Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ο ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΪΤΕΡΗΣ!

Μεταξύ των προσκεκλημένων του Δημάρχου στην εκδήλω­ση του VERDE των Θεοφανείων καλεσμένος ήταν και ο κ. Λάζαρος Παϊτέρης (φωτό). Ο κ. Παϊτέρης υπήρξε ο «άνθρω­πος» της προηγούμενης διοίκησης του κ. Ξύδη, ο οποίος λει­τουργούσε πάντοτε ως «άμεσος δράση» στα επείγοντα...

περιστατικά που είχαν να κάνουν με κατασκευές, επισκευές κτη­ρίων και εγκαταστάσεων.
Είναι χαρακτηριστικά τα παραδείγματα, τότε με την πυρκα­γιά στο Δήμο Παπάγου, όπου υπέστησαν σοβαρές ζημιές ο πρώτος όροφος και το ισόγειο του Δημαρχείου και ο κ. Παϊ­τέρης ανταποκρινόμενος στην παράκληση του κ. Ξύδη επα­νέφερε το κτήριο στην προηγούμενη κατάσταση μέσα σε χρόνο ρεκόρ των 3 ημερών!
Επίσης, ένα άλλο περιστατικό που το ζήσαμε προσωπικά, ήταν η περίπτωση του παιδικού σταθμού Παπάγου, όπου ενώ το οίκημα ήταν σε κακή κατά­σταση λίγες μέρες πριν από την έναρξη λειτουργίας των παι­δικών σταθμών και μέσα σε χρόνο ρεκόρ, ύστερα από παρά­κληση της τότε αντιδημάρχου κ. Κούτρα και του κ. Ξύδη, δια­μόρφωσε τον χώρο και στα εγκαίνια κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό το αληθινό θαύμα.
Βεβαίως, όλα αυτά δεν έγιναν δωρεάν. Πάντα ο κ. Παϊτέρης αμειβόταν για τις υπηρεσίες εξπρές που πρόσφερε. Πάντα όμως, τα χρήματα τα οποία έπαιρνε ήταν πολύ λιγότερα σε σχέση με τις πραγματικές τιμές που κόστιζαν τα διάφορα έργα. Όμως, επειδή στην Ελλάδα ζούμε, τον κ. Παϊτέρη υπήρ­ξαν άνθρωποι που τον δυσφήμισαν ότι δήθεν έπαιρνε τις δου­λειές με απευθείας αναθέσεις. Αν κανείς μπορέσει να έχει κάποια πρόσβαση στις οικονομικές υπηρεσίες του δήμου, θα διαπιστώσει ότι οι τιμές και τα χρήματα τα οποία εισέπραττε ήταν πού λιγότερα από αυτά που θα έπαιρνε ο οποιοδήποτε άλλος κατασκευαστής.
Για τις δωρεές του κ. Παϊτέρη στην πόλη μας ο ίδιος μας παρακάλεσε να μην αναφερθούμε ποτέ.
 (από το τελευταίο τεύχος του "Αντίλογου Χολαργού")


5 σχόλια:

  1. Που τον θυμήθηκες αυτόν ρε Μάκη. όλες τις απ ευθείας αναθέσεις του Ξύδη τις έπαιρνε σε μια νύχτα. Όλοι είχαν κράξει τότε τον Ξύδη για τις δουλειές που έκανε μ αυτόν για αυτό και εξαφανίστηκε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... ο σφουγκοκωλάριος των δημάρχων που γελάει σαν ηλίθιος...σε όλα τα σκατά ''μαϊντανός'' ο καρπαζοεισπράκτορας μπαλούρδος και δεν μιλάω για τον Παϊτέρη, ούτε και για τον Λιάκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Παϊτέρης ,είναι ο άνθρωπος, που προσέφερε εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες του ,όπου του ζητήθηκε απλόχερα και εισέπραξε αχαριστία.Τρανταχτό παράδειγμα ,η προσφορά του στο ίδρυμα "Αντιγόνη Ζουρούδη".Κάποιοι γνωρίζουν ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλός φίλος και παλιός συνεργάτης ο κος Παιτέρης έχει προσφέρει πολλά στο Δήμο σιωπηρά χωρίς τυμπανοκρουσίες όπως αρμόζει σε κάποιον που νοιάζεται για την ουσία και όχι για την επιφάνεια. Δυστυχώς το παράδειγμά του δεν το ακολουθούν όσοι πράττουν ακριβώς το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μιλάμε για τον Παϊτέρη, ούτε για τον δήμαρχο, μιλάμε για τον γλύφτη που ``όπου γάμος και χαρά η Βασίλο πρώτη΄΄!
    Μέγας σφουγκοκωλάριος...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή