Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!! Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!!!

Σκεφθήκαμε αρκετά για το αν έπρεπε να δώσουμε στη δημοσιότητα....


αυτές τις εικόνες φρίκης. Όμως, στις στιγμές που ζούμε, με τα δολοφονικά χτυπήματα των τζιχαντιστών ισλαμιστών, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στη Μέση Ανατολή, με τις χιλιάδες σφαγές αθώων ανθρώπων και με δεδομένο ότι μέσα στη χώρα μας έχουν ήδη εισβάλει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες ισλαμιστές, αποφασίσαμε να δείξουμε τις εικόνες αυτές. Για να δείξουμε στον κόσμο ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του ισλάμ. Τον φανατισμό και τα δολοφονικά ένστικτα που καλλιεργεί στους πιστούς του. Οι περισσότεροι ισλαμιστές έχουν γαλουχηθεί με αυτή την αντίληψη: της σφαγής των αλλόθρησκων. Δείτε τι γράφει ο  Sokratis Lasdas που ανήρτησε τη φωτό στο προφίλ του:
"Είδα τη φωτογραφία σε σχόλιο άλλου και πιστεύω πρέπει να δούνε όλοι σε αυτή την τραγική εικόνα της ανθρωποθυσίας σε στυλ halal το πραγματικό φρικτό πρόσωπο του Ισλάμ: 

Islamists killing a woman by slitting her throat and capturing her blood in a bowl,
holding her firm as her life literally drains from her neck. Such forms of execution are intended to intimidate others". 

Για την πιο πάνω φωτό με το μωράκι να το σημαδεύουν τρία όπλα, διαβάζουμε από το catholic.org:
"A child is photographed, waiting to be killed by militants. ISIS uses these images to terrorize others and to glorify their spree of terror".

8 σχόλια:

  1. Το άρθρο είναι ψεύτικο
    http://ellinikahoaxes.gr/2016/03/08/deite-ti-sas-perimenei-ellines/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και σου λεει ο αλλος οτι ειναι ωευτικο... γιατι πιστευεις τον αλλο και οχι αυτον?

      Διαγραφή
    2. αασε που το λινκ που εβαλες δεν εχει σχεση με αυτο... επισης γνωριζω οτι το κανουν αυτο κι μετα το πουλουν !!! για να επιδηξουν τη δυναμη τους....

      Διαγραφή
    3. Ψεύτικη είναι η πηγή του άρθρου

      Διαγραφή
  2. Εαν κανουν κατι τετοιο θα τους κρινει ο Θεος! οπως και ολους μας! Δεν εχει κανεις δικαιομα να σκοτωσει κανενα ουτε ανθρωπω ουτε Ζωο..ολα ειναι δημιούργημα του Θεου και εκεινος θα κρινει τη θα μεινει και τη θα φυγει απο την ζωη, παρολα αυτα μας εχει αφησει ελευτερους να των ακολουθησουμε στο χερι μας ειναι..Τον Κύριον υμνείτε, και υπερυψούτε εις πάντας τους αιώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο χρόνο σας πήρε η σκέψη να δημοσιεύσετε το αρθο? Κωλοζωα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποσο χρόνο σας πήρε η σκέψη να δημοσιεύσετε το αρθο? Κωλοζωα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ψεύτικο να είναι μπράβο σε αυτούς που το δημοσίευσαν και εσείς στα σχόλια να το βουλώσετε αυτοί όλοι θα αποτελειώσουν την είδη καταστρεμενη Ελλάδα με όλους αυτούς τους κάτι που ανθρώπους δεν μπορείς να τους ονομάσεις μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοιες κατάστασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή