση για αυτό το απάνθρωπο γεγονός . Πρέπει να είσαι πολύ σκληρόκαρδος και να μην σέβεσαι τον συνάνθρωπο σου και ιδίως τους ηλικιωμένους και γι αυτό σήμερα μας χλευάζεις . Λίγο σεβασμό στην τυρίτη ηλικία δεν βλάπτει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΟΥΤΕ ΙΜΑΜΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λυπάμαι για τις ''απόψεις σου''!
    Λυπάμαι για σένα, που ''χάθηκες'' στις ιδεοληψίες σου!!!
    Λυπάμαι και για όλους τους αριστεριστές που μετά το ''ηθικό πλεονέκτημα'' που απώλεσαν άπαξ δια παντός, τώρα κοροϊδεύουν τον κόσμο με το...''νέο...αφήγημα(!)''
    Από ''νεολογισμούς'' χορτάσαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ...γάτα Ιμαλαϊων ο Χαράλαμπος!!!
    Αυτήν που ''έσκισε'' (χα χα χα) ο ...''αρχηγός''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτή την αγανάκτηση να την ''βλέπει'' ο δήμαρχος.
    Για να γνωρίζει, να μη πεί μετά ότι δεν ''ήξερε''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο στρατός που είναι ο στρατός ; Εσείς οι Στρατηγοί μόνο παράσημα είστε και παρελάσεις . Προσέχτε μην γίνετε χλεύη των δοσιλόγων του συριζα . Κρίμα . Διαβάστε λίγο ιστορία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ''ΤΡΙΖΟΥΝ'' τα κόκκαλα τα ΙΕΡΑ, ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ που έχυσαν το αίμα τους για τέτοιους απόγονους !!!
    ''ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΝΔΕΚΑ (11)τόσα είναι τα μέτρα ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 400 χρόνια σκλαβιάς και φυλακής . 400 χρόνια ΦΡΙΚΗΣ και ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ . 400 ΧΡΌΝΙΑ μιας φρικιαστικής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ όπου χάθηκε μια Ελλάδα . Περίπου 12.5 εκατ. Έλληνες χάθηκαν σφαγιάσθηκαν δολοφονήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια της Οθωμανικής σκλαβιάς . 987.500 χιλ. ΈΛΛΗΝΕΣ Αρματολοί και Κλέφτες έπεσαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδος . Αμέτρητα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ . ΚΟΥΓΚΙ ΑΡΚΑΔΙ ΜΑΝΙΑΚΙ ΑΛΑΜΑΝΑ ΧΙΟΣ ΨΑΡΆ ............... Ποτάμι το αίμα χύθηκε . Στην Σμύρνη το 1922 εξόντωσαν 1.5 εκατ. Έλληνες . Σφαγή και στην Κύπρο το 1974 με 250.000 Έλληνες πρόσφυγες . Παντού ΧΑΛΑΣΜΟΣ και ΣΦΑΓΕΣ αθώων ψυχών από τα στίφη των μακελάρηδων του Ισλάμ . Και τώρα αριστεροί ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ γεμίζουν την Ελλάδα με εκατ. ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ . θέλουν και την ψυχή μας τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ . ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΟΚΑ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΥΣΙΔΕΣ ΜΑΣ . ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ . ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 400 χρόνια σκλαβιάς και φυλακής . 400 χρόνια ΦΡΙΚΗΣ και ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ . 400 ΧΡΌΝΙΑ μιας φρικιαστικής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ όπου χάθηκε μια Ελλάδα . Περίπου 12.5 εκατ. Έλληνες χάθηκαν σφαγιάσθηκαν δολοφονήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια της Οθωμανικής σκλαβιάς . 987.500 χιλ. ΈΛΛΗΝΕΣ Αρματολοί και Κλέφτες έπεσαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδος . Αμέτρητα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ . ΚΟΥΓΚΙ ΑΡΚΑΔΙ ΜΑΝΙΑΚΙ ΑΛΑΜΑΝΑ ΧΙΟΣ ΨΑΡΆ ............... Ποτάμι το αίμα χύθηκε . Στην Σμύρνη το 1922 εξόντωσαν 1.5 εκατ. Έλληνες . Σφαγή και στην Κύπρο το 1974 με 250.000 Έλληνες πρόσφυγες . Παντού ΧΑΛΑΣΜΟΣ και ΣΦΑΓΕΣ αθώων ψυχών από τα στίφη των μακελάρηδων του Ισλάμ . Και τώρα αριστεροί ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ γεμίζουν την Ελλάδα με εκατ. ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ . θέλουν και την ψυχή μας τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ . ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΟΚΑ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΥΣΙΔΕΣ ΜΑΣ . ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ . ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μην κάνεις πίσω Δήμαρχε . Έχεις ένα όνομα και πρέπει να το τιμήσεις . Μην τους φοβάσαι . Εάν κρατήσεις στάση Πατριωτική , όπως λέει και ο Κουγιουμτζόπουλος . όλοι θα μιλούν για σένα με ΣΕΒΑΣΜΟ και ΤΙΜΗ στα δύσκολα χρόνια που ζούμε . Η Ιστορία θα αναδείξει τους προδότες και θα δοξάσει τους Πατριώτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σένα ''πατριωτική'' στάση είναι να πάρουμε τους μισούς λαθροεισβολείς από τα νησιά και να τους μεταφέρουμε στην ενδοχώρα. Δηλαδή με απλά λόγια, τα πέντε εκατομμύρια λαθρομετανάστες να τα ''κρατήσουμε'' και να τους έχουμε σε όλες τις πόλεις και χωριά της χώρας! Μάλιστα, κατάλαβα 8:55μμ! ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ από άκρη σε άκρη. Αυτή την ''λύση'' προτείνεις!!!
      Για μένα, όλοι αυτοί οι λάθρο δεν έχουν καμμιά δουλειά στην χώρα μου, δεν τους κάλεσα, δεν ήρθαν νόμιμα, δεν είναι χρήσιμοι, είναι και εχθρικοί...αν δεν το έχεις καταλάβει!!!
      ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ είναι να απελαθούν όλοι, ΟΛΟΙ...
      Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, στην Ευρώπη ΈΧΟΥΝ ΚΛΕΊΣΕΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ, οι ''κουτόφραγκοι(!!)'' και εσύ ο ''έξυπνος'' το ''παίζεις πατριώτης'' τύπου I LOVE LATHRO...!
      Και θέλεις να με ''πείσεις'' μετά από όλα αυτά ό,τι έτσι θα ''σώσουμε'' τα νησιά μας, ε όχι ρε ''πατριώτη'' που νομίζεις ότι θα σας δικαιώσει και η Ιστορία...!
      ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

      Διαγραφή
    2. ΝΟΜΠΕΛ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

      Διαγραφή
    3. ΝΟΜΠΕΛ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!
      ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

      Διαγραφή
  40. Για ποιο ``βάρος που μου αναλογεί΄΄ μιλάς ρε ''φίλε'';;
    Τι βάρος είναι αυτό που εννοείς;;
    Ωρα είναι να μας πείς ότι είμαι υποχρεωμένος(!) να έχω τον ''υιοθετημένο'' πακιστανό αφγανό μαροκινό σομαλό νιγηριανό γεωργιανό τουρκμένο και ότι άλλο διάβολε κυκλοφορεί στην Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ένας αριστερός Πατριώτης . Ένας που να σεβαστεί την Ιστορία και τον Πολιτισμό αυτής της χώρας . Ένας αριστερός που να φοράρει παντελόνια . Ένας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό εντάσσεται στις παραδοξολογίες..!
      Η, αλλιώς ''σχήμα οξύμωρο'' !!!

      Διαγραφή
  42. Εμένα μια σύνταξη μου αναλογεί και την μισή μου την έφαγε ο φίλος σου ο απατεώνας ο Τσίπρας και την άλλη μισή θέλεις να την φας εσύ Κουγιουμτζόπουλε για να ταίζεις τους λαθρομετανάστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλώ τον Δήμαρχο να μην κάνει πίσω στο θέμα των λαθρομετσναστών και να σεβαστεί το όνομα του . Τον αριστερούλη ειρωνικά τον αποκαλώ πατριώτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ...καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγαπητέ Χάρη. Είμαστε Έλληνες και στη φύση μας είναι να συμπονούμε και να στηρίζουμε τους κατατρεγμένους. Όμως σήμερα αντιμετωπίζουμε οργανωμένη προσπάθεια αλώσεως της πατρίδας μας,με όπλο , σχέδιο και δούρειο ίππο τους μετανάστες λαθραίους ή μη. Όπως όλοι γνωρίζουμε η πατρίδα μας έχει βιώσει πολέμους, κατακτήσεις, σφαγές και διωγμούς. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους έμειναν στην πατρίδα, αγωνίστηκαν, υπέφεραν, πεθάναν,έχασαν τις οικογένειες τους, τις περιουσίες τους αλλά δεν έφυγαν ή καλύτερα δεν δραπέτευσαν.Δεν δύναμαι ως εκ τούτου να καταλάβω ή να συμπονέσω αυτούς που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους στην δύσκολη στιγμή για να σώσουν το σαρκίο τους. Ακόμα και αν δεν συμφωνείς με τα παραπάνω, είναι γνωστό ΓΕΓΟΝΟΣ ότι μαζί με τους μετανάστες εισέρχονται σωρηδόν στοιχεία με γνωστούς στόχους και προθέσεις. Παράδειγμα. Έχω μία φίλη στη Κώ η οποία διατηρεί μαγαζί τουριστικών ειδών.Ένας από αυτούς εισήλθε στο μαγαζί της για να ζητήσει νερό. Η φίλη μου του είπε τι έρχεστε να κάνετε εδώ που εμείς καλά -καλά δεν μπορούμε να ζήσουμε. Η απάντηση κοιτώντας την στα μάτια του καημένου μετανάστη. Ερχόμαστε για να σας διώξουμε.Αν θεωρείς το παραπάνω υπερβολικό ή ψευδές, θα σε ρωτήσω πως κρίνεις την κατα χιλιάδες οργανωμένη προώθηση όλων αυτών από τους τουρκους στην Πατρίδα μας???.Επίσης δεν είδα εσένα τον ανθρωπιστή να ξεσπαθώνεις για την εκστρατεία υποβαθμίσεως,αλλοιώσεως της ελληνικής παιδείας και διακίνησης ναρκωτικών στα σχολεία μας, ή για τα προβλήματα που οι Έλληνες αντιμετωπίζουν. Αν πάλι πιστεύεις πραγματικά αυτά που λες γιατί δεν φροντίζεις να φιλοξενήσεις μία οικογένεια μεταναστών στο σπίτι σου για να μας δώσεις το καλό παράδειγμα ή τουλάχιστον να υποστηρίξεις εμπράκτως τα λεγόμενα σου??? Για να τελειώνουμε. Θα σου θυμίσω ότι πριν από λίγα μόλις χρόνια, τρία νομίζω, διώξαμε τους λαθρομετανάστες΄παραεμπόρους που είχαν κάνει κατοχή στη μεσογείων, χωρίς να ανοίξει μύτη. Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Συμπληρωματικά και με κάθε σεβασμό θα ήθελα να απευθυνθώ στους γράφοντες απαντήσεις και σχόλια και να τους παρακαλέσω να το κάνουν επώνυμα, έχοντας το θάρρος της γνώμης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δυστυχώς δεν υπάρχει αριστερός που να νιώθει Έλληνας η Πατριώτης . Όλοι τους ξένα συμφέροντα υπηρετούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τι το ήθελες ρε Χάρη το άρθρο, κατάλαβες τώρα ό,τι ''δεν θα περάσει έτσι εύκολα το σχέδιο'';
    Και μην έχεις ως άλλοθι ότι είναι ανώνυμα τα σχόλια, και συνεπώς μη υπολογίσιμα, γιατί πίστεψέ με πίσω από το ''πληκτρολόγιο'' είναι και γνωστοί σου, ή και φίλοι...!
    Την ΟΥΣΙΑ να κοιτάξεις και αυτή είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ!!! Αν είσαι διορατικός θα πιάσεις την ''ατμόσφαιρα'', αλλά και την ''μυρωδιά της...''
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εμένα κύριε Κουγιουμτζόπουλέ μου, μου αναλογεί μια πατρίδα ελεύθερη, ελληνική, μου αναλογεί ένα σύστημα υγείας, μου αναλογεί εργασία, μου αναλογεί ένα σπίτι, μου αναλογεί μια οικογένεια, μου αναλογεί ασφάλεια, μου αναλογεί ασφάλιση, μου αναλογεί ηρεμία, μου αναλογεί ΕΛΛΑΔΑ. Μου αναλογεί μέλλον, μου αναλογεί όνειρο, μου αναλογεί παιδεία, μου αναλογεί καλλιέργεια του πνεύματος και της ψυχής.
    Μου αναλογεί ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, μου αναλογεί ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, μου αναλογεί ΣΤΡΑΤΟΣ που να εγγυάται τα σύνορα της πατρίδας μου και να μην κάνει την υπηρέτρια των λάθρο, ... τέτοια πράγματα μου αναλογούν. Τώρα, από πού προέκυψε και μου αναλογεί "βάρος" για τους λάθρο, δεν το καταλαβαίνω!
    Πώς έγινε ξαφνικά, και έπηξε η Ελλάδα στους ανθέλληνες και γίνανε όλοι αλληλέγγυοι και φιλο-ιρανοί/φιλο-πακιστανοί/φιλο-αφγανοί/φιλότουρκοι;
    Άμα είναι όντως τόσο κατατρεγμένοι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, γιατί δεν τους συμπονούν και οι άλλες χώρες, και τους συμπονούμε μόνο εμείς;
    Κάτι δεν κολλάει!
    Τυχαίο και το γεγονός, ας πούμε, ότι απαγορεύτηκε στον Μεσογαίας να μιλήσει σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;
    Τυχαίο ότι όλοι οι δήθεν αλληλέγγυοι βγάζουν σπυριά με οτιδήποτε ελληνικό;
    Τυχαίο; δεν νομίζω! (που έλεγε και η πολύ πετυχημένη διαφήμιση).
    Γι αυτό, όπως πολύ σωστά αναφέρουν και οι συνσχολιαστές, πάρτε μια οικογένεια λάθρο στο σπίτι σας. Και αφού τους κρατήσετε κανά δυο χρόνια, βγάλτε ένα δελτίο τύπου και ενημερώστε μας σας παρακαλώ, ώστε να ξέρουμε κι εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μετά μας λένε ότι έφταιγε ο Παπαδόπουλος που τους έστελνε δωρεάν διακοπές στα ξερονήσια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν είναι ρατσισμός δεν είμαστε φασίστες αγανακτισμενοι είμαστε. Θα μας ανάγκασε τελευταία να είμαστε ξένοι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Κάνετε λάθος πολύ η μεγάλο λάθος. Θέλουν να μας καταστρέψουν, να καταστρέψουν την ιστορία μας το έθνος μας. Είναι πολύ γελασμενοι . Απλά μια κουβέντα μην διανοηθει και παρθει μια τέτοια απόφαση γιατί χαθηκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο Κεχρής ο Τούτουζας ο Τίγκας ο Οικονόμου ο Νομικός και οι άλλοι τι λένε ; Πάλι το κορόιδο κάνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Να ενημερωθούν όλοι οι κάτοικοι για τα ύπουλα και σκοτεινά σχέδια της Γ....... να φέρει Αφγανούς και Νιγηριανούς δολοφόνους και βιαστές στον Χολαργό . Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τι λέει ; Γιατί δεν μιλάνε ; Μόνο λόγια είναι και τίποτε άλλο . Συνιστώσα του ΤΣΥΡΙΖΑ είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δώστε λεφτά στα Νοσοκομεία ρε αλήτες ξεφτιλισμένοι συριζαίοι να πάρουν φάρμακα που δεν υπάρχουν και πεθαίνουν χιλιάδες Έλληνες . Ντροπή σας ανθέλληνες καθάρματα αριστεροί . Να πάτε στο Πακιστάν να ξεβρωμίσει ο τόπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015
    ΣτΕ: "Όχι σε νομιμοποίηση μεταναστών - Όχι στην παραμονή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα"
    Το ΣτΕ βάζει φρένο στο ανεξέλεγκτο κύμα εισόδου προσφύγων και στην παροχή προσωρινής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ δεν επιτρέπει παραμονή στην Ελλάδα παράτυπων προσφύγων.
    Παράλληλα, επέστρεψε ως μη νόμιμο στους εννέα συναρμόδιους υπουργούς το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο επιχειρήθηκε η νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων εκτοπισθέντων από τις πατρίδες τους αλλοδαπών.
    Όμως, υπογραμμίζει το ΣτΕ, ο επίμαχος νόμος 3907/2011, δεν παρέχει στους αρμόδιους κρατικούς φορείς να θεσπίσουν «διατάξεις με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα να χορηγηθεί αθρόως και σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων το καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους άνευ καθορισμού κριτηρίων και προϋποθέσεων συναφών προς το καθεστώς αυτό και με τις οποίες μεταβάλλονται κατ’ ουσία οι οριζόμενες από τις πάγιες διατάξεις προϋποθέσεις χορήγησης του εν λόγω καθεστώτος».
    στις Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. O Τ.Σόρος θέλει "ανοιχτά σύνορα"



    Τι κοινό έχει ο εβραιος επενδυτής Τζορτζ Σόρος με τους «αναρχικούς»; Τα «Ανοικτά Σύνορα». Τι κοινό έχει ο άθεος Τζορτζ Σόρος με τους χριστιανούς; Πάλι τα «Ανοικτά Σύνορα».
    Ανοικτά σύνορα σημαίνει ανεξέλεγκτη μαζική εισροή μεταναστών, παροχή αμνηστίας στους ήδη εισελθόντες παράνομους και εν συνεχεία παροχή ιθαγένειας και τελικά, αλλοίωση δημογραφική και πολιτιστική του κράτους υποδοχής. Δεν υπάρχει τίποτα «ανθρωπιστικό» εδώ και φυσικά τίποτα «χριστιανικό», παρά ένα ΣΧΕΔΙΟ που βολεύει αφάνταστα τα άτομα τύπου Σόρος. Βλέπετε το ιερατείο της νέας παγκόσμιας τάξης και η ελίτ που συχνάζει σε υπερεθνικές Λέσχες και διαχειρίζεται την παγκοσμιοποίηση επενδύουν στις πολυφυλετικές - πολυπολιτισμικές - πολυθρησκευτικές κοινωνίες, ώστε να επιτευχθεί η εξόντωση του έθνους και η ομογενοποίηση του κόσμου.
    Ένας τέτοιος ομογενοποιημένος κόσμος που θα αποτελείται από άτομα χωρίς ταυτότητα ή άτομα που θα ντρέπονται και θα φοβούνται να δηλώσουν την ταυτότητά τους, θα μπορεί πιο εύκολα να κυβερνηθεί από μια «παγκόσμια κυβέρνηση» που στην ουσία θα αποτελεί μια παγκόσμια τυραννία. Για αυτούς τους λόγους σήμερα κάθε χώρα στην ‘Δύση’ (αλλά και όχι μόνο) αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με την μαζική μετανάστευση. Οι κυβερνήσεις μοιάζουν ανήμπορες ή απρόθυμες να προστατεύσουν τα σύνορά τους και τον λαό τους και μοιάζουν να αποδέχονται τα κύματα των μεταναστών ως «πεπρωμένο»!
    Γνωρίζοντας ότι η θρησκεία ακόμα παίζει τεράστιο ρόλο στις κοινωνίες και στοχεύοντας κυρίως - ή μάλλον αποκλειστικά - στους χριστιανούς, η ελίτ προσπαθεί καπηλεύοντας την έννοια της «αγάπης» να πείσει τους πιστούς ότι είναι «Νόμος του Χριστού» να δεχόμαστε κάθε παράνομο ξένο στην χώρα μας, ακόμα και αν οι αριθμοί των λαθρομεταναστών είναι πλέον μη διαχειρίσιμοι, καθώς και ότι τα σύνορα «χωρίζουν τους ανθρώπους», ενώ ο Θεός μας θέλει «ένα»*.
    Στο έργο τους αυτό βρίσκονται πρόθυμοι συμπαραστάτες ή όργανα του ίδιου νεοταξικού project υψηλόβαθμοι θρησκευτικοί λειτουργοί και θεολόγοι ή θεολογίζοντες που επιχειρούν, είτε με δακρύβρεχτα κείμενα και κηρύγματα, είτε με οιονεί ‘αφορισμούς’ να κάμψουν τις αντιστάσεις των πιστών και φυσικα νεοταξικα κομματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες
    Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 - 15:45 379

    Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες

    Σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, ο Ν. Κοτζιάς, προέβη σε μία συγκλονιστική ομολογία περί του τι ακριβώς συμβαίνει με την επερχόμενη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο θα τινάξει στον αέρα την Ελληνική Οικονομία, διαλύοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και «τελειώνοντας» τους συνταξιούχους.

    Αυτό που είπε ουσιαστικά ο Κοτζιάς είναι αυτό που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, δηλαδή ότι όλα γίνονται για τους λαθρομετανάστες και ότι οι Έλληνες πληρώνουν με το αίμα τους την σίτιση, στέγαση κλπ των λαθρομεταναστών. Ιδού η δήλωση στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων:

    Δημοσιογράφος: Τον προηγούμενο χρόνο έφτασαν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Πόσο δαπανηρή ήταν αυτή η εξέλιξη για την κυβέρνησή σας;

    Κοτζιάς: Έχουμε δαπανήσει περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη. Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων που τώρα μας επιβάλλει η τρόικα.

    Αν, λοιπόν, η κυβέρνηση άφηνε την ιδεοληψία των «ανοιχτών συνόρων», ούτε περικοπές συντάξεων θα χρειάζονταν να γίνουν, ούτε τρομοκρατικές ενέργειες θα υπάρχαν στην Ευρώπη και ίσως αύριο στην Ελλάδα. Γιατί, όμως, επιλέγεται αυτή η πολιτική; Ελέω των διαταγών των ταγών της παγκοσμιοποίησης και της διεθνιστικής ιδεοληψίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πριν λίγες ημέρες στην Περικλέους Αφγανοί λαθρομετανάσυες έσπασαν στο ξύλο δύο ηλικιωμένους και τους πήραν γύρω στα 75 ευρώ που είχαν μαζί τους . Τέτοια κρούσματα όπου ηλικιωμένοι έπεσαν θύματα λαθρομεταναστών και άγριου ξυλοδαρμού είναι χιλιάδες στον Χολαργό κύριε Κουγιουμτζόπουλε . Γιατί μέχρι τώρα εσύ και το συνάφι σου δεν καταδίκασες αυτές τις εγκληματικές και άνανδρες πράξεις βίας από λαθρομετανάστες ; Μου κάνει άσχημη εντύπωση η προκλητική αδιαφορία των τοπικών παραγόντων Παπαγου Χολαργού που δεν πέρνουν θέση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα . Στις επόμενες εκλογές θα ψάχνουν την ψήφο τους . Εάν ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος αρνηθεί αποφασοστικά να έρθουν λαθρομετανάστες στον Δήμο μας θα είναι για πολλά χρόνια Δήμαρχος . Προσοχή σε όλους γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει και οι εγκληματίες καραδοκούν . Προσοχή στις μπαλκονόπορτες και στα παράθυρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αγαπητέ μου φίλε τον χάρη δεν τον ενδιαφέρει το δράμα χιλιάδων ηλικιωμένων και τους ξυλοδαρμούς που υφίσταται ο κάθε ένας από αυτούς καθημερινά από λαθρομετανάστες εγκληματίες διότι ο χάρης και ο κάθε αριστερός ρούλης θέλει την Ελλάδα αποικία λαθρομεταναστών . Όλοι οι αριστεροί είναι ανθέλληνες . 70 περίπου μηνύματα και όλοι τον βρίζουν . Ξεφτίλα τον έκαναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Οι αριστερές ΜΚΟ έχουν βγάλει πολλά εκατ. ευρώ πατώντας πάνω στα πτώματα χιλιάδων εξαθλιωμένων . Ένα βρώμικο σκηνικό με πρωταγωνιστές τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ , Μυστικές Τουρκικές Υπηρεσίες και χιλιάδες αριστερές ΜΚΟ του Γ......... ΣΥΡΙΖΑ ΌΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ ΙΜΑΜΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ . ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ......... ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ιούδες , Πράκτορες , Άθεοι και μισάνθρωποι άλωσαν τις ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ της Πατρίδος μας και της Ιστορίας μας . Άνθρωποι που σπαταλούν τον χρόνο τους σε ανθελληνικές ενέργειες οι συριζαίοι κατόρθωσαν να αρπάξουν την εξουσία στηριζόμενοι στην αφέλεια και την άγνοια σημαντικής μερίδας του Ελληνικού πληθυσμού . Άνθρωποι χωΡίς ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ που δεν έχουν ποτέ μοχθήσει στην ζωή τους μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικία χρέους και Λαθρομεταναστών . Η απάντηση μας είναι ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ της βρομο αριστεράς . Η ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΔΙΓΕΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Το δικό σου βάρος πόσους εγκληματίες λαθρομετανάστες αναλογεί στο σπίτι σου φυσικά πρώην σύντροφε Χάρη . Ο Άνεργος πρώην Προλετάριος με τα τρία Άνεργα παιδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Και κάτι ακόμη πρώην σύντροφε χάρη που ξέχασα να σου πω . Στο δικό μου σπίτι δεν αναλογεί κανένας λαθρομετανάστης ούτε τους θέλω στον Χολαργό . Άσε που αυτά τα αποβράσματα με έχουν κατακλέψει τρεις φορές . Οι φίλοι σου με έχουν κάνει νοικοκύρη . Με ρήμαξαν . Και να σου δώσω και μια πληροφορίσ . Μέχρι τέλος του μηνός έχω μόνο 123 ευρώ για περάσω εγώ και η οικογένοια μου . Τα άλλα θα τα δώσω σε φόρους και χαράτσια γιατί ο δικός ο απατεώνας μας έχει ξεσκίσει . Αυτά για τώρα . Ο πρώην Προλετάριος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Η είδηση είναι εκπληκτική και αξίζει κύριε Χάρη να την μάθουν όλοι οι Έλληνες . Δεκάδες Έλληνες Αξιωματικοί και Στρατιώτες αρνήθηκαν σε πολλά στρατόπαιδα να γίνουν ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και τιμωρήθησαν με βαριές ποινές από τους ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΣΙΠΡΑ και ΧΑΝΟΥΜ ΚΑΜΜΕΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Έστειλα το παιδί μου να υπηρετήσει την Πατρίδα σε ένα νησί του Αιγαίου και τον τιμώρησαν επειδή αρνήθηκε να πάει να δουλέψει σε στρατόπεδο λαθρομεταναστών φοβούμενος αρρώστιες και τις συμμορίες που οργιάζουν εκεί μέσα . Σαν δεν ντρέπονται λίγο οι παλιάνθρωποι που κατέστρεψαν την Πατρίδα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΚΤΑΚΤΟ πριν από λίγο . Σκουρόχρωμοι κλέφτες μάλλον πακιστανοί έκλεψαν τσάντα γριούλας και το έσκασαν προς ρο ΜΕΤΡΟ Χολαργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Στείλτε το ΕΚΤΑΚΤΟ (για τους σκουρόχρωμους κλέφτες, κ.λπ.) στον σύμβουλο του κου Πρωθυπουργού. Θα επιληφθεί ΑΜΕΣΑ. Από ό,τι διαβάζω στο βιογραφικό του (σε σημερινή ανάρτηση εδώ) έχει ασχοληθεί πολύ με την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
    Οπότε, θα ασχοληθεί και με αυτό. Να είστε σίγουρος.

    Και στείλτε το και στον κύριο Κουγιουμτζόπουλο. Και αυτός θα ασχοληθεί.
    Μέσα στις 8 προτάσεις... δεν υπάρχει καμία για τους σκουρόχρωμους κλέφτες...;

    Η Ελλάς εάλω. Απλά. Όλα τα άλλα, είναι απλώς λόγια για να περνάει η ώρα μας, μια και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μπορούμε εάν το θελήσουμε και ενωθούμε να τους πηδήξουμε όλους αυτούς τους σνθέλληνες . Στο χέρι μας είναι , αλλιώς θα μας λιώσουν οι ΚΛΕΦΤΕΣ και τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ του ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μπορούμε εάν το θελήσουμε και ενωθούμε να τους πηδήξουμε όλους αυτούς τους σνθέλληνες . Στο χέρι μας είναι , αλλιώς θα μας λιώσουν οι ΚΛΕΦΤΕΣ και τα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ του ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πεινάμε ρα καθάρματα του συριζα / άρπσζα . Πεινάμε ρε αλήτες . Βασικά πράγματα στο σπίτι μας και δεν τα έχουμε και εσείς έχετε χεστή στο ευρώ . Πότε θα έρθει η ώρα να σας πηδήξουμε ξεφτιλισμένοι κλεφταράδες βρωμόσκυλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Τα ήθελες και τα έπαθες κε eight proposals...!
    Σε κάθε περίπτωση πάντως, καταλάβαμε γιατί βγήκες να πεις αυτές τις μ....ες! Μάλλον είχε προηγηθεί συνεννόηση με τα αναρχοκουμούνια της κουκούλας, που θέλουν να κάνουν και ''συλλαλητήριο'' στον Παπάγο, για να διαδηλώσουν την ''αλληλεγγύη τους'' για... τα φασιστικά και ρατσιστικά τους αισθήματα που ''τρέφουν'' προς τους Έλληνες!!!
    Θα αναμένουμε και από ''άλλους αλληλέγγυους'' με την ίδια μούρη ανάλογες ''χαριτομενιές'', έως να καταφέρετε να μας επιβάλλετε τους λάθρους με το έτσι θέλω, επειδή σας προστάζει η θολοκουλτούρα της αριστερίστικης ιδεοληψίας !!!
    Μ.Φ.π,σ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Είδες το τσουνάμι που ''σηκώθηκε''. Είσαι νοήμων άνθρωπος. Ζύγισε την κατάσταση νηφάλια και αποφάσισε...!
    ``Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη...ο κουτός ποτέ!!!΄΄
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Κύριε Μένιππε, εύγε, παρατηρώ τα σχόλιά σας, εύστοχα πάντα.
    Το τσουνάμι σηκώθηκε, αλλά... οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί. Τα "προσφυγόπουλα" στα σχολεία, οι καθηγητές "εθελοντές και άλλες δομές που θα συζητηθούν", "όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά", "απαγόρευση της παρουσίας των ιεραρχών στα σχολεία"... όλα δια χειρός Ν. Φίλη.
    Έχετε καμία αντίρρηση ότι ο κύβος ερρίφθη;
    Εγώ δεν έχω.
    Απλά προσεύχομαι κάθε πρωί και κάθε βράδυ μη βρεθεί μπροστά μου κανένας σκουρόχρωμος. Σε μένα και στην οικογένειά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε, έχεις δίκιο, όμως ας το παλέψουμε όσο μπορούμε, και στο τέλος εμείς θα κερδίσουμε... για την Ελλάδα!
      ``Την προδοσία πολλοί αγάπησαν...τον προδότη ουδείς!΄΄

      Διαγραφή
  75. ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΡΟΜΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΡΟΜΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ . ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΩΝ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Όχι μόνο σε κάποιους ''άρεσε'' η... παρέμβαση και δεν τους ''ξένισε καθόλου'', αλλά από τον ''ενθουσιασμό τους...ξέσπασαν σε δεκάδες σχόλια'', όλα υπέρ της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
    Μερικοί στην περιοχή δεν βάζουν, μυαλό(!), ούτε και με... μεταμόσχευση!!! Τι να κάνουμε τώρα!!!
    I LOVE ...FOOLISH !!
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Που είσαι Παπαδόπουλε . Που είσαι ΑΘΑΝΑΤΕ ΗΓΕΤΗ να δεις τους προδότες πολιτικούς πως κατάντησαν την χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ξεσηκωθείτε ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ...... ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή