Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ...





Απάντηση έδωσε πριν από λίγη ώρα η Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού, με αφορμή τις παραιτήσεις και την σε βάρος της καταγγελία. Το θέμα είχε δημοσιεύσει κατ΄αποκλειστικότητα η εφημερίδα μας εδώ.
Δείτε τι απαντάει...



ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Ο διοικητικός απολογισμός....

εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με 17 θετικές ψήφους, 15 αρνητικές και 6 λευκές, στο σύνολο των 38 αντιπροσώπων των Σχολείων - μελών της Ένωσης Γονέων που ήταν παρόντες. Ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε με ομοφωνία.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δύο τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της, υπέβαλαν την παραίτησή τους. Ακολούθησε η παραίτηση και του 1ου αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ.
Τα τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού είναι επτά (7). Η παραίτηση των δύο τακτικών μελών αφήνει το Συμβούλιο με πέντε (5), αριθμό που, βάσει του καταστατικού της Ένωσης, αρκεί για τον σχηματισμό απαρτίας (4 μέλη), συνεπώς το Δ.Σ. μπορεί να συνεχίσει κανονικά μέχρι την λήξη της θητείας του.
Σε ό,τι αφορά διάφορες καταγγελίες που εμφανίστηκαν στον τοπικό τύπο, σας πληροφορούμε ότι το Δ.Σ. της Ένωσης θα απαντήσει για άλλη μια φορά, σε όλα, με στοιχεία, στην επόμενη συνεδρίαση του, για την οποία θα ενημερωθούν εγκαίρως, όπως γίνεται πάντα, όλοι οι εκπρόσωποι της Ένωσης και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι γονείς που επιθυμούν να έχουν ορθή ενημέρωση για τα θέματα.
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Παπάγου -Χολαργού συνεχίζει τις δράσεις της όπως αποφασίστηκαν στην Γενική Συνέλευσή της, πάντα παρούσα στα θέματα επικαιρότητας των παιδιών μας, με απρόσκοπτο ενδιαφέρον για το καλό όλων τους.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου