Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ! ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΔΟΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΔΥΟ ΣΚΥΛΩΝ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ...

Το λέμε με χαρά και όχι ίχνος εγωισμού. Ως εφημερίδα είμαστε ο πραγματικός συμπαραστάτης του δημότη. Κάτοικοι και δημότες προστρέχουν σε μας για να βρουν λύση στο πρόβλημά τους. Ο...
εκλεγμένος από τον Δήμο Συμπαραστάτης του Δημότη είναι για να εισπράττει τα 500 ευρώ τον μήνα χωρίς να έχει να παρουσιάσει κάποιο έργο (εκτός και αν έχει, να μας το πει, γιατί οφείλει να μας πει τι έργο έχει κάνει). 
Με την καίρια παρέμβασή μας δόθηκε λύση σε ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο δημότης του Παπάγου-Χολαργού Μανώλης Γαλανάκης, αλλά και οι ένοικοι της πολυκατοικίας όπου διαμένει, εξαιτίας δύο σκύλων αδέσποτων. Η δημοτική αρχή πληροφορήθηκε από την εφημερίδα μας το περιστατικό (αν και είχε ενημερωθεί προ καιρού από τον ίδιο τον παθόντα Γαλανάκη). Για λογαριασμό του Δήμου ενήργησαν η κα Σκυφτή και η κα Παναγιωτίδου. 
Μάλιστα, μέσω της εφημερίδας μας μεταφέρουν τις ευχαριστίες τους τόσο στον Δήμο όσο και στην κα Σλυφτή. 
Ιδού τι λένε στην ευχαριστήρια επιστολή τους: 
"Η πολυκατοικία και ο Μανώλης Γαλανάκης προσωπικά ευχαριστούν την κυρία Σκυφτή (προϊσταμένη) καθώς και την κυρία Μαργαρίτα Παναγιωτίδου, για το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε". 

3 σχόλια:

  1. Η φωτογραφία με τους σκύλους που έβγαλε ο Λιάκος που είναι ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια ακριβώς ήταν η λύση που δόθηκε; Ξέρει κανείς;
    Σε κάποια φιλοζωική οργάνωση; Σε κάποιο σπίτι; Ευθανασία;

    Μαρία Δανάσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως είσαι ο "ουσιαστικός συμπαραστάτης του δημότη" κε Μάκη!
    Με το ηλεκτρονικό μέσο, αλλά και το έντυπο, κάποιες φορές "σπας κόκκαλα" και πολύ καλά κάνεις, σε μερικούς αξίζουν και...χειρότερα!!
    Όσο για τον...άλλον(α)!!! ε, αυτός μπορεί να έχει το "τυπικό" και τον "μισθό" αλλά στην ιστορία θα μείνει ως ο ``συμπαραστάτης του...δημάρχου΄΄!!!
    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή